Pariz

Okončana akcija u tržnom centru u Parizu

PARIZ - Okončana je akcija pariske policije u tržnom centru poslovnog distrikta La Defans, tokom koje se ispostavilo da, suprotno dojavi, nema naoružanog lica, izvijestila je francuska TV stanica BFM, prenio je Rojters.

Policijska akcija: Naoružan čovjek u tržnom centru u Parizu

PARIZ - U toku je policijska akcija u jednom tržnom centru u Pariskom poslovnom distriktu La Defans zbog dojave da se po tržnom centru šeta naoružan čovjek, saopšteno je na Twitter nalogu policijske uprave, a izvijestio je Rojters.

Ajfelov toranj otvoren nakon 104 dana

Ajfelov toranj ponovo je otvoren za posjetioce nakon najdužeg perioda njegovog zatvaranja u mirnodopsko vrijeme.

Gradonačelnica Pariza pozitivna na virus korona

PARIZ - Gradonačelnica Pariza An Idalgo pozitivna je na novu vrstu virusa korona.

Otvaranje Diznilenda u Parizu 15. jula

Kompanija Volt Dizni saopštila je danas da će zabavni park Diznilend u Parizu biti otvaran u fazama, počevši od 15. jula, nekoliko dana nakon ponovnog otvaranja parka u SAD.

Centar "Pompidu" zbog korone gubi 20 miliona evra

Centar "Žorž Pompidu" u Parizu, dom najveće evropske kolekcije savremene umjetnosti, zbog pandemije virusa korona izgubiće 20 miliona evra, ali trenutno se priprema za ponovno bezbjedno otvaranje.

Ajfelova kula opet otvorena, ali liftovi ne rade

Nakon što je sredinom marta zatvorena zbog pandemije koronavirusa, Ajfelova kula biće ponovo otvorena 25. juna, ali oni koji žele da uživaju u spektakularnom pogledu na Pariz moraće da se pomuče, jer liftovi neće raditi iz higijenskih razloga.

Ponovo se otvara Ajfelov toranj

PARIZ - Ajfelov toranj u Parizu ponovo će biti otvoren za posjetioce 25. juna nakon najdužeg zatvaranja poslije Drugog svjetskog rata zbog pandemije virusa korona, saopštila je danas uprava ovog zdanja.

Pretučeni dječak iz Srbije hitno operisan

PARIZ - Gabrijel Đorđević, 14- godišnji dječak iz Srbije, kojeg su policajci u Parizu brutalno pretukli, juče je hitno operisan kako bi ljekari pokušali da mu spasu oko.

Dječaka iz Srbije policajci pretukli u Parizu, građani protestvovali

Dječak iz Srbije Gabrijel Đorđević (14) doživio je pravu dramu u pariskom predgrađu Bondi javlja portal bondyblog.fr.

Najčitanije