Paragvaj

Pronađeno sedam leševa u pošiljci iz Srbije

ASUNSION - Broj leševa pronađenih u kontejneru sa poljoprivrednim đubrivom koji je iz Srbije stigao u luku u Paragvaju porastao je na sedam, a dvije žrtve imale su lična dokumenta koja su pokazala da se radi o državljanima Maroka, saopštile su paragvajske vlasti.

Ronaldinju odbijena žalba, u kućnom pritvoru čeka suđenje

Nekadašnji fudbalski superstar Ronaldinjo ostaće u kućnom pritvoru u Paragvaju, prenijeli su južnoamerički mediji.

Ronaldinjo pušten iz pritvora: Prijeti mu pet godina zatvora

Bivši brazilski napadač Ronaldinjo pušten je na slobodu nakon što je priveden zbog ulaska u Paragvaj s krivotvorenim pasošom s bratom Robertom Asisom.

Golom Mitrovića Srbija do pobjede protiv Paragvaja

Fudbaleri Srbije savladali su Paragvaj sa 1:0 pogotkom Aleksandar Mitrovića u 90. minutu u prijateljskoj utakmici odigranoj u Kruševcu.

U Paragvaju zaplijenjene više od dvije tone kokaina

​U akciji policije u Paragvaju protiv trgovaca drogom zaplijenjene su više od dvije tone kokaina, javlja Anadolu Agency (AA).

Čudo u Paragvaju: 14-godišnji Ovelar strijelac u Superklasiku

Fernando Ovelar sa samo 14 godina, devet mjeseci i 27 dana postigao je prvi profesionalni gol u karijeri za Sero Portenjo i to protiv velikog rivala Olimpije (2:2) u najvećoj utakmici u Paragvaju.

U padu aviona poginuo ministar poljoprivrede

ASUNSION - Ministar poljoprivrede Paragvaja i još tri osobe poginuli su u padu malog aviona na jugu zemlje.

Paragvaj otvorio ambasadu u Jerusalimu

ERUSALIM - Paragvaj je danas otvorio ambasadu u Jerusalimu, kao druga zemlja - poslije Gvatemale - koja je krenula stopama SAD i odlučila da svoje diplomatsko predstavništvo u Izraelu premjesti iz Tel Aviva u grad za koji Palestinci tvrde da mora biti njihova prestonica.

Paragvaj seli ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalim

TEL AVIV - Paragvaj će do kraja maja preseliti svoju ambasadu u Izraelu u Jerusalim, objavilo je izraelsko ministarstvo spoljnih poslova.

Zapaljen Kongres u Paragvaju

ASUNSION - Demonstranti su zapalili paragvajski Kongres, nakon što je Senat tajno izglasao izmjenu Ustava kojom se predsjedniku Horaciju Kartesu dozvoljava da se ponovo kandiduje.

Najčitanije