Pamela Anderson

Drastična promjena: Pamela Anderson postala brineta

Najpoznati plavuša na svijetu Pamela Anderson uradila je ono što smo mislili da od nje nikada nećemo doživjeti, prešla je u brinete.

Pamela nastavlja sa optužbama: Tukao me je i vukao za kosu

Nakon što ga je optužila za prevaru i nazvala čudovištem, bivša Plejbojeva zečica Pamela Anderson odlučila je da detaljnije opiše dvostruki život bivšeg dečka, francuskog fudbalera Adila Ramija.

Rami o Pamelinim optužbama: Ne vodim dvostruki život

Nakon što je glumica Pamela Anderson javno optužila fudbalera Adila Ramija, s kojim je bila u vezi od 2017. godine, za prevaru i vezu s drugom ženom, odnosno vođenje dvostrukog života, oglasio se i on sam.

Pamela Anderson raskinula sa fudbalerom: Varao je godinama

Prsata glumica i aktivistkinja Pamela Anderson (51) objavila je na "Instagramu" da je raskinula dvogodišnju vezu sa fudbalerom marseljskog Olimpika Adilom Ramijem (33), zato što ju je varao.

Pamela Anderson i Adil Rami zablistali na crvenom tepihu

Na ceremoniji UNFP- u Parizu 19. maja, seks bomba Pamela Anderson pozirala je s dečkom fudbalerom Adilom Ramijem i sve oči bile su uprte samo u njih.

Pamela Anderson posjetila Asanža u zatvoru

LONDON - Američka glumica Pamela Anderson izjavila je poslije posjete Džulijanu Asanžu u britanskom zatvoru Belmarš da osnivač Vikiliksa nema fer tretman i da ne zaslužuje da bude u zatvoru sa najvišim stepenom obezbjeđenja.

Revoltirana Pamela: Siromašnoj djeci novac potrebniji nego Notr Damu

Glumica Pamela Anderson otišla je sa gala večere fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja na kojoj se sinoć skupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseja, jer je iznenada tokom večeri 100.000 evra priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notr Dam.

Pamela Anderson oštro osudila hapšenje Asanža

Pamela Anderson, glumica i bliska prijateljica Džulijana Asanža, oštro je osudila njegovo hapšenje rekavši da je zapravo riječ o "diverziji od idiotskog Brexit sra*a".

Pamela Anderson ponovo sa francuskim fudbalerom?

Poznata seks bomba, Pamela Anderson (51) otputovala je u Francusku kako bi uživala u zagrljaju mladog fudbalera Adila Ramija (33).

Pamela Anderson traži pomoć od Putina za zaštitu kitova

Holivudska glumica Pamela Anderson uputila je ruskom predsjedniku Vladimuru Putinu otvoreno pismo, u kome traži oslobađanje kitova orka i beluga koji su zarobljeni blizu mjesta Nahotka u regionu Primorski kraj.

Najčitanije