PDP

"PDP traži sjednicu o bezbjednosti saobraćaja, ali ne učestvuje u raspravi"

BANJALUKA - Gradski odbor PDP-a u Banjaluci traži hitnu sjednicu Skupštine grada o bezbjednosti saobraćaja, ali predstavnici te stranke u kontinuitetu ne učestvuju u raspravi o toj temi u gradskom parlamentu, naveli su iz Stručne službe Skupštine grada Banjaluka.

PDP pozvao Viškovića da smijeni Lukača

BANJALUKA - Predsjedništvo PDP-a pozvalo je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića da smijeni ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, "nakon fizičkog nasrtaja na poslanika Draška Stanivukovića tokom prethodne posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske".

PDP: Krivične prijave zbog prijetnji Stanivukoviću

BANJALUKA - PDP će podnijeti krivične prijave protiv organizatora skupa "Za Republiku Srpsku" i pojedinaca, jer je, kako je navedeno, na ovom skupu prijećeno poslaniku ove partije u Narodnoj skupštini Republike Srpske Drašku Stanivukoviću.

Borenović: Nije bilo uslova za održavanje sjednice

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da nije bilo uslova za održavanje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske jer je poslanicima, kako tvrdi, dostavljen falsifikovan dokument Program reformi BiH.

PDP: SNSD da objavi Program reformi

BANJALUKA - Portparol PDP-a Anja Petrović ponovila je zahtjev ove stranke da SNSD objavi Program reformi.

PDP: Nastojimo da se najvažnije odluke donose u Banjaluci

BANJALUKA - PDP je saopštio da nastoji da se najvažnije političke odluke donose u Banjaluci.

Borenović sa američkim senatorima o izazovima u BiH

VAŠINGTON - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović učestvovao je na forumu Međunarodne demokratske unije (IDU) u Vašingtonu i razgovarao sa američim senatorima, koje je upoznao o situaciji u BiH.

PDP: Tegeltija da odgovori da li će biti povećanja PDV-a

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa (PDP) pozvala je predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltiju da odgovori na pitanje da li će u prvim mjesecima njegovog mandata doći do povećanja stope PDV-a.

PDP traži da se objavi Program reformi

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa pozvala je na objavljivanje Programa reformi BiH i da se saopšti da li će novi Savjet ministara sarađivato sa NATO-om u formatu Akcionog plana za članstvo /MAP/.

Borenović: PDP nije skup fikusa koji će podržati nekog ko nema stav

BANJALUKA – Branislav Borenović, lider PDP-a, rekao je da ova partija progresa nije skup nezainteresovanih fikusa koji će tek tako podržati nekoga ko ništa nije rekao, ko nema jasno definisan stav ni po jednom pitanju, ko negira institucije Republike Srpske i kome je primarni cilj da još više pridavi građane Republike Srpske povećanjen nameta.

Najčitanije