PIVO

Trebinjac Marko Spaić Spaja inicijator obnove sportskih terena

Trebinjac Marko Spaić Spaja, jedan je od heroja nove kampanje Jelen piva "Uzdravlje - Za naše heroje" u kojoj će zajedno s pivskim brendom u svom gradu, pokrenuti renoviranje sportskih terena - stadiona "Malih igara Aleksandar Masleša" i sportske dvorane "Miloš Mrdić", na kojima su odrastale mnoge generacije. Istinski heroj koji je izašao kao pobjednik kroz svoju ličnu borbu s nasljednim oboljenjem pokazujući svoj pobjednički karakter, pokretač je ove akcije i inicijative na koju su se među prvima odazvao najpopularniji brend Jelen pivo kompanije Molson Coors BH.

Čime nahraniti sobne biljke za ljepše cvjetove i rast

Da bi sobni cvjetovi brzo rasli i lijepo cvjetali, potrebno ih je stalno hraniti. Neki uzgajivači cvijeća radije koriste đubriva koja se prodaju u cvjećarama i poljoprivrednim apotekama dok pojedinci traže neke druge metode prihrane.

Emotivnim videom počela kampanja humanosti "Uzdravlje - za naše heroje"

Počela je kampanja Jelen piva posvećena lokalnim herojima i njihovim herojskim akcijama, a kampanju je obilježio emotivni video "Uzdravlje - za naše heroje", koji nas je na pravi način uveo u društveno odgovornu priču o kojoj će se tek čuti.

"Nektar" pivo budi festivalski duh

Banjalučkoj pivari je predstavljanje novog brenda piva "Baraba", novog izgleda "Nektar" piva kao i popularnih radlera – "Nektar limuna" i "Nektar grejpa", poslužilo kao odlična uvertira za bogatu festivalsku sezonu čiji je zaštitni znak upravo novi "Nektar". Iz ove kompanije ističu da su veoma srećni jer se obistinila njihova tvrdnja da će sve ovo proći i da konačno možemo uživati u muzici, druženju i naravno - najboljem pivu.

Molson Coors BH i Jelen pivo donirali auto Organizaciji UDAS

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo nastavljaju sa aktivnom podrškom osobama sa invaliditetom u okviru kampanje "Heroji među nama".

Strmoglavi pad potrošnje piva 2020. godine

BRISEL - Potrošnja piva naglo je opala širom Evrope 2020. godine nakon što su zatvoreni barovi i restorani kako bi se spriječilo širenje virusa korona, saopštilo je udruženje pivara.

Englezi prvog dana nakon lokdauna oborili rekord

LONDON - Prvi dan rada nakon višemjesečnog lokaduna engleskim pabovima donio je rekordnu zaradu.

Novi osvježen izgled Jelen piva

Jelen pivo obuklo je novo ruho! Uz novi vizuelni identitet koji je lansirala Apatinska pivara, tradicija duga 260 godina nastavlja da postoji kroz moderniji dizajn. Jelen pivo, koje je svih ovih godina pratilo i obilježavalo lijepe trenutke u životima mnogobrojnih generacija, dobilo je novi izgled koji prati poznate visoke standarde kvaliteta piva.

Stanovnici BiH troše 650 dolara za pivo godišnje

Bosna i Hercegovini se našla na osmom mjestu liste najvećih pivopija, ali zahvaljujući prosječnoj cijeni od dva dolara po boci, stanovnici BiH godišnje izdvoje oko 650 dolara za pivo.

Njemačke pivare: Bacamo neprodato pivo, tražimo pomoć

Njemačke pivare su prisiljene da bacaju neprodato pivo, zbog čega su zatražile finansijsku pomoć od države u vrijeme dok se produžava policijski čas, saopšteno je danas iz udruženja pivara.

Najčitanije