Paketići

Djeci uručeni paketići povodom Savindana

ISTOČNA ILIDŽA - Demokratski narodni savez (DNS) organizovao je podjelu ukupno 400 paketića djeci u Istočnoj Ilidži i na Palama, izjavio je vršilac dužnosti predsjednika ove stranke Nenad Nešić.

Paketići za djecu srpskih povratnika u Sanskom Mostu

SANSKI MOST - Povodom obilježavanja velikog srpskog praznika Svetog Save, članovi Zavičajnog udruženja Sanjana "Grmeč" i ove godine su, po osmi put, za djecu srpskih povratnika u Sanskom Mostu osigurali paketiće s igračkama i slatkišima.

Novogodišnji paketići djeci iz Metohijske kotline

Predsjednik Odbora Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov uručio je novogodišnje paketiće djeci u nekoliko mjesta Metohijske kotline, koje su prikupili njihovi vršnjaci u Republici Srpskoj.

Počela akcija "novogodišnja kutija"

KOSTAJNICA - U Kostajnici je danas počela humanitarna akcija postavljanja u prodajne objekte posebno ukrašenih kutija u koje će biti prikupljene osnovne životne namirnice, sredstva za higijenu i slatkiši, za socijalno ugrožene porodice i sve kojima je potrebna pomoć.

Paketići za 150 djece iz Gline

Predsjednik banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov podijelio je 150 paketića za srpsku djecu iz opštine Glina u Hrvatskoj koje su donirali njihovi vršnjaci iz Republike Srpske.

Gradski odbor SP-a podijelio 600 paketića za najmlađe

BANJALUKA - Predstavnici Gradskog odbora SP-a Banjaluka podijelili su 600 novogodišnjih paketića za najmlađe Banjalučane, te organizovali pozorišnu predstavu.

Novogodišnji paketići za romsku djecu

BRČKO - Olimpijski komitet BiH uručio je danas 80 novogodišnjih paketića romskoj djeci - korisnicima Dnevnog centra u Brčkom, čiji je osnivač Omladinski centar "Vermont".

World Vision BiH i Bingo podijeliće 1.000 paketića djeci

U susret praznicima, ovog decembra, nevladina organizacija World Vision BiH i kompanija Bingo poklanjaju 1.000 paketića najranjivijoj djeci u BiH.

"Budimo ljudi" pokreće akciju dodjele paketića

BANJALUKA – Humanitarna organizacija Budimo ljudi i ove godine organizuje akciju "Novogodišnje srce" s ciljem podjele poklona djeci u sigurnim kućama, Centru za rehabilitaciju sluha i govora, djeci iz socijalno ugroženih porodica, kao i mališanima na liječenju na Pedijatrijskoj klinici Univerzitetskog Kliničkog centra RS zu Banjaluci, rekla je Aleksandra Mušić, predsjednica organizacije.

Policija Kosova zaplijenila paketiće za srpsku djecu

BEOGRAD - Kosovska policijska služba zaplijenila je u južnom dijelu Kosovske Mitrovice 140 svetosavskih paketića namijenjenih učenicima osnovne škole u Goraždevcu i Osojanu, sa obrazloženjem da sadrže "nelegalne" proizvode iz centralne Srbije, saopšteno je iz Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Najčitanije