Pametni sat

Apple Watch dobio konkurenciju?

Kineska kompanija Oppo otkrila je novi pametni sat, koji će pokretati Wear OS - Guglov operativni sistem. Evo šta sve znamo.

Puma najavila prvi pametni sat

​Puma je najavila svoj prvi pametni sat, a nakon što je sa Fossil Group u prethodnih 12 mjeseci radila na novom modelu koji funkcioniše uz pomoć Wear OS i Qualcomm Snapdragon Wear 3100 čipseta.

Stiže i Honor pametni sat

Izgleda da Magic 2 neće biti jedini uređaj koji će biti predstavljen na Honor događaju 31. oktobra. Novi baner saugeriše da nas očekuje i Honor Watch pametni sat.

Pametni sat snimio mučenje i ubistvo novinara?

ANKARA - Istraga koju Turska sprovodi povodom nestanka istaknutog saudijskog novinara Džamala Kašogija otkrila je snimke putem njegovog Epl sata (Apple).

Počinje novo razdoblje za pametne satove

Veliki broj nadolazećih pametnih satova radiće na novom Snapdragonu koji je brži i štedljiviji u odnosu na prethodnika koji se koristi u aktuelnim modelima satova.

Samsung sprema Gear S4 pametni sat

Samsung Gear S3 je predstavljen 2016. godine, a prošle godine nismo dobili njegovog nasljednika, umjesto kojeg je stigao Gear Sport. Međutim, tokom 2018. godine bismo mogli dobiti Gear S4, prema izvještaju sajta SamMobile.

Pametni sportski sat F5 sve što sportistima treba

F5 je novi pametni sat koji je namijenjen sportistima, a koji ima razne senzore za sve vaše aktivnosti u prirodi.

Oznojite se i napunite pametni sat

Tim inženjera sa sjedištem na Kalifornijskom Univerzitetu u San Diegu razvio je gorive ćelije koje mogu izdvojiti energiju od znoja i na taj način napajati elektroničke uređaje.

Novi Samsung Gear pametni sat stiže tokom IFA 2017 sajma

Samsung je svoj najveći smartfon adut za period do kraja godine objavio prije IFA sajma, koji počinje narednje nedjelje, ali kompanija će imati šta da predstavi i u Berlinu.

No.1 predstavio novi sportski pametni sat F3

No.1 F3 na prvu ne izgleda drugačije od drugih sportskih pametnih satova, dok se ne zaviri malo ispod površine.

Najčitanije