Park

Grad dobija adrenalinski park?

BANJALUKA - Grad bi mogao da dobije adrenalinski park koji bi se nalazio iznad izletišta Trešnjik, rekao je za "Nezavisne" Zoran Talić, predsjednik Skupštine grada.

Suđenje za "Veliki park": Zaštićeni svjedok demantovao ranije iskaze

SARAJEVO - Na suđenju komandantu Specijalne jedinice MUP-a RBiH Draganu Vikiću i još trojici optuženih za ubistvo zarobljenih pripadnika JNA 1992. godine u Sarajevu, svjedok "F" rekao je da su raniji iskazi koje je dao Tužilaštvu BiH i Centru javne bezbjednosti u Istočnom Sarajevu bili iznuđeni i da većina navedenog nije tačno.

Priča o ljubavi između Safikade i vojnika biće krunisana izgradnjom parka

BANJALUKA - Poznata ljubavna priča između Safikade i vojnika koji je služio u tvrđavi Kastel u Banjaluci dobiće sljedeće godine svoj hram, koji će biti izgrađen na zelenoj površini između "Tržnice" i Ferhat-pašine džamije, potvrđeno je za "Nezavisne".

Sutra počinje sezona kupanja na fočanskom akva-parku

FOČA - Fočanski Akva-park "Ušće" sutra će otvoriti sezonu kupanja, potvrđeno je u opštini, koja gazduje ovim parkom.

Patke u šetnji banjalučkim parkom

U banjalučkom parku "Petar Kočić" danas poslije podne viđeni su zanimljivi gosti.

Zmijanjski vez krasiće park u Banjaluci?

BANJALUKA - Zmijanjski vez, koji je jedina UNESCO zaštićena baština grada Banjaluka, mogao bi da krasi park pored Narodnog pozorišta RS, rekao je Robert Dacešin, jedan od kreatora ove ideje, a inicijativu uskoro planiraju predati gradu.

Banjaluka dobija "park ćirilice"?

BANJALUKA - Grad bi mogao da dobije i "park ćirilice" ako uspijemo pronaći odgovarajuću lokaciju za realizaciju ovog projekta, a pored toga uskoro bi ćirilica trebalo da bude promovisana i u Gospodskoj ulici, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Muškarac repetirao pištolj pred gostima u beogradskom restoranu

U jednom beogradskom restoranu večeras se desio incident kada je muškarac repetirao pištolj pred gostima, što je snimljeno nadzornom kamerom, javljaju srbijanski mediji.

Vrijeđao štrajkače u banjalučkom parku

BANJALUKA - Miću Blažanovića iz Teslića i Prijedorčanina Radenka Pecalja, koji dugo vremena štrajkuju u banjalučkom parku Mladen Stojanović, sinoć oko ponoći napao je mlađi muškarac koji je, kako tvrde, bacao kamenice na njihov šator pokušavajući da ih izazove na fizički sukob.

Muškarac u banjalučkom parku preminuo prirodnom smrću

BANJALUKA – Muškarac, čije je beživotno tijelo pronađeno večeras u Parku "Mladen Stojanović u Banjaluci, preminuo je prirodnom smrću, odnosno u tom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Najčitanije