PU Doboj

Audijem udarila maloljetnika u Doboju

DOBOJ - Maloljetno lice povrijeđeno je večeras kada ga je na raskrsnici u Doboju udarilo putničko vozilo, rečeno je u dobojskoj Policijskoj upravi.

Dobojski dileri kriju drogu i u genitalijama

DOBOJ - Dileri droge ne biraju način i mjesto na kojem će sakriti svoju "robu", pa je dobojska policija u toku ove godine istu pronalazila na nevjerovatnim mjestima.

Pijani Dobojlija zaletio se automobilom u policajce

DOBOJ - Pripadnici dobojske Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja uhapsili su lice sa područja ovog grada čiji su inicijali Z.S, koje se, prilikom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, isključilo iz kolone i naglo starovalo svoj automobil krenuvši u pravcu policijskih službenika, pokazujući namjeru da vozilom hoće da ih povrijedi.

Policija oduzela "treptače" sa mercedesa

DOBOJ - Dobojska policija je u mjestu Kotorsko izvršila kontrolu mercedesa kojim je upravljala osoba inicijala M.T. iz Tešnja, te je utvrđeno da su na automobilu ugrađeni svjetlosno-signalni uređaji takozvani treptači.

Pronađeno vojno naoružanje u akciji "Zolja", uhapšene četiri osobe

DOBOJ, MODRIČA - U pretresima na jednoj lokaciji na području opštine Modriča i na tri lokacije na području grada Doboja pronađena je i oduzeta veća količina vojnog naoružanja, a uhapšene su četiri osobe, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Derventska policija oduzela 7.300 lažnih evra

DERVENTA - Derventska policija pronašla je i oduzela 73 novčanice u apenima od 100 evra za koje se sumnja da su krivotvorene, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Dobojlija osumnjičen za prevare teške više od 7.000 KM

DOBOJ - Miroslav L. iz Doboja osumnjičen je za prevare teške više od 7.000 KM jer je varao građane da će im srediti radne mašine, plastenike i koncentrate.

Okrugli sto u Doboju: Nelegalna eksploatacija šljunka uprkos kaznama

DOBOJ - Ni osuđujuće presude, ni česte kontrole preduzeća, kao ni pečaćenje objekata nisu zaustavili nelegalnu eksploataciju šljunka u koritu rijeke Bosne, jer vlasnicima šljunkara više se isplati platiti kaznu, nego trošiti vrijeme i novac na pribavljanje dokumentacije koja će im obezbijediti dozvolu za rad.

Električar poginuo popravljajući trafo stanicu

TESLIĆ - Radnik M.L. zaposlen u ZP "Elektro Doboj" RJ Teslić, poginuo je juče usljed strujnog udara u mjestu Gornji Teslić, saopštila je Policijska uprava Doboj.

Dobojska policija u humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju"

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj priključili su se humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju", za liječenje četverogodišnje Sofije Aleksić iz Doboja, te su organizatorima uručili prikupljena novačana sredstva od policijskih službenika ove Uprave.

Najčitanije