PU Banjaluka

Za jednu noć kažnjena 83 pijana vozača na području Banjaluke

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u noći između petka i subote realizovali su regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, i tom prilikom je uhapšeno 11 osoba zbog velike količine alkohola u krvi , a kažnjena su 83 vozača.

U Banjaluci zaplijenjeno osam kg droge, poznata imena uhapšenih

BANJALUKA - Banjalučka policija je u nastavku akcije "Kosmos" izvršila pretrese na više lokacija u Banjaluci te oduzela više od osam kilograma skanka, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Akcija "Kosmos" u Banjaluci: Uhapšeno pet osoba, oduzeta droga

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je pet lica u okviru akcije "Kosmos" usmjerene na otkrivanje i sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, a u toku su pretresi na dvije lokacije na području Banjaluke.

Akcija u Banjaluci: Djevojke priznale prostituciju, pali bivši robijaši

BANJALUKA - Dvije od šest djevojaka, koje su protekle noći zatečene u lokalu "Caribic Dance", u sklopu hotela "Ćetojević" u Banjaluci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Osumnjičeni da su ukrali novac sa auto-praonice u Banjaluci

BANJALUKA - Dva maloljetnika se sumnjiče da su u subotu izvršili provalu u četiri aparata za sitan novac u samouslužnoj auto-praonici u banjalučkom naselju Lauš i otuđili neutvrđenu količinu novca, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

U Potkozarju pronađeni ukradeni bicikli, uhapšena tri maloljetnika

POTKOZARJE - Policajci iz Potkozarja uhapsili su tri maloljetnika koji se sumnjiče da su ukrali više bicikala čime su oštetili vlasnike za 2000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U Slatini ukraden autobus, uhapšen Laktašanin

BANJALUKA - Policija u Laktašima juče je uhapsila Z.S. koji je osumnjičen da je u Slatini ukrao autobus "Mercedes", da bi vozilo nakon određenog vremena vratio na parkiralište, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Ukradena kasa iz prostorija banjalučke građevinske firme

BANJALUKA - Metalna kasa sa nepoznatim iznosom novca ukradena je protekle noći iz prostorija građevinske firme u Banjaluci, saopšteno je iz OJT Banjaluka.

Maloljetnik osumnjičen za krađu "Tomosa" u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučka policija identifikovala je i privela maloljetnika koji se sumnjiči da je ukrao moped "Tomos" ispred kuće vlasnika u Banjaluci.

Uhapšen Banjalučanin, osumnjičen da je ukrao karticu i podizao novac

BANJALUKA - Banjalučka policija u subotu je uhapsila muškarca iz Banjaluke čiji su inicijali D.Ć. zbog osnova sumnje da je ukrao karticu za bankomat sa kojeg je podigao novac u iznosu od 900 KM.

Najčitanije