Park

U Gradskom parku posađene nove ukrasne sadnice

TREBINJE - U Gradskom parku u Trebinju danas su, povodom Evropskog dana parka, posađene sadnice koje će dodatno ukrasiti jedan od najuređenijih parkova u BiH.

Počelo uklanjanje šatorskog naselja iz gradskog parka

VELIKA KLADUŠA - Iz gradskog parka u Velikoj Kladuši počelo je uklanjanje migrantskog naselja.

Saudijci grade jedan od najvećih centara zabave na svijetu

U blizini Rijada, glavnog grada Saudijske Arabije, postavljeni su temelji projekta "Kvidija", koji će biti jedan od najvećih centara zabave na svijetu.

Sjećanje na zločin u Velikom parku, porodice položile vijence

SARAJEVO - Porodice osam vojnika i rezervista JNA koji su ubijeni 22. aprila 1992. godine u Velikom parku u Sarajevu položile su danas vijenac na mjestu njihove likvidacije.

Pronađeno tijelo muškarca u Nacionalnom parku "Krka"

ŠIBENIK - Tijelo muškarca pronađeno je danas kod ostrva Visovac u Nacionalnom parku "Krka", gdje je prije dvije sedmice nestao šesnaestogodišnjak nakon što se prevrnuo čamac.

Bivšoj predsjednici Južne Koreje 24 godine zatvora zbog korupcije

SEUL - Južnokorejski sud u petak je osudio smijenjenu predsjednicu države Park Geun Hje na 24 goldine zatvora zbog korupcijskog skandala.

Zelena površina u parku "Petar Kočić" vraćena u prvobitno stanje

BANJALUKA - Turistička organizacija Banjaluke saopštila je da je zelena površina u parku Petar Kočić, gdje se nalazilo klizalište tokom "Zimzograda", vraćena u prvobitno stanje.

TOBL prijeti kazna od 3.000 KM

BANJALUKA - Komunalna policija kaznila je sa 500 KM Turističku organizaciju grada i naložila joj da travnatu površinu u parku "Petar Kočić", na kojoj se tokom "Zimzograda" nalazilo klizalište, vrati u prvobitno stanje u roku od 24 časa ili će platiti kaznu od 3.000 KM.

U Švedskoj otvoren prvi klingonski tematski park

Obožavaoci serijala filmova "Zvjezdane staze" dobili su prvi tematski park u Švedskoj koji je posećen vanzemaljskoj rasi poznatoj pod imenom Klingonci.

Žena na koju je palo drvo u Central parku traži 200 miliona $ odštete

NJUJORK - Žena koja je zadobila ozbiljne povrede kada je na nju palo drvo dok je, sa svoje troje djece, šetala njujorškim Central parkom, podnijela je danas tužbu uz zahtjev za odštetu od 200 miliona dolara.

Najčitanije