Pakistan

Pakistanska pjevačica prijeti da će poslati zmije na premijera Indije

Pjevačici iz Pakistana prijete dvije godine zatvora nakon što se pojavio snimak u kojem pozira sa velikim zmijama i prijeti da će ih pustiti na premijera Indije Narendru Modija.

Pakistan uspješno testirao balističku raketu

ISLAMABAD - Vojska Pakistana uspješno je izvršila probu balističke rakete zemlja-zemlja.

Održana sjednica: Savjet bezbjednosti zabrinut zbog situacije u Kašmiru

NJUJORK - Savjet bezbjednosti UN održao je zatvorenu sjednicu povodom situacije u Kašmiru, nakon što je Indija ukinula poseban status države Džamu i Kašmir.

Razmjena vatre u Kašmiru, poginulo nekoliko vojnika

ISLAMABAD - Pakistan je saopštio da su tri njegova vojnika, kao i pet indijskih, poginuli u prekograničnoj razmjeni vatre u spornoj oblasti Kašmira.

"Vojska Pakistana podržaće svoj narod"

ISLAMABAD - Šef pakistanske vojske, general Kamar Džaved Badžva izjavio je danas da će vojska u bilo kojoj mjeri podržati narod u kašmirskom regionu.

Kašmir odsječen od svijeta: Zabranjena okupljana, ukinute telekomunikacije

NJU DELHI - Sporna teritorija Kašmir već dva dana je bez telekomunikacija nakon što je Indija prekinula televizijske, telefonske i internet veze kako bi spriječila organizovanje protesta nakon ukidanja posebnog ustavnog statusa te himalajske regije.

Indija ukida autonomiju Kašmira

NJU DELHI - Indijska vlada saopštila je da ukida ustavnu autonomiju Kašmira, što predstavlja "eksplozivnu odluku" za to područje u kojem godinama traje pobuna.

Vojni avion se zabio u zgradu u Pakistanu, 17 poginulih

RAVALPINDI - Sedamnaest je osoba poginulo u padu vojnog aviona usred pakistanskog grada Ravalpindija.

Ludost ili profesionalnost: Izvještavao o poplavama u vodi do grla

Pakistanski reporter proslavio se "preko noći" nakon što je video snimak njegovog izvještaja o poplavama postao popularan na društvenim mrežama.

Otkriveno čije službe su "otkucale" Bin Ladena Amerikancima

ISLAMABAD - Pakistanski premijer Imran Kan rekao je da je pakistanska obavještajna služba ISI dala američkoj CIA trag koji joj je omogućio da locira i ubije Osamu bin Ladena

Najčitanije