PDP

Osnivač PDP-a u Kotor Varošu povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

KOTOR VAROŠ - Velimir Sakan, osnivač PDP-a u Kotor Varošu i visoki funkcioner te stranke povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 21 dogodila na magistralnom putu Kotor Varoš - Teslić u Stislama.

Borenović: Čuvati nadležnosti Srpske

BIJELJINA - Snažno opredjeljenje Partije demokratskog progresa /PDP/ je da se moraju čuvati najvažnije tekovine Dejtonskog mirovnog sporazuma i dvoentitetsko uređenje sa jasnim i nepromijenjenim nadležnostima Republike Srpske, izjavio je danas lider PDP-a Branislav Borenović.

PDP traži od MUP-a RS zaštitu za Stanivukovića

​BANJALUKA - PDP danas je uputio zahtjev Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske da se dodjeli fizička zaštita Drašku Stanivukoviću, poslaniku ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, izjavila je danas Anja Petrović, portparol PDP-a.

PDP osudio uništavanje imovine Draška Stanivukovića

BANJALUKA - Perica Bundalo, šef Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS rekao je danas da traže od MUP-a RS da hitno otkrije ko je uništio automobil Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS.

SDS i PDP ulaze u vlast sa SNSD-om?

BANJALUKA - Nakon što su u SDS-u odlučili da se odazovu pozivu SNSD-a na razgovore o eventualnom učešću u vlasti na nivou BiH, i u PDP-u ne odbacuju tu mogućnost, a kako stvari sada stoje, uskoro će ovim strankama biti upućen i formalni poziv za sastanak.

PDP osudio namjeru SDA o promjeni imena Republike Srpske

TREBINJE - Predsjedništvo PDP-a osudilo je danas namjeru SDA o promjeni imena Republike Srpske i iskazalo nezadovoljstvo odlukom Narodne skupštine Republike Srpske da ne razriješi dužnosti potpredsjednika parlamenta Senada Bratića iz SDA.

Borenović i Ivanić sa Bertonom: Potrebne izmjene Izbornog zakona

BANJALUKA - Predsjednik i počasni predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i Mladen Ivanić sastali su se danas u Banjaluci sa šefom Misije OSCE-a u BiH, ambasadorom Brusom Bertonom.

Senad Bratić ostaje potpredsjednik Narodne skupštine RS

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske nisu prihvatii prijedlog kluba PDP-a o smjeni potpredsjednika skupštine Senada Bratića iz SDA.

PDP traži smjenu potpredsjednika Narodne skupštine RS iz SDA

BANJALUKA - Na drugoj redvonoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske koja je počela jutros povela se rasprava o inicijatvi PDP-a za razrješenje Senada Bratića (SDA) sa mjesta potpredsjednika skupštine.

Tihomir Gligorić na čelu dobojskog PDP-a

DOBOJ - Tihomir Gligorić preuzeo je rukovodstvo nad dobojskim Gradskim odborom PDP-a nakon što se Siniša Đorđević na lični zahtjev povukao sa mjesta predsjednika ovog odbora.

Najčitanije