Pariz

Od ponedjeljka nove mjere u Parizu?

PARIZ - Francuska administracija spremna je da u Parizu proglasi maksimalnu uzbunu zbog kovida 19 najranije od ponedjeljka, 5. oktobra, rekao je danas ministar zdravlja Olivije Veran.

Počela Nedjelja mode u Parizu - pod maskama

Poslije tri nedjelje modnih događaja u Njujorku, Londonu i Milanu, došao je red i na Nedjelju mode u Parizu. Tokom septembra, koji se smatra mjesecom mode u svijetu, u pomenutim gradovima predstavljeni su modeli kolekcije proljeće-ljeto 2021.

Hapšenje nakon napada mačetom u Parizu

Francuska policija uhapsila je jednu osobu povodom napada mačetom na ulici u Parizu, u kojem su povrijeđene četiri osobe, saopštili su zvaničnici.

Napad mačetom kod bivše redakcije "Šarli Ebdoa", više povrijeđenih

PARIZ - Nekoliko ljudi povrijeđeno je danas kada je muškarac naoružan mačetom počeo da napada ljude nedaleko od bivšeg sjedišta magazina "Šarli Ebdo" u Parizu, saopštila je francuska policija.

Evakuisan Ajfelov toranj

Ajfelov toranj danas je evakuisan, a francuske snage bezbjednosti postavile su zaštiti kordon oko ove oblasti u Parizu poslije anonimne dojave o postavljenoj bombi, prenose mediji.

Đoković: Kad je najvažnije "peta brzina", sledi Pariz

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković istakao je da je veoma zadovoljan osvajanjem titule u Rimu i poručio da se sada okreće Rolan Garosu u Parizu.

"Žuti prsluci" ponovo na ulici, uhapšeno više od 100 ljudi

PARIZ - Francuske vlasti rasporedile su velike policijske snage u Parizu tokom novog skupa "žutih prsluka", a policija je upotrijebila suzavac da bi rastjerala demonstrante i uhapsila više od stotinu ljudi.

Studentkinji nisu dali da uđe u muzej zbog dekoltea

Pomalo nevjerovatne scene dogodile su se u slavnom francuskom muzeju d'Orsay koji je dom nekim od najslavnijih aktova u istoriji slikarstva.

U Parizu uskoro besplatna testiranja na kovid-19

Čelnici Pariza najavili su da će uskoro biti omogućeno besplatno testiranje za žitelje svih 20 pariskih arondismana.

U Parizu obavezno nošenje zaštitnih maski

Od jutros u osam časova u Parizu je obavezno nošenje zaštitnih maski u svim javnim prostorima.

Najčitanije