PAD

Otvorena istraga zbog pada aviona, poginuo svjedok protiv Netanijahua

ATINA - Grčke vlasti otvorile su danas istragu o padu privatnog aviona iz Izraela u kojem je poginuo svjedok optužbe na suđenju za korupciju bivšem izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu.

Pala društvena mreža Instagram

Korisnici Instagrama se žale da ne mogu da koriste Instagram kako treba posljednjih nekoliko minuta.

Radnik pao sa skele pa poginuo kad se konstrukcija srušila ne njega

OBRENOVAC - U krugu TENT-a B u Obrenovcu jutros oko 8.15 došlo je do nesreće u kojoj je nastradao radnik, javljaju "Novosti".

Pao sa traktora i poginuo, vozač uhapšen

PRIJEDOR - M.A. iz Gradiške poginuo je prilikom pada sa traktora na kolovoz, a vozač S.B., takođe iz Gradiške, je uhapšen, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Bitkoin pao ispod 30.000 dolara

NJUJORK - Bitkoin je pao danas ispod 30.000 dolara prvi put od 22. juna, povlačeći za sobom i druge digitalne valute.

Svjetske berze na nizbrdici

Akcije na azijskim tržištima kapitala, ali i u drugim dijelovima svijeta, posrnule su danas, spustivši se na jednonedjeljni minimum, dok je na valutnim berzama japanski jen, tradicionalno siguno utočište investitora, skočio prema dolaru usljed pojačanog straha od širenja delta varijante kovida i rastuće inflacije.

Severina pala tokom nastupa: Malo sam natukla kičmu

Pjevačica Severina Kojić nastupala je u Vrnjačkoj Banji u Srbiji. Kako je napisala na Instagramu, bilo je 20.000 posjetilaca, a nije ih omela ni kiša.

Nema preživjelih u padu aviona iz Kamčatke

MOSKVA - Rusko Ministarstvo saobraćaja saopštilo je danas da nema preživjelih u nesreći pada putničkog aviona An-16 koji je poletio iz Kamčatke.

Pronađena tijela nekoliko nastradalih u padu aviona na Kmčatki

MOSKVA - Spasioci su pronašli tijela nekoliko žrtava pada aviona "An-26", izjavio je guverner Kamčatske oblasti Vladimir Solodov.

Spasioci identifikovali mjesto pada aviona An-26 na Kamčatki

MOSKVA - Spasioci su identifikovali mjesto pada aviona An-26, koji je letio iz Petropavlovsk - Kamčatskog do naselja Palana i s kojim je izgubljena veza prije slijetanja, javlja RIA Novosti.

Najčitanije