Paprikovac

Izmjena dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac

Na sjednici Skupštine grada koja je održana 2. i 3. septembra ove godine donesena je odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac.

Puštena u promet saobraćajnica koja spaja Paprikovac i Lauš

U Banjaluci je otvorena nova saobraćajnica između naselja Lauš i Paprikovac, za čiju je izgradnju Vlada Republike Srpske obezbijedila 2,7 miliona KM.

Novi spoj Lauša i Paprikovca do kraja avgusta

Nova saobraćajnica između Lauša i Paprikovca, preko nekadašnjeg "Voćnjaka", biće završena i puštena u saobraćaj krajem ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Napreduje izgradnja puta preko "Voćnjaka" u Banjaluci

BANJALUKA - Uprkos epidemiološkoj krizi, svi veliki javni radovi na području Banjaluke nesmetano se odvijaju, uključujući i jedan od najvećih projekata – izgradnju nove saobraćajnice preko tzv. Voćnjaka, koja će napraviti novi spoj između Lauša i Paprikovca i stvoriti uslove za izgradnju novog naselja na ovoj lokaciji.

Ubrzani radovi na trasi novog puta između Lauša i Paprikovca

​BANJALUKA - Betoniranje prvih nosača budućeg vijadukta na trasi novog puta između Lauša i Paprikovca, preko tzv. Voćnjaka, počelo je danas, u okviru intenziviranih radova na izgradnji ove saobraćajnice.

Zahuktali se radovi na poveznici Lauša i Paprikovca

BANJALUKA - Radovi na izgradnji poveznice između Lauša i Paprikovca, takozvane paralele, koja će rasteretiti saobraćajne gužve u ova dva naselja, napreduju dobrim tempom, a ovih dana betonirani su šipovi koji će nositi vijadukt na budućoj saobraćajnici, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Počela izgradnja saobraćajnice koja će povezati Lauš i Paprikovac

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice preko nekadašnjeg voćnjaka koja će povezati Lauš i Paprikovac, vrijedna 2,7 miliona KM, počela je u danas u okviru ciklusa "Banjaluka se gradi".

Izmještena autobuska stajališta u Lazarevu i na Paprikovcu

BANJALUKA - U Lazarevu i na Paprikovcu, na dvije frekventne saobraćajnice, radi povećanja bezbjednosti putnika gradskog prevoza i smanjenja gužvi ovih dana su izmještena van kolovoza dva autobuska stajališta, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Kraći put od Paprikovca do Petrićevca koči mještanin

BANJALUKA - Ulica koja je trebalo da skrati put od Paprikovca do Petrićevca, iako proširena u dvosmjernu prije više od godinu dana, još je službeno jednosmjerna, i to zbog žalbi jednog mještanina, potvrdili su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Posljednji put bdjeli nad pacijentima na staroj lokaciji

BANJALUKA - Medicinsko osoblje banjalučke Hirurgije na staroj lokaciji danas je dežuralo posljednji put, a već večeras nad pacijentima će bditi na novoj, moderno opremljenoj lokaciji Univerzitetsko-kliničkog centra RS na Paprikovcu.

Najčitanije