Paket

Brisel će uključiti Balkan u paket za zdravstvo

BRISEL - U paket zdravstvenih mjera, s ciljem jačanja zdravstvenih kapaciteta zemalja članica EU zbog epidemije virusa korona, koji je u srijedu usvojila Evropska komisija, biće uključene i zemlje zapadnog Balkana, potvrđeno je "Nezavisnim" u Briselu.

Domaće vlasti usaglasile paket reformi sa EU

BIJELJINA - Reforma javnih preduzeća i uprave, povećanje transparentnosti, stvaranje boljeg poslovnog okruženja, unapređenje zapošljavanja i obrazovnog sistema samo su neke od prihvaćenih obaveza sa sastanka domaćih vlasti s predstavnicima EU i drugih međunarodnih organizacija.

Mančester: Panika na aerodromu zbog sumnjivog paketa

LONDON - Na aerodromu u Mančesteru primećen je sumnjivi paket zbog čega su angažovani pripadnici tima za deaktiviranje bombi, saopštila je policija, dodajući da je jedan muškarac uhapšen.

Sumnjiv paket ispred doma sudije

ATINA - Vlasti Grčke saopštile su da je ispred doma jednog sudije u Atini uklonjen sumnjiv paket poslije telefonskog poziva i upozorenja da je tu postavljena bomba.

FBI: Novi sumnjivi paket poslat milijarderu Tomu Stejeru

VAŠINGTON - Federalni istražni biro saopštio je da je otkrio još jedan paket adresiran na kalifornijskog milijardera i demokratu Toma Stejera, koji je ranije pozivao na opoziv (impičment) američkog predsjednika Donalda Trampa.

Još jedan sumnjiv paket za CNN

VAŠINGTON - Još jedan sumnjiv paket adresiran na američku medijsku kuću CNN presretnut je u pošti u Atlanti, ali nema opasnosti za sjedište ovog televizijskog kanala, rekao je šef mreže Džef Cuker.

Osumnjičenom za slanje paket bombi prijeti 48 godina zatvora

VAŠINGTON - Muškarcu osumnjičenom da je poslao najmanje 14 paket-bombi kritičarima predsjednika SAD Donalda Trampa prijeti kazna od 48 godina u zatvoru, objavilo je američko Ministarstvo pravosuđa, prenosi Rojters.

Sumnjivi paket i milijarderu koji je tražio opoziv Trampa

VAŠINGTON - Sumnjivi paket poslat je kalifornijskom milijarderu i demokrati Tomu Stejeru, poznatom po tome što je ranije pozivao na opoziv (impičment) predsjednika Donalda Trampa, javio je "CNN".

Uhapšen osumnjičeni za slanje eksplozivnih pošiljki

Američki FBI uhapsio je osobu koja se dovodi u vezu s talasom eksplozivnih pošiljki koje su posljednjih dana slane poznatim kritičarima američkog predsjednika Donalda Trampa.

I Džo Bajden primio sumnjivi paket

Vlasti Sjedinjenih Američkih Država pronašle su sumnjivi paket upućen Džou Bajdenu u Delaveru, javlja CNN.

Najčitanije