PDP

Pekić: Imali smo tri primjedbe na Prijedlog budžeta

SARAJEVO - Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mira Pekić (PDP) izjavila je da je PDP imao tri primjedbe na Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu koje se odnose na visinu predloženog budžeta, prihode od PDV-a i budžetsku rezervu.

Opozicija u RS zbija redove, uskoro koalicioni sporazum

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj, kao i za prethodne, i za ove izbore će izaći ujedinjena, ali ne u svim opštinama, gdje su, kako kažu, moguća mala iznenađenja.

Zvanično: Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Draško Stanivuković biće kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke, potvrdio je danas na konferenciji za novinare predsjednik ove stranke Branislav Borenović.

Opozicija predstavlja kandidata za gradonačelnika Banjaluke u nedjelju

BANJALUKA - Konačnu odluku o kandidatu opozicije za mjesto gradonačelnika Banjaluke javnosti ćemo saopštiti u nedjelju, a svi koalicioni partneri će podržati našeg kandidata, rekao je za "Nezavisne" Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u NS RS i potencijalni kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke.

Trivićeva i Stanivuković u igri, SDS nije odlučio

BANJALUKA - Iako je banjalučki PDP izbacio ime jednog kandidata za gradonačelnika Banjaluke, opozicione stranke još nisu postigle dogovor ko će izaći na megdan Igoru Radojičiću, aktuelnom prvom čovjeku grada na Vrbasu i ponovnom kandidatu SNSD-a za tu funkciju.

Trivić: Još sam u igri za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA – Jelena Trivić, zamjenica predsjednika Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS, kaže za "Nezavisne" da smatra da je i dalje u igri za kandidata opozicije za gradonačelnika Banjaluke.

Bundalo: Nisam "spavač" koji radi protiv interesa PDP-a

BANJALUKA – Perica Bundalo, šef Kluba poslanika PDP-a, za "Nezavisne" je rekao da je pismo koje se pojavilo u javnosti koje je poslala Jelena Trivić, njegova zamjenica u Klubu stav pojedinca, te da ga ne želi komentarisati.

Trivićeva: Spavači u stranci rade protiv PDP-a, ne napuštam klub

BANJALUKA – Jelena Trivić, poslanica PDP-a i zamjenica predsjednika Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS je rekla za "Nezavisne" da u toj stranci postoje spavači koji rade protiv interesa svoje stranke.

FZO: Netačne i manipulatorske tvrdnje PDP-a o nabavci respiratora

BANJALUKA - Fond zdravstvenog osiguranja RS ocijenio je netačnim i manipulatorskim tvrdnje PDP-a o nabavci respiratora i naveo da su one instruisane "malim političkim ambicijama s ciljem uznemiravanja javnosti".

Borenović: Štetna nabavka respiratora

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da je Republika Srpske "za nabavku 50 respiratota platila 7.856.634 KM", što je, kako tvrdi, "rekordna cijena u regionu".

Najčitanije