Parfemi

Idealne mirisne note za hladne zimske dane

Zima je poznata kao godišnje doba koje uveliko diktira promjene unutar naše garderobe. Tako nešto više pažnje posvećujemo toplim modnim komadima i pletivu, ali promjene ne zaobilaze ni kozmetičku policu.

Vječni parfemi glamura i zlatnog Holivuda

Parfem je poput odjevnog predmeta, poruke, načina predstavljanja sebe, odijela koje se razlikuje u skladu sa ženom koja ga nosi, istakla je Paloma Pikaso, francusko-španska dizajnerka. I baš tako je opisala svu moć mirisnog eliksira u bočici.

Prefinjene mirisne note idealne za jesenje dane

Ljeto je na odlasku, a jesen samo što nije stigla.

Spriječen u pokušaju krađe parfema

ZVORNIK - Protiv lica čiji su inicijali D.Đ. iz Milića biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je u Vlasenici iz parkiranog automobila pokušao ukrasti parfem i druge predmete, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Noviteti u svijetu parfema - najljepše mirisne note za jesenje dane

Mirisne note koje će vam pomoći da plijenite tokom jeseni istovremeno će vas podsjetiti i na to zašto je jesen jedno od najljepših godišnjih doba - pažljivo odabran parfem, onaj koji će uvažiti crte vašeg karaktera, upotpuniće vaš izgled i modni stil, te dozvoliti da se povežete s prirodom.

Prijavljen zbog krađe parfema

ZVORNIK - Protiv S.G. iz Zvornika podnesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Bijeljina zbog sumnje da je iz trgovinske radnje u Zvorniku ukrao veću količinu parfema, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Prijedorčanin prodavao parfeme bez akciza u centru Banjaluke

BANJALUKA – I.Š. iz Prijedora zatečen je juče kako u centru Banjaluke prodaje parfeme, sunčane naočare, baterijske lampe i drugu robu bez akciznih marki.

Spriječeno krijumčarenje parfema i etiketa za "Arizonu"

BEOGRAD - Carinici Srbije su na prelazu Gradina, na ulazu u Srbiju iz Bugarske, spriječili krijumčarenje skoro 2.000 etiketa sa nazivom brenda "Tomi Hilfiger" i 75 bočica parfema, vjerovatno falisifikovanih, koji su bili namijenjeni pijaci "Arizona" u BiH, saopštila je Uprava carina Srbije.

Parfem u manjim bočicama duže ostaje svjež

Iako su parfemi skupi, stručnjaci tvrde da ih nije poželjno čuvati za specijalne prilike, naprotiv, najbolje je da se omiljenim mirisom prskate svaki dan

Parfemi s mirisom koktela

Dolazak toplijeg vremena nalaže i promjenu u kozmetičkim torbicama, posebno kad je riječ o parfemima.

Najčitanije