Pacijenti

Pogledajte kako će izgledati moderni klinički centar u Trebinju

TREBINJE- U Trebinju će se uskoro početi graditi univerzitetsko-klinički centar, površine preko 20.000 metara kvadratnih korisnog prostora, čije je idejno rješenje već urađeno i danas predstavljeno u ovom gradu.

Domovi zdravlja u RS ponovo rade sa 100 odsto kapaciteta

BANJALUKA, BIJELJINA - Domovi zdravlja u RS počeli su da pružaju usluge pacijentima u punom obimu, odnosno sa 100 odsto kapaciteta, uz striktno poštovanje epidemioloških mjera, te iz ovih ustanova ističu da je najvažnije nastaviti dobru praksu zakazivanja termina kod ljekara.

Podijelili stotinu aparata za mjerenje šećera u krvi

TREBINJE- Udruženje dijabetičara Trebinje podijelio je stotinu besplatnih aparata za mjerenje šećera u krvi sa pripadajućim trakicama i ostalim potrošnim materijalom neophodnim za kvalitetnu kontrolu dijabetesa.

Hemodijaliznim pacijentima u Sanskom Mostu sve teže, korona odnosi živote

BIHAĆ - Situacija sa hemodijaliznim pacijentima iz Sanskog Mosta koji su oboljeli od virusa korona je veoma teška, njih sedam je s težom kliničkom slikom i smješteni su na Infektivnom odjelu Kantonalne bolnice u Bihaću.

Još jedna uspješna evakuacija, Vasilije i Irina prevezeni u Beograd

TREBINJE - Dvije bebe iz Trebinja, Vasilije i Irina Krulj, koje su rođene prije vremena u Podgorici, prevezene su danas helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske na Institut za neonatalogiju u Beogradu.

Oporavljeni pacijenti od virusa korona: Teško oboljenje, bili smo zabrinuti

BANJALUKA – Pacijenti koji su se oporavili od virusa korona obratili su se danas javnosti ispred UKC RS u Banjaluci.

Otvorene sve granice za liječenje

BEOGRAD - Za sve pacijente iz Republike Srpske kojima su iscrpljene sve mogućnosti liječenja u zdravstvenim ustanovama u RS ubuduće će biti dostupne sve zdravstvene ustanove koje djeluju u okviru zdravstvenog sistema u Srbiji.

Pacijentima iz Srpske dostupne sve zdravstvene ustanove u Srbiji

BANJALUKA - Za pacijente iz Republike Srpske kojima su iscrpljene mogućnosti liječenja u zdravstvenim ustanovama u Srpskoj, zahvaljujući danas potpisanom sporazumu u Beogradu, biće dostupne sve zdravstvene ustanove koje djeluju u okviru zdravstvenog sistema u Srbiji, rekao je direktor Fonda zdravstvenog osiguranja (FZO) Srpske Dejan Kusturić.

Protest dijaliznih pacijenata u Sarajevu: Isključili se sa dijalize

SARAJEVO - Dijalizni pacijenti koji čekaju transplantaciju bubrega protestovali su danas pred Kliničkim centrom Univerziteta u Sarajevu, poručivši da su se isključili s dijalize dok Vlada FBiH ne sazove hitnu tematsku sjednicu.

Pacijenti u Kantonu Sarajevo odahnuli, stigli reagensi

SARAJEVO - Laboratorije u domovima zdravlja u Kantonu Sarajevo od danas su, nakon dva i po mjeseca, snabdjevene reagensima za potrebe osnovne laboratorijske analize - krvi i urina.

Najčitanije