Pariz

Novi neredi u Parizu, policija upotrijebila suzavac

PARIZ - Francuska policija u više navrata je danas bacila suzavac, kada su neki od učesnika protesta "žuti prsluci" pokušali da skrenu sa odobrene maršrute, dok su drugi prevrtali velike kante u potrazi za flašama koje bi mogli da upotrijebe kao oružje.

U pariskom metrou muškarac napadnut kiselinom

PARIZ - Pariska policija saopštila je da je danas u pariskom metoru teško povređen muškarac nakon što je na njega bačena "nepoznata tečnost", a što su francuski mediji opisali kao napad kiselinom.

Ukrao kombi sa 3,4 miliona evra

PARIZ - Dvojica radnika službe za prevoz novca doživjela su šok kada su utvrdili da je njihov treći kolega iz tima nestao sa kombijem punim novca.

Misteriozni kupac platio 40 miliona € za apartman u Parizu

​Najskuplji apartman na pariskom tržištu nekretnina prodat je za 39 miliona evra neidentifikovanom imućnom industrijalcu koji napušta Britaniju zbog Brexita.

Antisemitski grafiti u Parizu

PARIZ - Proteklog vikenda u nekoliko pariskih kvartova pojavili su se antisemitski grafiti, zbog čega je policija pokrenula istragu, prenosi britanski Indipendent.

Protesti Žutih prsluka u Parizu: Granata demonstrantu otkinula dio ruke

PARIZ - Učesnici 13. protesta pokreta „Žutih prsluka granata GLI-F4 otkinula je dio ruke ispred Narodne skupštine u Parizu.

Tragediji u Parizu prethodila svađa komšija

PARIZ - Sukob komšija prethodio je velikom požaru u Parizu u kome je poginulo 10 lica, objavio je list "Lokal".

Porastao broj žrtava požara u Parizu

PARIZ - Kancelarija francuskog tužioca saopštila je danas da je broj nastradalih u požaru u stambenoj zgradi u jugozapadnom Parizu porastao na 10.

Požar u stambenoj zgradi u Parizu, sedmoro mrtvih

PARIZ - Sedmoro ljudi je poginulo u požaru u stambenoj zgradi u jugozapadnom Parizu, saopštile su vatrogasne službe francuske prestonice.

Ukraden Banksijev mural sa vrata pozorišta u Parizu

Mural britanskog uličnog umjetnika Banksija koji se nalazio na vratima pozorišta Bataklan u Parizu, ukraden je.

Najčitanije