Padavine

Obilne padavine izazvale probleme u Sjevernoj Makedoniji

SKOPLJE - Obilne padavine i klizišta na planinama Plačkovica i Osogovo povećale su nivoe rijeka u reonu Kočani, pa se voda izlila na poljoprivredne površine i u podrume okolnih kuća u Sjevernoj Makedoniji.

Novitović: Padavine za sada nisu prouzrokovale veće probleme

ISTOČNO SARAJEVO - Kišne i snježne padavine koje su zahvatile Republiku Srpsku do sada nisu prouzrokovale veće probleme, rekao je Srni vršilac dužnosti direktora Republičke uprave civilne zaštite Milan Novitović.

Najavljene obilne padavine, Ministarstvo upozorilo na poplave

BANJALUKA - Zbog padavina koje su najavljene od 25. do 29. novembra i mogućih bujičnih poplava apeluje se na stanovništvo da zaštiti imovinu, saopštilo je danas Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Izdato žuto upozorenje zbog najavljenih obilnih padavina

BANJALUKA - Žuto upozorenje izdato je za sutra zbog najavljenih obilnih padavina na području Foče, Višegrada, Trebinja i Mostara.

Nadležne službe obišle više lokacija u Banjaluci zbog najavljenih padavina

BANJALUKA - Zbog najavljenih obilnih padavina, predstavnici Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice obišli su kritične tačke u Banjaluci gdje može doći do izlijevanja rijeka i bujičnih potoka.

Potrebne veće padavine za kvalitetnu pripremu sjetve

BIJELJINA - Agrometeorolozi ističu da su neophodne veće količine padavina kako bi se kvalitetno obavila priprema parcela za predstojeću jesenju sjetvu.

Narandžasto i žuto upozorenje zbog obilnih padavina

BANJALUKA - Meteoalarm je izdao naradžasto upozorenje danas za područje Banjaluke, Prijedora, Bihaća i Mostara zbog obilnih padavina.

Snježne padavine u Boliviji i Peruu

Rijetke snježne padavine obilno su zahvatile dijelove Bolivije i Perua u utorak i srijedu. Zgrade su se zabijelile, a vozila su ostala zaglavljena u saobraćaju.

Upozorenje građanima Banjaluke zbog obilnih padavina

BANJALUKA - Iz banjalučkog Odsjeka za poslove civilne zaštite upozorili su građane da su do kraja dana moguće obilne padavine i pozvali ih da preduzmu zaštitne mjere.

Upozorenje za stanovnike Bijeljine zbog mogućeg porasta vodostaja

BIJELJINA - Obilnije padavine tokom današnjeg dana i sutra uticaće na veći porast vodostaja, bujičnih vodotoka na teritoriji grada Bijeljina (potoka, kanala i rijeka).

Najčitanije