PU Bijeljina

Nestala starica u Bijeljini, policija moli građane za pomoć

BIJELJINA - Policijske uprave Bijeljina poziva građane da pomognu u pronalasku Rose Bajer (81) koja se 19. maja udaljila od kuće.

Od utorka pojačana kontrola saobraćaja na bijeljinskim putevima

BIJELJINA – Policijska uprava Bijeljina od sutra 02. juna spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja, pri čemu će se kontrola brzine kretanja vozila do 20.juna vršiti preko radarskog sistema ''Redflex traffic systems fty – Dual''.

Uhapšen zbog krađe u tržnom centru u Bijeljini

BIJELJINA - D.T. uhapšen je zbog krađe u tržnom centru u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Bijeljinska policija: Nije bilo neprofesionalnog postupanja prema Mihajloviću

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina reagovala je danas na navode Svetozara Mihajlovića u medijima da su policijski službenici neprofesionalno postupali prema njemu, ističući da je zakon isti prema svim građanima i da se prema svima isto primjenjuje.

Uhapšena trojica u Bijeljini zbog droge

BIJELJINA - Policija je uhapsila LJ.K., S.K. i B.M. svi iz Bijeljine zbog krivičnih djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Poginuo u slijetanju traktora kod Bijeljine

BIJELJINA - Pedesetsedmogodišnjak čiji su inicijali M.Đ. iz Velike Obarske kod Bijeljine poginuo je večeras kada je traktorom sletio sa lokalnog puta u ovom semberskom selu, rečeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

U Bijeljini pronađene 22 stabljike indijske konoplje

BIJELJINA - Zasad od 22 stabljike indijske konoplje pronađen je na lokalitetu Brijesnica, na teritorijii grada Bijeljina, u sklopu policijske akcije “Plantaža 2017”, saopšteno je Policijske uprave Bijeljina.

Najčitanije