Paljevina

Uhapšen zbog sumnje da je komšiji zapalio sjenaru

BIJELJINA – Policija u Bijeljini uhapsila je D.J. zbog sumnje da zapalio sjenaru u Golom brdu kod Bijljine, pri čemu je izgorjela krovna konstrukcija i oko 2.000 bala sjena.

Prijavljen da je opljačkao pa zapalio kuću u Banjaluci, šteta 200.000 KM

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv N.Ć. koji je osumnjičen za krivična djela teška krađa i paljevina, čime je pričinjena šteta od 200.000 KM.

Zapaljena kuća u Derventi

DERVENTA - Nepoznato lice ili više njih je tokom odsustva vlasnika provalilo u kuću u Derventi i zapalilo je, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Biznismenu godine zapaljen skupi audi

PALE - Milomiru - Cicku Proviću iz Pala, dobitniku nagrade za najboljeg privrednika opštine za ovu godinu, zapaljen je skupocjeni audi A6 u gluvo doba noći između subote i nedjelje, a vatra je zahvatila i golf sedam, vlasništvo njegove kćerke, potvrđeno je "Nezavisnim".

Izgorio auto vlasnika firme, požar podmetnut?

VISOKO, GACKO - U naselju Donje Moštre, kod Visokog, u noći između subote i nedjelje potpuno je izgorio automobil pasat vlasnika firme "Dokso" iz Visokog , a iako još nema zvaničnih potvrda o uzroku požara, u ovom preduzeću tvrde da je požar podmetnut.

Paljevina u Banjaluci: Dok je bio u provodu zapaljen mu skupi auto

BANJALUKA - Skupocjeni pasat, star nepune dvije godine, zapaljen je u banjalučkom naselju Ada, a u tim momentima njegov vlasnik Miloš M. (35) bio je u noćnom provodu u obližnjem lokalu, saznaju "Nezavisne".

Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe

BIJELJINA - M.J. (33) je u Donjem Zabrđu, opština Ugljevik, zapalilo automobil fijat bravo i razbilo sva stakla na drugom vozilu, te policiji prijavilo da su to učinila nepoznata lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Drvarčanin palio travu pa komšiji zapalio krov

LIVNO - Opštinski sud u Livnu potvrdio je optužnicu protiv D.L. (68) iz Drvara za izazivanje požara.

Ko pod okriljem noći pali automobile u Zagrebu?

ZAGREB - Od početka ove godine u Zagrebu su već izgorjela četiri vozila, a policija je utvrdila da su dva zapaljena namjerno, piše "Večernji list".

Zapaljena tri kombija u dvorištu odbornika DF-a

PODGORICA - Paljenje tri vozila u dvorištu odbornika Demokratskog fronta (DF) u Andrijevici Veska Raketića predstavlja napad na ovaj opozicioni politički savez, ocijenio je Andrija Mandić, lider DF-a.

Najčitanije