Pad

Pad proizvodnje i prodaje u šumarstvu veći od 70 odsto

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u januaru ove godine proizveden ukupno 25.441 metar kubni raznih šumskih sortimenata, što je za 75,5 odsto manje nego u januaru prošle godine, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Sedmoro poginulih u padu nigerijskog vojnog aviona

ABUDŽA - Najmanje sedmoro ljudi poginulo je u rušenju vojnog aviona blizu Međunarodnog aerodroma u Abudži, saopštilo je Ratno vazduhoplovstvo Nigerije.

Švajcarska: Pad manjeg aviona u jezero Konstans

BERLIN - Manji avion srušio se danas u jezero Konstans u Švajcarskoj dok se približavao aerodromu u Altenrajnu, u kantonu Sent Galen na sjeverozapadu te zemlje.

Udar jači od finansijske krize, opala zarada Nijemaca

Nominalna zarada Nijemaca opala je prvi put poslije više od jedne decenije, saopštio je danas zavod za statistiku, čiji podaci ukazuju da je pandemija virusa korona imala ozbiljniji uticaj na zaradu od finansijske krize 2007. i 2008. godine.

Tržišni optimizam ojačao apetit za rizikom, dolar tone

Američki dolar je počeo novu trgovačku nedjelju spustom na gotovo najniži nivo u posljednje dvije sedmice, jer je tržišni optimizam u vezi s procesom vakcinacije protiv kovida-19 i planiranim američkim paketom podrške od 1,9 biliona dolara pokrenuo rast vrijednosti rizičnijih valuta i berzi širom Evrope i Azije.

Promet evropskih aerodroma na nivou iz 1995.

Promet evropskih aerodroma pao je prošle godine na nivo iz 1995, pokazali su podaci regionalne industrijske grupe, dok su aerodromi u Turskoj i Rusiji prošli bolje od onih u zapadnoj Evropi.

Berluskoni "slučajno pao" kod kuće, noć proveo u bolnici

RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni proveo je noć u bolnici nakon "slučajnog pada" kod kuće, rekao je danas portparol ovog osamdesetčetvorogodišnjeg milijardera.

Korona teško pogodila njemački turizam, drastičan pad broja noćenja

BERLIN - Njemački hoteli, pansioni i drugi turistički smještajni kapaciteti u prošloj godini zabilježili su 302,3 miliona noćenja domaćih i stranih gostiju, što je za 39 odsto manje u odnosu na 2019. godinu.

Nova sportska tragedija, poginuli četvorica fudbalera i predsjednik kluba

Četvorica fudbalera i predsjednik fudbalskog kluba Palmas FR poginuli su u avionskoj nesreći.

Kicbil zanijemio: Jeziv pad Švajcarca u spustu

I ove sezone, nažalost, česti su padovi najboljih svjetskih skijaša, a takav scenario nije mogao da se izbjegne ni na popularnoj "stazi smrti" u Kicbilu.

Najčitanije