Pariz

Nastavljeno raščišćavanje u katedrali Notr Dam

PARIZ - Raščišćavanje ruševina u katedrali Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u požaru sredinom aprila, nastavljaju se danas, rekao je zvaničnik francuskog ministarstva kulture.

Gost ubio konobara jer je dugo čekao sendvič

Gost jednog lokala u Parizu ubio je konobara zbog toga što mu naručeni sendvič nije pripremljen dovoljno brzo, prenosi BBC.

Putin u Parizu 19. avgusta

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da su u toku pripreme za posjetu ruskog predsjednika Vladimira Putina u Parizu 19. avgusta.

Tužba zbog olova u vazduhu nakon požara u Notr Damu

PARIZ - Francuska grupa za zaštitu životne sredine podnijela je tužbu zbog potencijalnih opasnosti po zdravlje od olova koje je pušteno u vazduh tokom razorne vatre koja je zahvatila katedralu Notr Dam 15. aprila.

Adis Abaz isporučen Belgiji

BERLIN - Njemačke vlasti saopštile su danas da su državljanina BiH isporučile u Belgiju gdje je tražen u okviru istrage o terorističkim napadima u Parizu 2015. godine.

Dačić: Tražili smo od ambasade da pomogne putnicima u Parizu

BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od ambasade Srbije u Parizu da pomogne srpskim putnicima koji su ostali na aerodromu Bove u tom gradu, izjavio je danas ministar Ivica Dačić.

Više od 70 Srba "zarobljeno" na aerodromu u Parizu: Let za Beograd čekaju 13 sati

Više od 70 Srba zarobljeno je na Aerodromu Bove u Parizu, odakle je još sinoć u 21 sat trebalo da polete za Beograd. Međutim, avion se uopšte nije pojavio.

Zatvorene škole u Parizu zbog visokog nivoa olova

PARIZ - Gradske vlasti Pariza zatvorile su danas dvije škole zbog bojazni od visokog nivoa olova koji je detektovan poslije požara u katedrali Notr dam u aprilu.

"Crni prsluci" traže boravišne dozvole

PARIZ - Pariska policja uklonila je desetine ljudi koji su opkolili čuveni Panteon, tražeći da im se odobre boravišne dozvole.

Vino vrijedno pola miliona evra ukradeno u Parizu

Banda lopova provalila je u vinski podrum restorana u Parizu i ukrala 150 flaša vina.

Najčitanije