Pad

Muškarac u čije dvorište je pao MiG zbog krvarenja prebačen u Beograd

U jutrošnjem padu vojnog aviona MiG-21 u selu Brasina poginula su dva pilota, a povrijeđen je čovjek u čije je dvorište letjelica pala. Opšta bolnica u Loznici primila je jednu osobu s opekotinama zadobijenim usljed pada aviona u rejonu sela Brasina, kod Malog Zvornika.

Srušio se vojni avion na istoku Ukrajine, pronađeno više od 20 tijela

U padu ukrajinskog vojnog aviona na sjeveroistoku zemlje poginulo su najmanje 22 osobe, saopštile su vlasti.

Najveći deficit SAD u posljednjih 12 godina

Spoljnotrgovinski deficit SAD skočio je u julu na 63,6 milijardi dolara, što je najviše u posljednjih 12 godina, zbog rekordnog skoka uvoza, javlja AP.

Mostarci očajni: Ništa ne možemo zaraditi, turisti malo troše

Slike turista koji dolaze u Mostar samo su privid poboljšanja turističke sezone, Mostarci tvrde da niko ne može da zaradi jer turisti troše malo novca, a zaradu im "pojedu nameti", budući da gradske vlasti nemaju razumijevanja.

Teretni saobraćaj jedino u BiH na silaznoj putanji

BANJALUKA, BEOGRAD - Teretni saobraćaj na svim graničnim prelazima u BiH je od maja do jula u silaznoj putanji, dok je na prelazima u ostalim zemljama u regionu obim teretnog saobraćaja u porastu, navedeno je na stranici Delegacije EU u Beogradu, citirajući izvještaj Sekretarijata Transportne zajednice u Beogradu.

Srušio se mali avion u Kalabriji, dvije osobe poginule

OLBIJA - Dvije osobe su poginule danas kada se srušio mali turistički avion u italijanskom regionu Kalabrija, javila je italijanska agencija Ansa.

Izvještaj: Mjere vlada RS i FBiH neće spasiti radna mjesta

BANJALUKA, BRISEL - Vlade RS i FBiH usvojile su čitav set mjera u suzbijanju negativnih posljedica na ekonomiju usljed virusa korona, ali one možda neće biti dovoljne da se sačuvaju radna mjesta i garantuju dostojni uslovi za radnike, navedeno je u najnovijem izvještaju Evropske socijalne političke mreže sačinjenom za Evropsku komisiju.

Lazarevčanin čija je supruga pala s djetetom: Sigurno nije skočila

Svakim danom, moj Teo je malo bolje. To mi uliva nadu da će se oporaviti, da će biti dobro - kaže Nikola T, čija supruga Aleksandra E. (29) i trogodišnji sin su u petak ujutro pali sa terase njihovog stana na šestom spratu solitera u Karađorđevoj ulici 37 u centru Lazarevca.

Očekuje se rekordni pad BDP-a Hrvatske u drugom kvartalu

Iduće sedmice hrvatski Državni zavod za statistiku objaviće izvještaj o bruto domaćem proizvodu (BDP), koji će, slažu se analitičari, pokazati da je hrvatska privreda u drugom tromjesečju zbog krize u vezi s koronom zabilježila rekordan pad.

Njemački uslužni sektor posrnuo u avgustu, oporavak posustao

Oporavak njemačkog privatnog sektora od pandemije virusa korona usporio je u avgustu, jer je aktivnost u sektoru usluga neočekivano gotovo stala, pokazuje istraživanje londonske kompanije IHS Markit koje je objavljeno danas.

Najčitanije