PDP

Pašalić: Gradski odbor PDP-a kolektivno pristupio DNS-u

​ZVORNIK - Gradski odbor Partije demokratskog progresa Zvornik odlučio je večeras da kolektivno pristupi u zvornički Demokratski narodni savez (DNS), rekao je dosadašnji predsjednik Gradskog odbora PDP-a Zvornik Darko Pašalić.

Borenović: Srpska će biti vječna i sve jača

​BANJALUKA - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da će Republika Srpska biti vječna, sve jača i da će nadživjeti svakog pojedinca.

Trivić: PDP nema ništa sa organizovanjem protesta u Banjaluci

​BANJALUKA - Zamjenik šefa Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić tvrdi da ova partija nije imala ništa sa organizovanjem protesta grupe "Pravda za Davida" 30. decembra.

Odbornik trebinjskog PDP-a isključen iz Gradskog odbora

TREBINJE - Odbornik Partije demokratskog progresa u Skupštini Grada Trebinja Zoran Anđušić večeras je isključen iz Gradskog odbora stranke, potvrđeno je u GO PDP Trebinje.

Raspušten prnjavorski PDP

BANJALUKA - Predsjedništvo PDP-a raspustilo je danas Opštinski odbor te partije u Prnjavoru zbog narušenih međuljudskih odnosa i veoma loših izbornih rezultata unazad nekoliko izbornih ciklusa.

Trivić: Dostaviti analizu budžeta

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić smatra da je potrebno poslanicima dostaviti analizu budžeta, jer u Prijedlogu budžeta Srpske za narednu godinu nema stavki o utrošku novčanih sredstva.

Mazalica uputio zahtjev da Stanivuković ponovo polaže zakletvu

​BANJALUKA - Poslanik SNSD-a Srđan Mazalica zatražio je od Komisije Narodne skupštine Republike Srpske za izbor i imenovanje da poslanik PDP-a Draško Stanivuković ponovo polaže zakletvu, nakon što je na sjednici parlamenta konstatovano da je prekršio skupštinski Poslovnik jer je, umjesto izgovaranja riječi zakletve, slao poruke sa mobilnog telefona.

Borenović: Ostvarivanje vladavine prava ključ napretka BiH

BANJALUKA - Delegacija Partije demokratskog progresa (PDP), predvođena predsjednikom Branislavom Borenovićem, razgovarala je danas u Banjaluci sa šefom Delegacije EU i specijalnim predstavnikom EU u Bosni i Hercegovini ambasador Lars Gunar Vigemarkom.

U SDS-u iznenađeni: Stanivuković kandidat bez dogovora s koalicijom

BANJALUKA - Draško Stanivuković novi je predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, ali će biti i njihov kandidat za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima 2020. godine.

Stanivuković na čelu gradskog odbora PDP-a i kandidat za gradonačelnika

BANJALUKA - Draško Stanivuković novi je predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a i biće kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izbrima 2020. godine, odlučio je večeras ovaj odbor.

Najčitanije