Pale

Prikazan film "Ljubavi jedne plavuše" Miloša Formana

PALE - Projekcijom filma "Ljubavi jedne plavuše", na Palama je večeras počela trodnevna "Filmoteka" posvećena poznatom čehoslovačkom i američkom režiseru Milošu Formanu, koju organizuje Kinoteka Republike Srpske.

Na Palama počinje "Filmoteka" posvećena Milošu Formanu

Projekcijom filma "Ljubavi jedne plavuše", na Palama će danas početi trodnevna "Filmoteka" posvećena poznatom režiseru Milošu Formanu, koju organizuje Kinoteka Republike Srpske.

Tokom potrage za ubicama policajaca pronađena ukradena vozila

PALE - U toku potrage za počiniocima ubistava dvojice policajaca na teritoriji opštine Pale pronađena su četiri automobila ukradena na teritoriji Kantona Sarajevo.

U Palama ekshumirani ostaci jednog lica

PALE - Na lokalitetu lokalnog groblja na području opštine Pale ekshumirani su posmrtni ostaci jednog lica, žrtve iz proteklog rata, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Posao za 30 radnika u novoj fabrici LED rasvjete u Palama

PALE - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, načelnik opštine Pale Boško Jugović i vlasnik kompanije "Vajs lajt" iz Srbije Ivan Vajs svečano su danas u krugu industrijske zone "Famos-Koran" otvorili mini-fabriku za proizvodnju LED rasvjete, u kojoj će biti zaposleno tridesetak radnika, a u koju je uloženo oko milion KM.

Do početka zime useljenje u novi dom za samohranu majku tri djevojčice

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović i direktor "Elektrodistribucije" Ljubomir Mrda posjetili su danas Željku Pavlović, samohranu majku troje maloljetne djece kojoj lokalna zajednica i privrednici pomažu u izgradnji kuće u Ljubogošti kod Pala.

Troje povrijeđeno u sudaru mercedesa i audija

PALE - Tri lica povrijeđena su danas u sudaru dva vozila kod benzinske pumpe "Nešković" na Palama, rekla je portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Otvaranje Jahorina film festivala na Palama

Jahorina film festivala biće zvanično otvoren danas kada će u sali Kulturnog centra na Palama biti prikazan igrani film film "Južni vetar", reditelja Miloša Avramovića.

Dva lica povrijeđena u fizičkom obračunu

ISTOČNO SARAJEVO - U fizičkom sukobu više lica na Palama povrijeđene se dvije osobe, a uhapšeni su mještani čiji su inicijali R.Č. (22) i S.K. (23).

Na Palama pronađeno 14 ilegalnih migranata

ISTOČNO SARAJEVO - Policija iz Istočnog Sarajeva pronašla je na području Pala u dvije odvojene grupe 14 ilegalnih migranata, za koje je provjerama utvrđeno da su iz Pakistana.

Najčitanije