PDP

Hercegovački radikali ne žele da se sjedine sa PDP-om

TREBINJE - Hercegovački odbor Srpske radikalne stranke Republike Srpske jedinstven je u stavu da i dalje na političkoj sceni djeluju kao članovi Srpske radikalne stranke, pod istim imenom, te da ne žele da se utapaju u PDP, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Trebinju.

Bivši predsjednik prijedorskog Gradskog odbora NDP-a pristupio PDP-u

PRIJEDOR - Bivši predsjednik prijedorskog Gradskog odbora NDP-a Dragan Dragojević pristupio je lokalnom PDP-u, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Gradskog odbora PDP-a u Prijedoru.

Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

​BANJALUKA - Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković biće kandidat te stranke za gradonačelnika Banjaluke na narednim lokalnim izborima, potvrdio je danas novinarima lider PDP-a Branislav Borenović.

SNSD Pale: Borenović dezinformiše javnost

PALE - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ne prestaje da dezinformiše javnost govoreći o uspješnosti aktuelnih ili donedavnih direktora domova zdravlja u Republici Srpskoj iz reda ove partije, zanemarujući egzaktne činjenice koje ukazuju na to da su njegovi kadrovi u pojedinim lokalnim zdravstvenim ustanovama iza sebe ostavili svojevrsnu finansijsko-materijalnu pustoš, saopšteno je iz SNSD-a Pale.

Crnadak: Formiranje vlasti na nivou BiH traje nedopustivo dugo

PRIJEDOR - Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak istakao je tokom sjednice Gradskog odbora održane u Prijedoru, da formiranje vlasti na nivou BiH traje nedopustivo dugo i da tri stranke koje su započele ovaj posao očigledno nemaju kapacitet da ga dovedu do kraja.

PDP traži hitnu sjednicu Skupštine Banjaluke zbog zagađenja u "Incelu"

BANJALUKA - Potpredsjednik Gradskog odbora PPD-a Banjaluka Saša Čekrlija zatražio je održavanje hitne sjednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o zagađenju zemljišta u Poslovnoj zoni "Incel", na koje ukazuje izvještaj republičkog Instituta za zaštitu i ekologiju.

PDP: Gradonačelnik da se izjasni o zagađenju u Incelu

BANJALUKA - Gradski odbor Partije demokratskog progresa (PDP) zatražio je od gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića da saopšti šta je preduzeo kako bi se "sanirala ekološka katastrofa u Poslovnoj zoni Incel u Banjaluci", koja je, kako tvrde, zagađena radioaktivnim materijalima.

SNSD će se odazvati najavljenom pozivu SDS-a i PDP-a

BANJALUKA- Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da će se SNSD odazvati na ranije najavljene pozive predstavnika SDS-a i PDP-a za sastanak.

Borenović: Nastavak rada na ukrupnjavanju političke scene

BANJALUKA - Glavni odbor PDP-a jednoglasno je prihvatio sporazume o integrisanom političkom djelovanju sa Srpskom radikalnom strankom Republike Srpske i Slobodnom Srpskom, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Slobodna Srpska se integrisala u PDP

BANJALUKA – Stranka Slobodna Srpska potpisala je danas u Banjaluci Sporazuma o integraciji u Partiju demokratskog progresa (PDP).

Najčitanije