Pad

Britanska auto-industrija "potonula" na nivo iz 1984.

Velika Britanija je u novembru proizvela najmanji broj novih vozila u tom mjesecu još od davne 1984. godine.

Žena u Zagrebu pala s 12 metara stavljajući lampice na balkon

ZAGREB - U zagrebačkom naselju Dubrava jedna žena je teško povrijeđena nakon što je pala s 12 metara visine dok je namiještala ukrasne lampice na balkonu.

Srušio se avion u Brizbejnu, četvoro mrtvih

BRIZBEJN - Najmanje četiri osobe poginule su kada se srušio mali avion u blizini Redklifa, predgrađa australijskog grada Brizbejna, saopštila je danas policija provincije Kvinslend.

Pao na vozačkom ispitu, pa tužio auto školu

Tinejdžer iz Kalifornije je nedavno pao na vozačkom ispitu zbog nečega što nije on napravio, već Tesla Model 3 u kojem je polagao ispit.

Svjetske berze mahom u padu, nafta skuplja

Azijske berze su danas uglavnom u padu nakon što je problematični kineski investitor u sektoru nekretnina, Evergrande, upozorio kasno u petak da bi mogao da ostane bez novca.

Ponovo pao Facebook

Društvena mreža Facebook ponovo je pala tokom večerašnjih sati u nekim dijelovima svijeta.

Bitcoin pao ispod 60.000 dolara

NJUJORK - Najveća svjetska kripto valuta po tržišnoj vrijednosti, bitcoin, pala je danas ispod 60.000 dolara po novčiću, javlja Rojters.

Poboljšani Realme Pad stiže u Evropu

Realme je u devetom mjesecu ove godine predstavio svoj prvi tablet, pod nazivom Ralme Pad. Tablet je predstavljen u Indiji, te je imao puno bolje karakteristike od konkurencije.

​Nema preživjelih u padu aviona u Sibiru

MOSKVA - Ukupno sedmoro ljudi poginulo je kada se srušio transportni avion "An-12" u Irkutskoj oblasti na istoku Sibira, saopšteno je iz pres-službe ruskog Ministarstva za vanredne situacije.

Bitcoin u oštrom padu

Tržište kritpovaluta je u posljednja 24 sata, prema podacima sajta koingeko, izgubilo 3,6 odsto svoje ukupne vrijednosti (sada vrijedi oko 2,62 biliona dolara).

Najčitanije