PDP

Stevandić: U Narodnoj skupštini razmotriti djelovanje SDS-a I PDP-a

BANJALUKA - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić smatra da u Narodnoj skupštini Republike Srpske treba razmotriti djelovanje SDS-a i PDP-a na nivou BiH.

Barudžija: Od potpisa za vodu prave stranačku bazu

Agencija za zaštitu ličnih podataka BiH trebalo bi da otvori istragu protiv Gradskog odbora PDP-a zbog sumnje u zloupotrebu ličnih podataka građana, rekao je Aleksa Barudžija, član Glavnog odbora SNSD-a.

Kovačević: SDS i PDP na putu bez povratka, a taj put se zove izdaja

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ponovo je danas demonstrirao da apsolutno ne razumije političke procese i političke termine, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Špirić: Politika SDS-a i PDP-a podanička i izdajnička

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je večeras da je politika SDS-a i PDP-a podanička i politika očajnika koja uvijek obezbijedi izdaju vitalnih interesa Republike Srpske.

Borenović: Ustav Srpske savremeni akt

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ocijenio je da Ustav Republike Srpske treba uskladiti sa određenim evropskim konvencijama iako je to odličan akt koji poštuje sva demokratska načela i uvažava sve što takav savremeni dokument treba da ima.

SDS i PDP zajedno izlaze na lokalne izbore

BANJALUKA - Na lokalnim izborima 4. oktobra PDP i SDS će imati zajedničke kandidate za načelnike opština i gradonačelnike u svim lokalnim zajednicama gdje to bude moguće.

Tri člana PDP-a prešla u Ujedinjenu Srpsku

ISTOČNO SARAJEVO - Tri člana PDP-a pristupila su Opštinskom odboru Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo, izjavio je predsjednik ovog odbora Milan Maunaga.

Crnadak: Nova vlast na nivou BiH nema viziju

BANJALUKA - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak smatra da je već sada jasno da nova vlast na nivou BiH, iako još nije dostigla stotinu dana, nema vizije, energije i snage da uradi nešto pozitivno.

Borenović: Obezbjediti Gradišci snažniji razvoj

GRADIŠKA - Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović izjavio je večeras da je Gradski odbor stranke u Gradišci stabilan, sa ozbiljnim, mudrim i energičnim ljudima, koji građanima mogu da ponude dobre ideje i programe.

PDP na lokalnim izborima sa samostalnim listama kandidata

​BANJALUKA - PDP će na predstojećim lokalnim izborima u svim opštinama i gradovima izaći sa samostalnim listama kandidata za odbornike, a u značajnom broju opština i gradova imaće i svoje kandidate za načelnike i gradonačelnike, rekao je danas član Predsjedništva PDP-a Siniša Golić.

Najčitanije