PDP

SDS i PDP: Prioritet promjene u Republici Srpskoj

BANJALUKA - „Zajednički smo ocijenili da je saradnja Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa u proteklom periodu bila veoma dobra, dala pozitivne rezultate i da ćemo našu saradnju intenzivirati tokom ove i naredne godine s ciljem pobjede na opštim izborima 2022. godine“, rekao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović nakon današnjeg sastanka delegacija SDS-a i PDP-a predvođenih predsjednicima dvije stranke.

Sukob Nešića i Trivićeve ruši opozicione planove?

BANJALUKA - Nezvanični planovi opozicije u RS, da uz okupljanje snaga koje su okrenule leđa SNSD-u pokušaju dovesti do pada trenutne većine u RS, mogle bi biti dovedene u pitanje ozbiljnim sukobom koji se pojavio između Nenada Nešića, predsjednika DNS-a, i Jelene Trivić, potpredsjednice PDP-a i veoma uticajne političarke u toj partiji.

Borenović: Niko nema pravo da se sveti i kažnjava građane

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a mora da shvati da je Draško Stanivuković realnost Banjaluke, novoizabrani gradonačelnik kojeg je svojom voljom izabrao narod i da svoje frustracije zbog tog poraza ne smije da bahato obrušava na Banjalučane, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Trivić: Izbori pokazali da se narod oslobodio straha

BANJALUKA - Ovo je veliki rezultat za cijelu opoziciju ne samo za Banjaluku, nego za opozicioni duh koji smo imali i 2018. koji smo mi utvrdili. Ovo je bitno za budućnost RS da ulazi u jednu fazu pluralizma, a bili smo na ivici da skliznemo u jednoumlje, rekla je Jelena Trivić, nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Banjaluka.

Crnadak: PDP će biti nezaobilazan faktor u političkom životu Teslića

BANJALUKA - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak očekuje da će ova partija nakon lokalnih izbora biti nezaobilazan faktor u političkom životu opštine Teslić.

Crnadak: Podrška PDP-u u Bratuncu raste, bićemo dio lokalne vlasti

BRATUNAC - Potpredsjednik i šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak posjetio je danas Bratunac gdje je na trgu, zajedno sa kandidatima PDP-a za Skupštinu opštine Bratunac, razgovarao sa građanima ove opštine.

PDP: Prišao s uperenim pištoljem autu Draška Stanivukovića

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa saopštila je danas da je u subotu oko 23 časa u banjalučkom naselju Kumsale muškarac s uperenim pištoljem prišao privatnom automobilu narodnog poslanika i kandidata za gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Borenović pozitivan na virus korona

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), pozitivan je na virus korona.

PDP: Poštovaćemo mjere i preporuke samo zvaničnih institucija

BANJALUKA - PDP će poštovati sve sadašnje i buduće mjere i preporuke zvaničnih institucija i štabova u vezi s epidemiološkom situacijom u Banjaluci, a ne stranačkih izbornih štabova, rekao je danas predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković.

Pero Karan: Budžet za građane Kozarske Dubice i razvojne projekte

"Kozarska Dubica može i mora mnogo bolje iskoristiti svoj položaj i potencijale. Dugo smo u dubiozi u koju nas već deceniju uvlači aktuelna vlast, a naša opština je mjesto koje sa organizovanom i efikasnom javnom upravom može doživjeti procvat", rekao je za Nezavisne novine kandidat PDP-SDS za načelnika Kozarske Dubice Pero Karan.

Najčitanije