Pale

Direktori Doma zdravlja i CZS u Palama razriješeni dužnosti

PALE - Odbornici Skupštine opštine Pale na današnjoj sjednici su razriješili funkcije vršioce dužnosti direktora Doma zdravlja Vladimira Lučića i Centra za socijalni rad Pale Jelenu Orašanin, te imenovali nove vršioce dužnosti Ivana Šarca i Srđana Baralića.

Izvještaj policije: Zapalio auto sina Riste Jugovića

​PALE - Policija iz Pala Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo dostavila je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv Srđana Sokolovića (22) iz Pala, zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Ženu kod Pala ujeo pas pa umrla

PALE - Beživotno tijelo žene P.G. (69), koju je usmrtio pas, pronađeno je u danas oko 8.30 ispred porodične kuće u mjestu Donji Čemanovići u Palama.

"Filmoteka" počinje na Palama

PALE - Kinoteka Republike Srpske organizovaće od sutra na Palama trodnevni program "Filmoteka" koji će biti posvećen komedijama Miloša Formana, Pitera Bogdanoviča i Vudija Alena.

U opštinama Kladanj i Pale-Prači na snazi Stanje prirodne nesreće

PALE - Na području opština Kladanj i Pale-Prača u Federaciji BiH i dalje je na snazi Stanje prirodne nesreće proglašeno zbog velikih snježnih padavina.

U prošloj godini rođena 91 beba

PALE - Na području opštine Pale u prošloj godini rođena je 91 beba, rečeno je Srni u matičnoj službi ove lokalne zajednice.

Jugović: U najvećoj mjeri ostvareni zadati ciljevi

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da su prioriteti i ciljevi definisani početkom godine ostvareni u najvećoj mjeri, uprkos brojnim izazovima.

Pedesetjednogodišnjak stradao u požaru

ISTOČNO SARAJEVO - Lice čiji su inicijali M.G. /51/ smrtno je stradao u požaru u porodičnoj kući u mjestu Bjelogorci, opština Pale.

Ukraden zlatni nakit iz kuće na Palama

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati izvršilac ili više njih ukrao je zlatni nakit neutvrđene vrijednosti iz porodične kuće na Palama, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Sa "Čika Gvozdenom" do maksimalnog hoda

PALE - Dvanaestogodišnja Katarina Kovačević sa Pala jedan je od korisnika pomoći u akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" - njoj je potreban uređaj za robotsku asistiranu rehabilitaciju djece sa poremećajima kretanja.

Najčitanije