Pametni telefon

Zavisnost od pametnih telefona mijenja oblik i veličinu ljudskog mozga

Zavisnost od pametnih telefona mijenja oblik i veličinu ljudskog mozga, na sličan način kao što se to dešava kod narkomana, pokazuju nova istraživanja.

Kako očistiti smartfon, a da ga ne oštetite?

Prije ili kasnije moraćete da očistite vaš pametni telefon.

Evo kako da pametno iskoristite stari Android telefon

Možda više ne planirate da koristite svoj stari Android telefon, ali ipak dobro razmislite prije nego što ga bacite u zaborav jer postoji nekoliko veoma interesantnih stvari koje sa njim možete da uradite.

Kako bateriju pametnog telefona natjerati da radi duže

Svakome telefon radi drugačije. Neki ga srećnici pune svaki drugi dan, neki ga skoro nikad ne skidaju sa struje. Puno je tu faktora u igri: koliko često i za šta ga koristite, koliko vam je aplikacija uključeno, koliki je kapacitet baterije i njena starost.

Korisni savjeti za brže punjenje telefona

Baterija se "crveni" na ispod pet odsto, a vi morate uskoro da izađete iz kuće ili kancelarije?

Za odricanje od pametnog telefona nude 100.000 dolara

Kompanija "Vitaminwater" nudi nagradu od 100.000 dolara osobi koja će se odreći pametnih telefona i tableta na godinu dana.

Uskoro prvi pametni telefoni sa kamerama od 48 megapiksela

Prema najavama iz kompanija Sony i Samsung, pametni telefoni u koje će biti ugrađivane, ranije ove godine najavljene, poboljšane kamere sa senzorima od 48 megapiksela uskoro bi mogli da se nađu u prodaji.

Yandex predstavio prvi pametni telefon

Ruski internet gigant Yandex predstavo je danas svoj prvi pametni telefon po cijeni od 269 dolara i sa operativnim sistemom Adroid.

Sedam savršenih trikova za svaki smartfon

Pametni telefoni nude mnoštvo opcija zanimljivih korisnicima. Tako možete da uključite opcije za brže punjenje, šalite se s nekim dok gleda TV, sami napravite skraćenice, i još mnogo toga.

U Sarajevu postavljeni saobraćajni znakovi za "zombi šetače"

Svakodnevno na ulicama vidimo ljude koji prelaze ulice i tipkaju na svojim pametnim telefonima.

Najčitanije