PU Zvornik

Povrijeđeni vozač i suvozač prilikom slijetanja "pežoa" u Zvorniku

ZVORNIK - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u zvorničkom naselju Lokanj, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Ubica Zvorničanki pucao u glavu i grudi

ZVORNIK – Stana D. (63) ubijena je u svojoj kući u zvorničkom naselju Branjevo, a za njeno ubistvo osumnjičen je Ranko M. (52), potvrđeno je "Nezavisnim".

U slijetanju fijata povrijeđen vozač

ZVORNIK - Muškarac Ž.J. iz Bratunca povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Bratunac-Drinjača, u mjestu Moštanice, saošteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

U nezgodi povrijeđena žena

ZVORNIK - Žena S.P. povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina u mjestu Tabanci, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Podnesen izvještaj protiv bivšeg načelnika Srebrenice

ZVORNIK - Protiv muškarca Ć.D. iz Srebrenice podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Zvorničanin uhapšen zbog droge i napada na policiju

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su muškarca D.V. iz Zvornika zbog droge i nanošenja povreda policijskom službeniku.

Uhapšeni zbog napada na policajce u karantinu

MILIĆI - Policija u Milićima uhapsila je Ž.Đ. i Z.M. oba iz ove opštine, zbog sumnje da su sinoć napali policijske službenike u karantinu na koje su galamili, vrijedjali ih, te bacali staklene flase prema njima.

Vozio sa 1,63 promila alkohola u krvi

ZVORNIK - Muškarac R.H. iz Kalesije uhapšen je na području opštine Osmaci jer je alkotestiranjem utvrđeno da je vozio sa 1,63 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Žena poginula na radnom mjestu kod Šekovića

ŠEKOVIĆI - Tridesetjednogodišnja žena izgubila je danas život u privatnom preduzuću u Tišči, opština Šekovići, saopšteno je iz Policiske uprave (PU) Zvornik.

U Milićima ukraden polo

ZVORNIK - Nepoznata osoba ukrala je polo koji je bio parkiran pored lokalnog puta u mjestu Dubnica kod Milića, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije