Pad aviona

Poznat identitet 50 sradalih u obaranju ukrajinskog aviona

TEHERAN - Šef Zavoda za forenziku Irana Abas Masjidi saopštio je da je poznat identitet 50 od 176 osoba poginulih nakon što je oboren ukrajinski avion.

Ptice srušile MiG 29

Lovac indijskog Ratnog vazduhoplovstva MiG-29K postao je žrtva ptica za vrijeme školskog leta u području ljetovališta Goa.

Srušio mu se avion, on sve snimao

Društvene mreže su preplavile snimci iz Tihog okeana na kojima pilot Dejvid Leš govori da mu se upravo srušio avion.

Sala i pilot prije nesreće otrovani ugljen-monoksidom?

Argentinski fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson uoči avionske nesreće 21. januara iznad Lamanša bili su izloženi većim količiniama ugljen-monoksida, navodi se u izvještaju Britanske agencije za istraživanje avionskih nesreća.

Član posade snimio pad aviona

Zastrašujući snimci iz kokpita Boeinga 737 koji se srušio u Saveznim državama Mikronezije pokazao je dosad neviđene kadrove pada aviona iz pozicije pilota.

Eksperti optužili Ukrajinu za falsifikovanje dokaza o padu "MH17"

AMSTERDAM - Visoki istražitelj za digitalnu tehnologiju malezijske firme OG IT "Forenzic services" Akaš Rozen u novom dokumentarnom filmu holandskog režisera Maksa van der Verfa o okolnostima katastrofe tvrdi da je Služba bezbjednosti Ukrajine promijenila snimak razgovora predstavljenih kao dokaz u slučaju nesreće MH17 iznad Donbasa.

Troje mrtvih u padu aviona u Njemačkoj

Laki avion se srušio i udario u fasadu jedne prodavnice alata u gradu Brishalu na jugu Njemačke, poginule su najmanje tri osobe, saopštila je njemačka policija.

Boeing isplaćuje 50 miliona dolara porodicama žrtava avio nesreća

Američka aviokompanija Boeing objavila je u srijedu da će porodicama poginulih isplatiti polovinu fonda od 100 miliona dolara koji je oformila nakon dva pada aviona 737 MAX, te je u tu svrhu angažovala stručnjaka za obeštećenja Kena Feinberga koji bi trebalo da nadzire isplate.

"Ukrajina izmislila bajku da su svi radari stali na dan pada malezijskog aviona"

MOSKVA - Ambasador Ruske Federacije u Holandiji Aleksandar Šuligin je povodom pete godišnjice od pada malezijskog boinga u Donbasu, u kome je poginulo 298 ljudi, izjavio da Ukrajina i dalje manipuliše istragom.

Devet mrtvih u padu aviona na Havajima

HONOLULU - Devet ljudi je poginulo nakon što se srušio mali avion na sjeverozapadu havajskog ostrva Oahu, saopštili su zvaničnici Ministarstva saobraćaja Havaja.

Najčitanije