Pale

U Srpskoj pen­zi­oner­skim čekom plaćaju stu­de­njak

BA­NJA­LU­KA, PA­LE - U stu­den­tskim i učeničkim do­mo­vi­ma ši­rom RS najčešći sta­na­ri su stu­den­ti i učeni­ci čiji su ro­di­te­lji pen­zi­one­ri, te u ovoj go­di­ni to­kom svog fa­kul­tet­skog i sre­dnjo­škol­skog obra­zo­va­nja u do­mo­vi­ma bo­ra­vi 397 dje­ce pen­zi­one­ra, po­da­tak je Re­pu­bličkog za­vo­da za sta­tis­ti­ku RS.

Paljanin i Sarajlija krali po stanovima i groblju

Policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK razotkrili su počinioce teških krađa koje su u proteklih deset dana počinjene na području Goražda i Pala.

Održan drugi festival rokenrola i zanatskog piva

​PALE - Na Palama je održan Drugi festival rokenrola i zanatskog piva "Birokratas" na kojem je učestvovalo osam izlagača.

Muška i ženska odbojkaška selekcija Srbije na pripremama na Palama

Odbojkaški savez Republike Srpske organizovaće od 14. do 21. jula kamp na Palama tokom kojeg će polaznici imati priliku da se druže sa članovima muške i ženske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Miodrag Kovačević predsjednik SDS-a Pale

​PALE - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora SDS-a Pale za predsjednika ovog odbora izabran je Miodrag Kovačević i potvrđena je podrška kandidaturi Milana Miličevića za predsjednika SDS-a.

Epidemija morbila u Istočnom Sarajevu i Palama

ISTOČNO SARAJEVO - Domovi zdravlja Pale i Istočno Sarajevo prijavili su danas Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske epidemije morbila.

Nećaka ganjao golfom po parkingu i polomio mu ruku

PALE - Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su R. J. (71) s Pala, nakon što je golfom ganjao i udario A. N. (61).

Iz kuće u Palama ukraden novac

PALE - U Mokrom, kod Pala, dva nepoznata lica su iz jedne kuće ukrala određeni iznos novca, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na Palama formiran regionalni odbor DEMOS-a

PALE - Na Palama je večeras formiran Regionalni odbor Demokratskog saveza (DEMOS) za Sarajevsko-romanijsku regiju.

Pale danas bez vode

PALE - Na području opštine Pale danas će doći do šestočasovnog prekida u vodosnabdijevanju zbog otkanjanja kvara na distributivnom cjevovodu Vrelo Miljacke-Goli Koran, saopšteno je iz lokalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Najčitanije