Panter

Epilog priče o njemačkom milioneru i njegovom tenku iz podruma

Klaus-Diter F. je decenijama u podzemnoj garaži držao arsenal oružja iz Drugog svjetskog rata - uključujući i tenk i protivavionski top. A šta će biti s tom artiljerijom?

Obradović dobio pojačanje: Kevin Panter u Partizanu

Američki košarkaš Kevin Panter novo je pojačanje beogradskog Partizana.

Uhapšen srpski "Pink Panter": "Pao" na plantaži marihuane na Tenerifima

Državljanin Srbije, koji se sumnjiči da je jedan od članova ozgloglašene međunarodne kriminalne grupe "Pink panter", uhapšen je na Tenerifima.

Panter traži 350.000 evra da ostane u Zvezdi?

Američki košarkaš Kevin Panter traži od Zvezde 350.000 evra kako bi ostao u klubu, prenose italijanski mediji.

Panter odlazi iz Zvezde u Olimpiju?

Strani mediji prenose da je Trener košarkaša Olimpije iz Milana Etore Mesina želi u svom timu šutera Crvene zvezde Kevina Pantera, objavili su strain mediji.

Panter pojačao Zvezdu

Američki bek Kevin Panter postao je novi član Crvene zvezde.

Američko ministarstvo objavilo da je trgovalo sa Vakandom - izmišljenom zemljom

Mnogi od nas su gledali Marvelov film Crni Panter. Da se malo podsjetimo, riječ je o naučno fantastičnom filmu koji prati T'Čalu, vladara fiktivne afričke države Vakande.

Uhapšeni Pink Panteri iz regiona: Odnijeli plijen vrijedan nekoliko miliona

PODGORICA - Švajcarska policija uhapsila je dvojicu državljana Crne Gore, dvojicu državljana Njemačke i po jednu osobu iz Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije, zbog sumnje da su učestvovali u pljački zlatare od nekoliko miliona franaka, piše podgorički Dan, pozivajući se na pisanje švajcarskih medija.

"Pink Panter" osuđen u BiH na osam godina zatvora

SARAJEVO - Sud BiH osudio je na osam godina zatvora Milosava Veskovića (41) zbog organizovanog kriminala i razbojništva.

Osuđeni hrvatski "Pink Panteri" za krađu u Duždevoj palati

ZAGREB - Vođa kriminalne grupe "Pink Panter" iz Hrvatske Vinko Tomić osuđen ja na zatvorsku kaznu od pet godina i četiri mjeseca, a njegova "desna ruka" Dragan Mladenović na šest godina za krađu nakita i dijamanata iz kolekcije katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al Tanija iz venecijanske Duždeve palate, vrijednih sedam miliona evra.

Najčitanije