Pariz

Dječaku kojeg su pretukli zbog krsta stiže poklon iz Hilandara

Srpskom dječaku (12), kojeg su prije nekoliko dana pretukla djeca u školskom dvorištu u Parizu, tražeći da skine krst, jedan potreseni vjernik u pariskoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Sava u znak poštovanja poklonio je osveštani krst iz Hilandara.

Volkswagen neće doći u Pariz

Čuveni njemački proizvođač automobila će kao i 2018. godine propustiti auto sajam u Parizu.

Dječak srpskog porijekla pretučen u Parizu jer je odbio da skine krst

Francuski sajt Svi Srbi u Parizu objavio je informaciju da je jedan dječak srpskog porijekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst.

"Luvr" zatvoren zbog protesta

PARIZ - Čuveni muzej "Luvr" u Parizu danas je zatvoren pošto je više desetina demonstranata blokiralo ulaz u znak osude planova francuskog predsjednika Emanuela Makrona o reformi penzijskog sistema.

Sukobi policije i demonstranata u Parizu

Francuska policija upotrijebila je suzavac protiv demonstranata u Parizu i u drugim gradovima, koji su protestovali zbog reforme penzionog sistema, a pridružile su se i pristalice "žutih prsluka".

Nožem napao policiju u Parizu uzvikujući "Alahu ekber"

PARIZ - Muškarac naoružan nožem zaletio se danas prema grupi policajaca u Mecu uzvikujući "Alahu ekber".

Srbi u Parizu poručili: Crna Gora i Srbija to je jedna familija

PARIZ - Grupa Srba okupila se danas ispred crkve Svetog Save u Parizu kako bi izrazila podršku Srbima u Crnoj Gori.

Napad u pariskom parku: Nožem ubio jednu i ranio dvije osobe

PARIZ - Nepoznati muškarac u petak poslijepodne je nožem ubio jednu osobu i ranio dvije u parku u Parizu, prije nego što ga je policija neutralizovala.

Protesti protiv penzionog plana u Parizu 24. dan

PARIZ - Hiljade demonstranata koji se protive planu francuske vlade da reformiše penzioni sistem protestovale su danas u Parizu, 24. dan zaredom.

Tinejdžer pokušao da ukrade putnički avion: Samo sam htio kući

PARIZ - Policija u Parizu uhapsila je 16-godišnjeg tinejdžera iz Maroka koji je pokušao da ukrade avion Erbas. Obezbjeđenje je dječaka pronašlo u kokpitu, sa slušalicama u ušima, kako pokušava da pokrene letjelicu.

Najčitanije