PDP

Mitar Vidaković kandidat PDP-a za gradonačelnika Zvornika

ZVORNIK - Kandidat PDP-a za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima je Mitar Vidaković, a večeras su predstavljeni i kandidati za Skupštinu grada.

Kovačević: Dok opoziciju vodi Borenović, Dodik nema razlog za nervozu

Milorad Dodik nema nijedan razlog da bude nervozan, pogotovo dok opoziciju u Republici Srpskoj vode ljudi bez ikakve vizije, harizme ili kapaciteta poput Branislava Borenovića, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Borenović: Bez povjerenja u Dodikove inicijative

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović saopštio je njegov i stav ove stranke da su visoki predstavnici nanijeli ogromnu štetu Republici Srpskoj i da je ova institucija nepotrebna, a da srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najbolje zna zašto su oni još u BiH.

Trivić: Smanjiti privilegije funkcionera u Srpskoj

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić izjavila je da se PDP zalaže za smanjenje privilegija funkcionerima u Srpskoj po principu "jedan čovjek - jedna budžetska plata".

Željko Dubravac kandidat DNS-a, SDS-a i PDP-a za načelnika Čelinca

ČELINAC - Zajednički kandidat Demokratskog narodnog saveza, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa za načelnika opštine Čelinac je Željko Dubravac, odlučeno je danas sporazumom ove tri stranke, koji je potpisan simbolično u 11.55.

Stanivuković zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Draško Stanivuković (PDP) biće na predstojećim lokalnim izborima zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Banjaluke.

Nebojša Rakić zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika Srpca

BANJALUKA - Nebojša Rakić (PDP) biće na predstojećim lokalnim izborima zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Srbac.

Zdenko Sakan kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika Kotor Varoša

KOTOR VAROŠ - Zdenko Sakan, aktuelni načelnik opštine Kotor Varoš, zajednički je kandidat PDP-a i SDS-a na predstojećim lokalnim izborima.

Pekić: Imali smo tri primjedbe na Prijedlog budžeta

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mira Pekić (PDP) izjavila je da je PDP imao tri primjedbe na Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu koje se odnose na visinu predloženog budžeta, prihode od PDV-a i budžetsku rezervu.

Opozicija u RS zbija redove, uskoro koalicioni sporazum

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj, kao i za prethodne, i za ove izbore će izaći ujedinjena, ali ne u svim opštinama, gdje su, kako kažu, moguća mala iznenađenja.

Najčitanije