Paljevina

Biznismenu godine zapaljen skupi audi

PALE - Milomiru - Cicku Proviću iz Pala, dobitniku nagrade za najboljeg privrednika opštine za ovu godinu, zapaljen je skupocjeni audi A6 u gluvo doba noći između subote i nedjelje, a vatra je zahvatila i golf sedam, vlasništvo njegove kćerke, potvrđeno je "Nezavisnim".

Izgorio auto vlasnika firme, požar podmetnut?

VISOKO, GACKO - U naselju Donje Moštre, kod Visokog, u noći između subote i nedjelje potpuno je izgorio automobil pasat vlasnika firme "Dokso" iz Visokog , a iako još nema zvaničnih potvrda o uzroku požara, u ovom preduzeću tvrde da je požar podmetnut.

Paljevina u Banjaluci: Dok je bio u provodu zapaljen mu skupi auto

BANJALUKA - Skupocjeni pasat, star nepune dvije godine, zapaljen je u banjalučkom naselju Ada, a u tim momentima njegov vlasnik Miloš M. (35) bio je u noćnom provodu u obližnjem lokalu, saznaju "Nezavisne".

Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe

BIJELJINA - M.J. (33) je u Donjem Zabrđu, opština Ugljevik, zapalilo automobil fijat bravo i razbilo sva stakla na drugom vozilu, te policiji prijavilo da su to učinila nepoznata lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Drvarčanin palio travu pa komšiji zapalio krov

LIVNO - Opštinski sud u Livnu potvrdio je optužnicu protiv D.L. (68) iz Drvara za izazivanje požara.

Ko pod okriljem noći pali automobile u Zagrebu?

ZAGREB - Od početka ove godine u Zagrebu su već izgorjela četiri vozila, a policija je utvrdila da su dva zapaljena namjerno, piše "Večernji list".

Zapaljena tri kombija u dvorištu odbornika DF-a

PODGORICA - Paljenje tri vozila u dvorištu odbornika Demokratskog fronta (DF) u Andrijevici Veska Raketića predstavlja napad na ovaj opozicioni politički savez, ocijenio je Andrija Mandić, lider DF-a.

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio golf

ISTOČNO SARAJEVO - Lice N.L. (21) sa Pala uhapšeno je zbog sumnje da je zapalilo putničko vozilo golf dva, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Jedno lice saslušano zbog izgorjelog auta, sumnja se na paljevinu

BANJALUKA - Jedno lice ispitano je u svojstvu osumnjičenog za paljevinu automobila "Ford Max", njemačkih registarskih tablica, koje je izgorjelo u Ulici Nikole Pašića u Banjaluci, saznaju “Nezavisne”.

Izgorio automobil na putu Doboj - Derventa

DOBOJ - Automobil polo, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali V.L. sa područja opštine Prnjavor, izgorio je nakon što se zapalio na magistralnom putu Doboj-Derventa u mjestu Komarica, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije