PDP

Trivićeva: Oni žele ovaj strah, Ćosić: Vrijeđate da biste se dopali

BANJALUKA - Retrogradne političke strukture, SDA i SNSD, političku situaciju dovode svjesno do usijanja, podgrijavajući međunacionalnu netrpeljivost koja nikome u BiH ne može biti od koristi, napisala je Jelena Trivić, poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini (NS) RS na svom Facebook profilu.

Borenović: Niko se ne može poigravati sa budućnošću Srpske

​BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je Srni da je 30 godina postojanja Republike Srpske veliki i značajan jubilej koji pokazuje da je ona vječna i trajna i da se niko ne može poigravati sa budućnošću Srpske.

PDP: Jelena Trivić kandidat za predsjednika RS ili člana Predsjedništva BiH

BANJALUKA - Jelena Trivić, poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini RS, kandidat je za jednu od inokosnih funkcija, a naša je želja da to bude funkcija predsjednika Republike Srpske, potvrdio je Branislav Borenović, lider ove stranke.

Jelena Trivić kandidat opozicije za predsjednicu RS?

​BANJALUKA - Jelena Trivić, poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini RS, biće najvjerovatnije kandidat opozicije za poziciju predsjednice Republike Srpske, saznaju Nezavisne novine iz redova opozicionih stranaka.

Nešić: Ostajemo za dogovor sa PDP i SDS ili formiranje trećeg bloka

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj do kraja januara ima rok da zbije redove, u suprotnom na predstojeće opšte izbore po svemu sudeći ići će u dvije kolone, s obzirom na to da DNS u slučaju nepostizanja dogovora do kraja idućeg mjeseca najavljuje formiranje trećeg bloka.

Borenović: Zabrinjavajuće što 70 odsto građana Prijedora nije glasalo

PRIJEDOR - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je večeras da je činjenica da zajednički kandidat DNS-a, SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Prijedora nije pobijedio, ali da je zabrinjavajuće da je 70 odsto građana ostalo kući ili nije bilo u mogućnosti da izađe na izbore.

Ivan Begić napustio PDP i vratio odbornički mandat

​BANJALUKA - Ivan Begić, dosadašnji odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka napustio je ovu stranku i vratio poslanički mandat.

I PDP napušta sjednicu NS RS

BANJALUKA - PDP će napustiti zasjedanje NS RS, rekao je na današnjoj pres-konferenciji predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Crnadak: Dodik izvrgava ruglu institut vitalnog nacionalnog interesa

BANJALUKA - Igor Crnadak, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS, je rekao da Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva, izvrgava ruglu institut zaštite vitalnog nacionalnog interesa zato što je pitanje otvaranja Kancelarije Ambasade Ruske Federacije objedinio u jednu tačku na raspravi u Narodnoj skupštini RS.

Stanić: Moguć bojkot posebne sjednice Skupštine RS

BANJALUKA - Poslanici SDS-a, PDP-a i DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske najavljuju mogućnost bojkta sutrašnje posebne sjednice parlamenta na kojoj je predviđeno izjašnjavanje o odlukama i zaključcima Predsjedništva BiH koji su štetni po vitalne interese Republike Srpske.

Najčitanije