Park

Sarajlije održale simboličnu sahranu za park Hastahana

SARAJEVO - Građani Sarajeva danas su održali simboličnu sahranu i pogrebnu povorku sarajevskom parku Hastahana u kojem je juče počelo uklanjanje kulturnog spomenika zbog rekonstrukcije parka.

Žena preminula u Nacionalnom parku "Paklenica"

ZADAR - Mlada žena preminula je u popodnevnim časovima u Nacionalnom parku "Paklenica", saopštila je Hrvatska gorska služba spasavanja na službenoj Instagram stranici.

Vozni park Nijemaca stariji nego ikada

Automobili Nijemaca stariji su nego ikada, pokazuje istraživanje, prema kojem je čak 9,7 odsto od ukupno 47,7 miliona putničkih automobila starije od 20 godina.

Gradonačelnik Seula seksualno uznemiravao sekretaricu?

SEUL - U danima kada mnogi stanovnici Seula žale zbog smrti gradonačelnika Parka Von-Suna, javnost u Južnoj Koreji uzburkali su navodi da je ovaj političar seksualno uznemiravao jednu od svojih nekadašnjih sekretarica.

Đoković obišao arheološki park u Visokom

Novak Đoković oko 15 časova je završio obilazak Arheološkog parka "Bosanska piramida Sunca" u Visokom.

Gradonačelnik Seula pronađen mrtav

SEUL - Gradonačelnik Seula Park Von Sun pronađen je mrtav, javili su danas južnokorejski mediji, nakon što je njegova kćerka prijavila da je nestao.

Nestao gradonačelnik Seula, protraga u toku

SEUL - Gradonačelnik Seula Park Von-sun je nestao, a u toku je potraga za njim, saopštila je danas južnokorejska policija.

Grad Banjaluka korak bliže "pametnom" parku

Izmjena Regulacionog plana na dijelu kasarne "Kozara" u Lazarevu jedna je od tačaka dnevnog reda koje će danas biti na sjednici Skupštine grada Banjaluka, a ujedno je i prvi od mnogih koraka koji vode ka kreiranju naučnotehnološkog parka u gradu.

Suturlija postaje novi park prirode

Građani ove godine treba da dobiju novi park prirode Suturlija i dodatne sadržaje za rekreaciju, čije je idejno rješenje predstavljeno danas u Gradskoj upravi.

Nastavljeno popločavanje staza u Gradskom parku u Bijeljini

BIJELJINA - U Gradskom parku u Bijeljini počelo je popločavanje druge centralne staze, a gradonačelnik Mićo Mićić istakao je tokom obilaska radova da je grad za dvije faze obnove staza izdvojio ukupno 145.000 konvertibilnih maraka.

Najčitanije