Pale

Paljanski biciklisti stigli do Moskve: Prevalili 2.850 km na dva točka

​Trojica biciklista Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala uspješno su okončali biciklističku ekspediciju "Pale – Moskva 2019 / Hvala i slava Rusiji" koja je organizovana od 06.07.2019. do 26.07.2019. godine.

Moto-skup na Palama okupio 100 bajkera iz regiona

Međunarodni moto-skup na Palama okupio je oko stotinu bajkera iz 20 moto-klubova iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Zatvoren 17. "Art simpozijum Jahorina"

PALE - Na Ekonomskom fakultetu na Palama večeras je zatvorena 17. Međunarodna likovna kolonija "Art simpozijum Jahorina" na kojoj je predstavljeno 50 umjetničkih djela nastalih tokom osmodnevnog rada.

Za podsticaje u preduzetništvu i poljoprivredi 150.000 KM

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović i načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Igor Ikonić predstavili su danas javni poziv za podsticaje u preduzetništvu i poljoprivredi ukupne vrijednosti 150.000 KM.

Djevojka preminula nakon sudara, petogodišnje dijete teško povrijeđeno

PALE - Djevojka A. G. (25) poginula je, a još četiri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Ljubogošta – Mokro u Palama, javlja Srpskainfo.

Četiri odrasle osobe i dijete povrijeđeni u teškom udesu kod Pala

ISTOČNO SARAJEVO - Pet osoba, među kojima i dijete, povrijeđeno je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Ljubogošta - Mokro, opština Pale, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Saobraćajna nezgoda kod Pala, vozač teže povrijeđen

ISTOČNO SARAJEVO - Vozač automobila reno sa Sokoca čiji su inicijali A.D. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mjestu Mokro, opština Pale, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Trojica biciklista krenuli iz Pala na put za Moskvu

Miroslav Klačar, Vuk Soković i Dražan Kusmuk, članovi Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala, jutros su krenuli na put za Moskvu dug 2.800 kilometara da bi izrazili zahvalnost ruskom narodu za pomoć koju je pružao Srbima.

Saobraćajna nezgoda kod Pala, povrijeđen vozač

PALE - Muškarac čiji su inicijali M.Ć. (27) iz Goražda teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mjestu Mokro, opština Pale, dok je još jedna osoba lakše povrijeđena.

Požar u Studentskom domu na Palama ugašen, nema povrijeđenih

PALE - Požar koji je danas zahvatio objekat nekadašnjeg studentskog doma na Kalovitim brdima na Palama potpuno je ugašen, rekao je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin.

Najčitanije