PDP

Borenović : Slavljenje Oluje poraz svih civilizacijskih vrijednosti

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ocijenio je povodom Dana sjećanja na stradale i prognane Srbe u hrvatskoj oružanoj akciji "Oluja" da je poraz svih civilizacijskih vrijednosti to što jedna evropska država u 21. vijeku slavi protjerivanje stotina hiljada i ubistva više hiljada ljudi.

PDP zatražio vanrednu sjednicu Skupštine Banjaluke

BANJALUKA - Gradski odbor PDP-a Banjaluka zatražio je da bude održana vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka na kojoj bi bili analizirani izvještaji o stanju zagađenja u Poslovnoj zoni "Incel".

Grmuša: Nema kapaciteta da se pitanje grba riješi na pravi način

BANJALUKA - Milko Grmuša, generalni sekretar Partije demokratskog progresa (PDP), rekao je na današnjoj konferenciji za medije da PDP očekuje da se uđe u proces izmjena Izbornog zakona, kako bi naredni izborni bili fer i regularni.

Borenović za "Nezavisne": Ne krijem da imamo probleme u Klubu PDP-a

Nakon sjednice Narodne skupštine RS o pelješkom mostu došlo je do problema unutar Kluba PDP-a, koje moramo riješiti, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Dodikov veto zavadio Stanivukovića i Bundala

BANJALUKA - Klub poslanika PDP-a podijelio se u četvrtak tokom glasanja o prijedlogu Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, da Narodna skupština RS podrži njegov veto na osporavanje početka gradnje pelješkog mosta, pozivajući se na vitalni nacionalni interes RS.

Borenović: Dok sam ja predsjednik PDP ostaje opozicija

BANJALUKA - Dok sam ja predsjednik i dok su ovakve političke okolnosti, Partija demokratskog progresa (PDP) ostaje opozicija i tu ze završava svaka priča ili spekulacija na ovu temu, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Hercegovački radikali ne žele da se sjedine sa PDP-om

TREBINJE - Hercegovački odbor Srpske radikalne stranke Republike Srpske jedinstven je u stavu da i dalje na političkoj sceni djeluju kao članovi Srpske radikalne stranke, pod istim imenom, te da ne žele da se utapaju u PDP, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Trebinju.

Bivši predsjednik prijedorskog Gradskog odbora NDP-a pristupio PDP-u

PRIJEDOR - Bivši predsjednik prijedorskog Gradskog odbora NDP-a Dragan Dragojević pristupio je lokalnom PDP-u, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Gradskog odbora PDP-a u Prijedoru.

Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

​BANJALUKA - Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković biće kandidat te stranke za gradonačelnika Banjaluke na narednim lokalnim izborima, potvrdio je danas novinarima lider PDP-a Branislav Borenović.

SNSD Pale: Borenović dezinformiše javnost

PALE - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ne prestaje da dezinformiše javnost govoreći o uspješnosti aktuelnih ili donedavnih direktora domova zdravlja u Republici Srpskoj iz reda ove partije, zanemarujući egzaktne činjenice koje ukazuju na to da su njegovi kadrovi u pojedinim lokalnim zdravstvenim ustanovama iza sebe ostavili svojevrsnu finansijsko-materijalnu pustoš, saopšteno je iz SNSD-a Pale.

Najčitanije