POLICIJA

Banjalučanin vozio auto s tablicama za kojima je raspisana potraga

BANJALUKA - Pripadnici banjalučke policije juče su kontrolom utvrdili da je S.P. iz Banjaluke vozio neregistrovani mercedes s nepripadajućim registarskim tablicama, a za kojim je prijedorska Policijska uprava raspisala potragu.

Policajci igrali fudbal za kolegu kojem je dijagnosticiran rak

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Staničnog odjeljenja policije Vukosavlje su tokom četiri humanitarne utakmice, za kolegu Vasu Okolića, kojem je prošlog mjeseca dijagnosticiran rak debelog crijeva, prikupili 9.500 KM.

Vojska i policija pojačale zaštitu granice Austrije

BEČ - Ministar unutrašnjih poslova Austrije Karl Nehamer i ministarka odbrane Klaudia Taner pojačali su prisustvo vojske i policije na granicama Austrije, prije svega ka Mađarskoj, zbog povećanog broja ilegalnih migranata.

Lukač: Biće još hapšenja u policiji, spremni smo da očistimo svoje redove

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da se hapšenja koja je pokrenulo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) u svojim redovima neće zaustaviti dok se u potpunosti ne riješi uloga bilo kog pripadnika ovog ministarstva u vezi sa kriminalnim klanovima.

Kovačević: Policija Srpske potvrdila da se efikasno bori protiv kriminala

BANJALUKA - SNSD je radio i radiće i ubuduće na stvaranju društvenog i političkog ambijenta u kojem je borba protiv kriminala i korupcije moguća i koja treba da bude efikasna, te da stopa kriminaliteta u Srpskoj ostane najniža u regionu, kao što je sada, rekao je portparol ove stranke Radovan Kovačević.

Policija upala u Gradsku upravu Splita, uhapšeno 12 osoba

SPLIT - Policija je upala u splitsku Gradsku upravu.

Na prelazu Karakaj otkrivena 22 falsifikovana dokumenta Turske

ZVORNIK - Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik juče su u dva odvojena slučaja otkrili 22 falsifickovana dokumenta koje su na uvid dali 11 državljana Turske prilikom ulaska u BiH na graničnom prielazu Karakaj.

Banjalučka policija za vikend u akciji

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka najavljuje da će tokom vikenda sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja s akcentom na upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola.

Policija oduzela pušku nepoznate proizvodnje i drogu

Sarajlija E.T. (44) uhapšen je nakon što je policija tokom pretresa kuće i pratećih objekata koje koristi pronašla oružje i drogu.

Krijumčari migranata bježali od policije i sletjeli, jedno poginulo

ZAGREB - Jedna osoba je poginula, a više ih je povrijeđeno kada su krijumčari migranata, bježeći od policije, sletjeli s puta u šumu kod Velike Gorice.

Najčitanije