Pad

Pad Berlinskog zida 30 godina kasnije - novi bedemi i podjele

BERLIN - Tri decenije od pada Berlinskog zida, 9. novembra, Njemačka će obeilježiti suočena s ekonomskim i društvenim podjelama na istoku i zapadu, a svijet s novim podjelama i novim zidovima.

Njemački ministar pao sa bine

BERLIN - Ministar privrede Njemačke Peter Altmajer, koji je nedavno boravio u posjeti Srbiji, pao je sa bine na "Digitalnom samitu" u Dortmundu.

Svjetski Moto GP šampion u bolnici nakon pada

Vodeći u Moto GP šampionatu Mark Markez završio je u bolnici nakon pada tokom treninga pred trku za Veliku nagradu Tajlanda, gdje bi, ukoliko mu rezultati budu išli na ruku, mogao da proslavi novu titulu šampiona svijeta.

Djevojčica pala sa balkona i poginula

ZENICA - Šesnaestogodišnja djevojčica pala je u noći s petka na subotu s balkona zgrade Javne ustanove "Dom porodica" u Zenici i na mjestu preminula, potvrđeno je federalnim medijima iz policije.

Srušio mu se avion, on sve snimao

Društvene mreže su preplavile snimci iz Tihog okeana na kojima pilot Dejvid Leš govori da mu se upravo srušio avion.

Pala sa 1.500 metara i preživjela

KVEBEK - Jedna Kanađanka pravim čudom ostala je živa poslije pada sa visine od oko 1.500 metara nakon što joj se nisu otvorili ni glavni ni rezervni padobran.

Sala i pilot prije nesreće otrovani ugljen-monoksidom?

Argentinski fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson uoči avionske nesreće 21. januara iznad Lamanša bili su izloženi većim količiniama ugljen-monoksida, navodi se u izvještaju Britanske agencije za istraživanje avionskih nesreća.

Žena teško povrijeđena u padu sa trećeg sprata

ISTOČNO SARAJEVO - Žena čiji su inicijali B.Š. pala je jutros sa trećeg sprata zgrade u Hilanarskoj ulici u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Član posade snimio pad aviona

Zastrašujući snimci iz kokpita Boeinga 737 koji se srušio u Saveznim državama Mikronezije pokazao je dosad neviđene kadrove pada aviona iz pozicije pilota.

Eksperti optužili Ukrajinu za falsifikovanje dokaza o padu "MH17"

AMSTERDAM - Visoki istražitelj za digitalnu tehnologiju malezijske firme OG IT "Forenzic services" Akaš Rozen u novom dokumentarnom filmu holandskog režisera Maksa van der Verfa o okolnostima katastrofe tvrdi da je Služba bezbjednosti Ukrajine promijenila snimak razgovora predstavljenih kao dokaz u slučaju nesreće MH17 iznad Donbasa.

Najčitanije