Pancir

SAD ponovo upozorile Srbiju zbog kupovine ruskog oružja

BEOGRAD - Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji ponovila je u četvrtak da je zabrinuta zbog činjenice da Srbija nabavlja rusku vojnu opremu i pozvala Beograd da "odustane od transakcija sa Moskvom koje mogu da izazovu sankcije".

"Pancir" poletio iz Moskve za Beograd

BEOGRAD - Avion An-124 "Ruslan", u kome se nalazi treći dio isporuke sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir S1E" poletio je jutros sa moskovskog aerodroma "Vnukovo" za Beograd.

Vulin: Stigli "panciri", naša PVO mnogo jača nego ranije

BEOGRAD - Sada kada su stigli "panciri" naša potivvazduhoplovna odbrana je mnogo jača nego što je bila, a naša avijacija čuva naše nebo, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da kada drugi napadaju srpsku vojsku, to znači da je ona jača nego ranije.

Šta o "Panciru" kažu Stejt department, EU i NATO

BRISEL, VAŠINGTON - Svoje mišljenje o tome što je Srbija nabavila ruski raketni sistem "Pancir-S1E" dali su američki Stejt department, Evropska unija i NATO.

Sletio još jedan "Pancir" na Batajnicu

BATAJNICA - Drugi dio artiljerijsko-raketnih sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir-S1E", koje Srbija nabavlja od Rusije, stigao je jutros na batajnički vojni aerodrom "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović".

Nove isporuke Ruslanom za Srbiju

Srbiji će danas najvjerovatnije biti isporučen drugi dio artiljerijsko-raketnih sistema PVO 96K6 Pancir.

"Panciri" sletjeli na Batajnicu

Prvi dio isporuke od šest naručenih sistema "Pancir S1" koje Srbija nabavlja od Rusije stigla su na batajnički vojni aerodrom "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović"

Sputnjik: Pancir S1 poletio za Srbiju

MOSKVA - Avion An-124 „Ruslan“, registarskih oznaka RA-82038 poletio je danas sa moskovskog aerodroma „Vnukovo“, a kako navodi Sputnjik pozivajući se na svoje izvore, u avionu se nalaze prva dva od šest sistema za protivvazdušnu odbranu „Pancir S1“, koje Srbija nabavlja od Rusije.

Bugarska dozvolila prelet: "Pancir" stiže u Srbiju

Bugarska je izdala odobrenje ruskom avionu koji će dopremiti "Pancir-S1" u Srbiju za prelet preko svog vazdušnog prostora, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Bugarske agenciji BGNES.

Panika u Bugarskoj zbog ruskog "Pancira" u Srbiji

Bugarski Atlantski savjet izrazio je zabrinutost zbog raketnog sistema „Pancir S1“ kojiće do kraja nedjelje Rusija isporučiti Srbiji.

Najčitanije