Pale

Dva lica povrijeđena u fizičkom obračunu

ISTOČNO SARAJEVO - U fizičkom sukobu više lica na Palama povrijeđene se dvije osobe, a uhapšeni su mještani čiji su inicijali R.Č. (22) i S.K. (23).

Na Palama pronađeno 14 ilegalnih migranata

ISTOČNO SARAJEVO - Policija iz Istočnog Sarajeva pronašla je na području Pala u dvije odvojene grupe 14 ilegalnih migranata, za koje je provjerama utvrđeno da su iz Pakistana.

Rekonstrukcija zgrade opštine Pale vrijedna 140.000 KM

PALE - Na Palama je u toku rekonstrukcija zgrade opštine, čija je ukupna vrijednost 140.000 KM.

Ubio oca pa izašao pred komšije s krvavim nožem

PALE - Zbog sumnje da je osamdesetogodišnjeg oca Veljka Božića iz Pala ubio nožem, policija je uhapsila Nenada Božića (45).

Ubistvo na Palama: Nožem usmrtio oca

PALE – Policija je danas uhapsila muškarca inicijala N.B. (45) sa Pala, zbog postojanja osnova sumnje da je ubio svog oca.

Ubistvo na Palama: Nožem usmrtio sugrađanina

PALE - Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su N.B.(45) iz Pala, zbog sumnje da je ubio V.B., takođe iz Pala.

Završeni "Dani Duška Trifunovića"

PALE - Sopran Klaudija Krkotić, uz pratnju Sonje Radojković na klaviru, održale su večeras koncert "Tužnih pjesama" i predavanje o kompozitoru Vojinu Komadini i njegovoj saradnji sa srpskim pjesnikom, književnikom i televizijskim autorom Duškom Trifunovićem.

Odigrana monodrama "Ima neka tajna veza"

PALE - Glumac Milan Dimić izveo je večeras na Palama monodramu "Ima neka tajna veza" posvećenu srpskom pjesniku, književniku i televizijskom autoru Dušku Trifunoviću.

Na Sokocu i Palama otkriveno 47 ilegalnih migranata

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo tokom protekle noći i jutros pronađeno je 47 mlađih migranata, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Otvorena izložba slika koje će biti donirane bolnici

PALE - Na Ekonomskom fakultetu na Palama večeras je otvorena izložba 30 slika nastalih na humanitarnom sazivu "Art simpozijum Jahorina" koje će biti donirane novom objektu Bolnice u Istočnom Sarajevu.

Najčitanije