PDP - SDS

Pero Karan: Budžet za građane Kozarske Dubice i razvojne projekte

"Kozarska Dubica može i mora mnogo bolje iskoristiti svoj položaj i potencijale. Dugo smo u dubiozi u koju nas već deceniju uvlači aktuelna vlast, a naša opština je mjesto koje sa organizovanom i efikasnom javnom upravom može doživjeti procvat", rekao je za Nezavisne novine kandidat PDP-SDS za načelnika Kozarske Dubice Pero Karan.

Željko Dubravac kandidat DNS-a, SDS-a i PDP-a za načelnika Čelinca

ČELINAC - Zajednički kandidat Demokratskog narodnog saveza, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa za načelnika opštine Čelinac je Željko Dubravac, odlučeno je danas sporazumom ove tri stranke, koji je potpisan simbolično u 11.55.

Stanivuković zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Draško Stanivuković (PDP) biće na predstojećim lokalnim izborima zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Banjaluke.

Nebojša Rakić zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika Srpca

BANJALUKA - Nebojša Rakić (PDP) biće na predstojećim lokalnim izborima zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Srbac.

Zdenko Sakan kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika Kotor Varoša

KOTOR VAROŠ - Zdenko Sakan, aktuelni načelnik opštine Kotor Varoš, zajednički je kandidat PDP-a i SDS-a na predstojećim lokalnim izborima.

Opozicija u RS zbija redove, uskoro koalicioni sporazum

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj, kao i za prethodne, i za ove izbore će izaći ujedinjena, ali ne u svim opštinama, gdje su, kako kažu, moguća mala iznenađenja.

Trivićeva i Stanivuković u igri, SDS nije odlučio

BANJALUKA - Iako je banjalučki PDP izbacio ime jednog kandidata za gradonačelnika Banjaluke, opozicione stranke još nisu postigle dogovor ko će izaći na megdan Igoru Radojičiću, aktuelnom prvom čovjeku grada na Vrbasu i ponovnom kandidatu SNSD-a za tu funkciju.

Stevandić: U Narodnoj skupštini razmotriti djelovanje SDS-a I PDP-a

BANJALUKA - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić smatra da u Narodnoj skupštini Republike Srpske treba razmotriti djelovanje SDS-a i PDP-a na nivou BiH.

Kovačević: SDS i PDP na putu bez povratka, a taj put se zove izdaja

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ponovo je danas demonstrirao da apsolutno ne razumije političke procese i političke termine, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Špirić: Politika SDS-a i PDP-a podanička i izdajnička

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je večeras da je politika SDS-a i PDP-a podanička i politika očajnika koja uvijek obezbijedi izdaju vitalnih interesa Republike Srpske.

Najčitanije