PU Gradiška

Banjalučanin osumnjičen da je prevario 129 građana i prisvojio 1,29 miliona KM

GRADIŠKA - Službenici Policijske uprave Gradiška podnijeli su banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv Č.G. iz Banjaluke zbog sumnje da je, zloupotrebom službenog položaja ili ovlaštenja, prevario 129 građana i prisvojio 1,29 miliona KM.

Odbio alko-test, vrijeđao policajce pa uhapšen

SRBAC - S.B. iz Srpca uhapšen je sinoć u 19.30 u mjestu Povelič, u ovoj opštini, nakon što je odbio da se podvrgne alko-testu

Ukrao novac iz vjerskog objekta i ploče sa groblja

GRADIŠKA - Službenici Policijske uprave Gradiška, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, izvještaj protiv Z.T. iz Srpca, zbog sumnje da je počinio tešku krađu i krađu.

PU Gradiška: Za vikend 23 pijana vozača

GRADIŠKA - U akciji pojačane kontrole policija je kod 23 vozača utvrdila prisustvo alkohola u krvi, od 646 kontrolisanih, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

PU Gradiška: "Dual" kontroliše brzinu do kraja godine

BANJALUKA - Na području u nadležnosti Policijske uprave Gradiška od sutra do 30. decembra biće pojačana kontrola učesnika u saobraćaju putem radarskog sistema "dual".

U Gradiški za tri dana sankcionisan 131 vozač

GRADIŠKA – Na području Gradiške je, za tri dana, sankcionisan 131 vozač zbog prekoračenja dozvoljene brzine, od ukupno 305 kontrolisanih učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave koja pokriva ovo područje.

Pronađeno oružje u Srpcu

SRBAC - Policija u Srpcu je, u okviru akcije kodnog naziva “Tesla”, pronašla vojno oružje, odnosno puške i okvire tokom pretresa kuće, pratećih objekata i vozila koje koristi 26-godišlji Lj. Ž.

Odvezla auto prije pet dana i još nije vratila

GRADIŠKA - Muškarac iz Gradiške prijavio je juče da je žena čiji su inicijali N.R. (46) u petak iz njegovog dvorišta odvezla njegov automobil Audi A4 te ga još nije vratila.

Najčitanije