Pab

U Sjevernoj Irskoj obustavljen program ponovnog otvaranja pabova

BELFAST - Sjeverna Irska zaustavila je program ponovnog otvaranja pabova i naredila građanima da nose maske u zatvorenim prostorijama, nakon što je registrovan najveći broj slučajeva zaraze virusom korona na dnevnoj bazi još od maja.

Otvaraju 60 pabova i zapošljavaju 10.000 ljudi

LONDON - Britanska firma "Wetherspoon", koja upravlja pabovima, najavila je danas da će otvoriti više od 10.000 radnih mjesta u naredne četiri godine jer planira da uloži preko 200 miliona funti (256,6 miliona dolara) u otvaranje novih pivnica u Velikoj Britaniji i Irskoj.

U dvorištu napravila kafanu za muža: Nisam mogla da ga zadržim kod kuće

Ponekad nema ništa bolje nego dugačak, naporan dan, okončati u kafani, ćaskajući sa drugarima, s hladnim pivom u ruci. Neki su pak, previše puta ostali predugo, s kojim pićem previše.

Vlasnici pabova gostima skidaju cipele

Krađa pivskih čaša postala je veoma popularna među gostima pivnica i pabova u Belgiji. Da bi stali na kraj ovoj pojavi, vlasnici posežu za raznim sigurnosnim mjerama. Najzanimljiviju zaštitu od krađe čaša uvela je pivnica u Gentu, koja traži od svojih posjetilaca da predaju jednu svoju patiku ili cipelu kao zalog da neće ukrasti čašu.

Polili pab benzinom i zapalili, vatrogasci spriječili veću štetu

BANJALUKA - Nepoznata osoba je jutros oko tri časa benzinom polila baštu “Pekam paba” u Banjaluci i aktivirala požar.

Najčitanije