PDP

Borenović: Fokus djelovanja na tehničkim izmjenama Izbornog zakona

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je na sastanku sa direktorom Kancelarije za južnu i centralnu Evropu u američkom Stejt departmentu Suzan Falatko da će fokus djelovanja ove stranke biti na tehničkim izmjenama Izbornog zakona BiH.

Borenović: Nećemo izdati narod koji je glasao za nas

BANJALUKA - Mi ćemo ostati potpuno dosljedni i neumoljivi, odani svojim glasačima, ali i narodu koji je glasao za naše kandidate, kazao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Opozicija spala na dva slova

BANJALUKA - Kao što se moglo i pretpostaviti, nakon izbornog poraza, a posebno nakon što je NDP odlučio da uđe u pregovore sa dojučerašnjim političkim neprijateljem, Savez za promjene/pobjedu, nakon više od četiri godine prestao je da postoji i u naredne četiri godine jedina opozicija vlasti Republike Srpske biće PDP i ono što ostane od SDS-a.

Srpskog bloka na nivou BiH (ne)će biti

BANJALUKA - Dok iz vrha vlasti RS i stranaka koje su osvojile najviše glasova na izborima i dalje dolaze pozivi za stvaranje srpskog bloka na nivou BiH, u SDS-u kažu da nisu protiv da se razgovara, ali da se protive federalizaciji BiH i trećem entitetu.

PDP: Odbijena žalba na odluku CIK-a

BANJALUKA - Apelaciono odjeljenje Suda BiH odbilo je žalbu PDP-a na odluku Centralne izborne komisije BiH da se ne dozvoli ponovno brojanje glasačkih listića, saopšteno je iz PDP-a.

Borenović nakon raspuštanja OO PDP-a Teslić: Nema koalicija bez odobrenja Predsjedništva

TESLIĆ - Predsjedništvo PDP-a raspustilo je Opštinski odbor PDP-a u Tesliću na prijedlog predsjednika stranke Branislava Borenovića, a za povjerenika opštinske organizacije imenovan je Perica Bundalo.

Letić: Nakon razgovora sa Bundalom biće jasnija situacija u PDP-u

TESLIĆ - Miroljub Letić, potpredsjednik Opštinskog odbora PDP-a u Tesliću koji je sinoć raspušten, rekao je Srni da očekuje da će situacija u stranci biti jasnija nakon razgovora sa Pericom Bundalom, koji je imenovan za povjerenika Opštinskog odbora PDP-a u Tesliću.

PDP raspustio Opštinski odbor u Tesliću

BANJALUKA - Predsjedništvo Partije demokratskog progresa (PDP), na prijedlog predsjednika stranke Branislava Borenovića, donijelo je odluku o raspuštanju Opštinskog odbora PDP-a u Tesliću.

Stanivuković preuzima banjalučki PDP

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa (PDP) uskoro ulazi u reorganizaciju u kojoj će, između ostalog, Draško Stanivuković, novoizabrani poslanik ove stranke, preuzeti gradski odbor u Banjaluci.

PDP: Potrebno ponovno brojanje glasačkih listića

BANJALUKA - Predsjedništvo PDP-a ocijenilo je danas da je, uprkos činjenici da je stranka ostvarila odličan izborni rezultat, neophodno ponovno brojanje svih glasačkih listića "radi utvrđivanja realnih rezultata izbora", te da će PDP iskoristi sve pravne mogućnosti da se to omogući, a ukoliko bude bilo potrebno obratiće se i sudskim instancama.

Najčitanije