POLICIJSKA UPRAVA

Uhapšena dva vozača, jedan pijan, drugi odbio testiranje

DOBOJ - S.N. iz Šamca uhapšen je u Modriči zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu od 1,79 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Dobojlije u zadnji čas pohrlile po dokumente

DOBOJ - Bakarnu boju i sunčeve zrake umjesto na plažama Dobojlije posljednih dana hvataju ispred Policijske uprave Doboj, gdje zbog gužvi čekaju u redu za izdavanje ličnih dokumenata.

Za dva dana kažnjeno 196 pijanih vozača u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučka policija kontrolisala je 1.963 učesnika u saobraćaju, od kojih je 1.901 vozač podvrgnut alko-testiranju, a njih 196 je sankcionisano i isključeno iz saobraćaja zbog nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi.

U Doboju među 28 kadeta i jedna djevojka

DOBOJ - Dvadesetpetogodišnja Aleksandra Alvirović jedina je djevojka među 28 kadeta koji su započeli praksu u organizacionim jedinicama Policijske uprave Doboj.

Hapšenja u Banjaluci zbog proizvodnje i dilovanja droge

BANJALUKA - M.K. i T.V. iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su proizvodili i dilovali drogu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Bez vozačke vozio neregistrovan auto, dužan preko 2.000 KM

GRADIŠKA - Od osobe A.T. iz Gradiške oduzeta je opel korsa sa lažnim tablicama, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Za dva dana sedam hapšenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola

DOBOJ - U okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja na području Doboja za dva dana uhapšeno je sedam osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uhapšen Banjalučanin, vozio drogiran, posjedovao drogu i hladno oružje

BANJALUKA - Zoran Prpa (46) iz Banjaluke uhapšen je zbog vožnje automobila pod uticajem tri droge, saznaju "Nezavisne".

Za dva dana kažnjeno 97 odsto kontrolisanih vozača u Gradišci

GRADIŠKA – Policijska uprava Gradiška za dva dana sankcionisala je 230 vozača, što iznosi 97 odsto, od kontrolisanih 237, saopšteno je iz ove Policijske uprave.

Akcija pojačane kontrole saobraćaja na području Zvornika

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik od sutra počinju realizaciju regionalne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola i droge u krvi, najavljeno je iz ove uprave.

Najčitanije