PU Doboj

Električar poginuo popravljajući trafo stanicu

TESLIĆ - Radnik M.L. zaposlen u ZP "Elektro Doboj" RJ Teslić, poginuo je juče usljed strujnog udara u mjestu Gornji Teslić, saopštila je Policijska uprava Doboj.

Dobojska policija u humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju"

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj priključili su se humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju", za liječenje četverogodišnje Sofije Aleksić iz Doboja, te su organizatorima uručili prikupljena novačana sredstva od policijskih službenika ove Uprave.

Zasad indijske konoplje pronađen pored Ukrine

STANARI – Policija u Stanarima juče je pored rijeke Ukrine u mjestu Brestovo pronašla zasad sa 11 biljaka indijske konoplje, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pretresi na tri lokacije, pronađeni droga i oružje

DOBOJ, VUKOSAVLJE - Policija je prilikom pretresa na dvije lokacije na području Vukosavlja koje koristi J.K. i jedne lokacije na područja Doboja koju koristi D.R, pronašla drogu i oružje, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ukradeni audi za tri sata vraćen vlasniku, osumnjičeni uhapšen

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Petrovo juče su oko 00.50 uhapsili J.M. iz Petrova, zbog osnovane sumnje da je isto veče na području grada Doboja otuđio putnički automobil marke Audi.

Sankcionisan zbog vrijeđanja dobojskih policajaca na "Jutjubu"

DOBOJ - A.H. iz federalne opštine Doboj Istok sankcionisan je zbog vrijeđanja dobojskih policajaca na nacionalnoj osnovi na "Jutjubu".

Provaljeno u dva stana u Doboju, ukraden bicikl u Tesliću

DOBOJ - Policiji u Doboju prijavljeno je da su nepoznate osobe provalile u dva stana u Doboju, odakle je ukraden novac, te da je iz podrumskih prostorija u Tesliću ukraden bickl, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

U Tesliću uhapšen pijani vozač, u Brodu pješak

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je vozača R.R. sa područja ove opštine kod kojeg je utvrđeno da ima 2,54 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Mladića pregazio traktor kod Dervente

DERVENTA - Policijskoj stanici Derventa sinoć oko 19.45 časova prijavljeno je da je u dobojsku bolnicu dovezen Z.S. (23) sa područja opštine Derventa, nakon što ga je pregazio traktor, saopšteno je iz PU Doboj.

Vozio pijan tokom policijskog časa

DOBOJ – Dobojska policija uhapsila je vozača S.P zbog vožnje u pijanom stanju tokom policijskog časa, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije