Pale

Na Palama "Filmsko bdenje duše"

PALE - Na Palama će sutra početi program pod nazivom "Filmsko bdenje duše" čiji je cilj promovisanje kratkih i dokumentarnih filmova posvećenih temama i autorima koji se bave srpskom istorijom, kulturom i duhovnošću, najavljeno je iz Kinoteke Republike Srpske.

Troje povrijeđenih na putu Sarajevo-Pale

PALE - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na magistralnom putu Sarajevo-Pale, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Povremeni prekidi u vodosnabdijevanju na Palama

PALE - Na području opštine Pale sutra će dolaziti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju zbog izuzetno loše hidrološke situacije na izvorištima, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Poginuo dok je popravljao bager

PALE - Od povreda zadobijenih tokom nesretnog slučaja koji se dogodio u nedjelju oko 13 sati na Bijelim Vodama u opštini Pale u FBiH, jedna osoba je preminula u Kantonalnoj bolnici Goražde.

Helikopter OS BiH gasi požar na Romaniji, očekuje se jedan iz Srpske

PALE - Požar na Romaniji, koji je aktivan pet dana, gasi helikopter Oružanih snaga BiH, a očekuje se i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske, rekao je Srni rukovodilac Službe civilne zaštite Dragan Elek.

Šehovac: Tužilaštvo može dati informaciju o slučaju prijetnji Jugoviću

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je Srni da Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu može dati informaciju u kojoj fazi je istraga o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao načelnik opštine Pale Boško Jugović.

Jugović traži da se objave saznanja o prijetećim porukama koje je dobijao

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da je zatražio od Policijske uprave Istočno Sarajevo da javnosti predoči sva zvanična saznanja o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao i saopšti u kojoj je fazi njihovo rasvjetljavanje.

Prijetio komšiji sjekirom pa mu prosuo zemlju ispred vrata

PALE - Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su N. K. sa Pala zbog sumnje da je ugrožavao bezbjednost svom komšiji.

Film "Teslin narod" dobitnik Gran prija

PALE - Film "Teslin narod" Željka Mirkovića iz Srbije dobitnik je Gran prija Međunarodnog festivala ekološkog i turističkog filma "Jahorina film festival", koji je završen danas na Palama.

Otvoreni "Dani kineskog filma u Srpskoj"

PALE - Pomoćnik ministra za kulturu Republike Srpske Tanja Đaković otvorila je večeras na Palama manifestaciju "Dani kineskog filma u Republici Srpskoj" tokom koje će do ponedjeljka, 30. septembra, biti prikazano pet filmova.

Najčitanije