Park

"Penis Park" u Južnoj Koreji veća atrakcija nego ZOI

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu mogli bi da se nađu u malom problemu, jer sve više posjetilaca odlučuje da svoju pažnju preusmjeri na takozvani "Penis park" u lučkom gradu Sinam.

'Parkić' u centru grada otvoren za pješake

BANJALUKA – Rekonstrukcija pješačke zone, odnosno popularnog "parkića", još nije završena, ali je otvorena za prolaz, potvrdio je u petak gradonačelnik Igor Radojičić.

Novi trejler za film "Jurasic World: Fallen kingdom"

Novi trejler ovogodišnje filmske priče o Parku iz doba jure, koja nosi naziv "Jurasic World: Fallen Kingdom" premijeru je imao u nedjelju, za vrijeme američkog sportskog spektakla Superboula.

Navijač urinirao u golmanovu flašicu s vodom pa uhapšen

Navijač fudbalskog kluba Midlzbro je poslije subotnje utakmice, koju je njegov tim dobio protiv Kvins Park Rendžersa sa 3:0, uhapšen jer je urinirao u flašicu za vodu golmana protivničke ekipe.

Za institucije FBiH 11 novih vozila

SARAJEVO - Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije (FBiH) sklopila je dva ugovora s firmom "Porsche BH" d.o.o. iz Sarajeva o kupovini 11 službenih limuzina.

Na proljeće nova trim-staza u parku "Mladen Stojanović"

BANJALUKA - Rekreativci će na proljeće dobiti još jednu uređenu stazu za trčanje, koja će biti izgrađena u parku "Mladen Stojanović".

U subotu trka za pomoć udruženjima

Trkački rekreativni klub ove subote, s početkom u 9.30, u parku ''Mladen Stojanović'' organizuje treće kolo TRK lige s humanitarnim karakterom.

Suđenje za "Veliki park": Svjedočenja o stradanju vojnika JNA u Sarajevu

SARAJEVO - Svjedok Tužilaštva BiH i bivši policajac Ivica Branković izjavio je danas da su njegove kolege u Policijskoj stanici u sarajevskoj opštini Novi Grad pričale da je Davor Mišo Matić u Velikom parku ubio vojnike JNA koji su 22. aprila 1992. godine zarobljeni na Dobrinji.

Linkin Park najavili live album ‘One More Light Live’

Nakon prošlomjesečnog koncerta s kojim je Linkin Park odao počast Česteru Beningtonu, bend je pripremio live izdanje.

Suđenje za „Veliki park": Svjedoci dali kontradiktorne iskaze

SARAJEVO - U nastavku suđenja komandantu Specijalne jedinice MUP-a Republike BiH Draganu Vikiću i još trojici optuženih za ubistvo zarobljenih pripadnika JNA 1992. godine u Sarajevu svjedoci Tužilaštva - bivši policajac Policijske stanice Vojničko polje Slavko Mutić i magacioner Joso Bijelić dali su kontradiktorne iskaze.

Reklame

Najčitanije