Park

Imali seks u parku pred djecom, ljubavnika išamarao jedan od ljutih očeva

Očajni roditelji koji su na igralištu u glavnom gradskom parku bili s djecom i vidjeli par u seksualnom zanosu zvali su policiju nekoliko puta, ali bez uspjeha.

"Run&More Park" u septembru

Festival sporta i zabave "Run&More Park" biće održan 1. i 2. septembra u banjalučkom parku "Mladen Stojanović", saopšteno je danas nakon prve sjednice Organizacionog odbora festivala.

Tinejdžer se udavio u akva parku

Jedan dječak (17) udavio se juče oko 19 sati na bazenima akva-parka u Jakovu, potvrđeno je iz Hitne pomoći.

Internet stiže na Banj brdo i u park "Mladen Stojanović"

BANJALUKA - Pristupne tačke za besplatan bežični internet na Banj brdu i u parku "Mladen Stojanović" trebalo bi da budu uvedene tokom ove godine, potvrđeno je u Turističkoj organizaciji grada.

Gradnja Parka ljubavi i dajak pristaništa u Banjaluci počinje na proljeće

BANJALUKA - Gradnja Parka ljubavi posvećenog legendarnoj Safikadi i dajak pristaništa, novih turističkih lokacija, počeće na proljeće iduće godine nakon što ove godine bude završena administrativno-tehnička dokumentacija.

Najbolji osnovci dobili sezonske karte za "Aguanu"

BANJALUKA - Najbolji učenici iz osnovnih škola, njih 29, dobili su danas sezonske ulaznice za bazene vodenog parka "Aquana".

U Gradskom parku posađene nove ukrasne sadnice

TREBINJE - U Gradskom parku u Trebinju danas su, povodom Evropskog dana parka, posađene sadnice koje će dodatno ukrasiti jedan od najuređenijih parkova u BiH.

Počelo uklanjanje šatorskog naselja iz gradskog parka

VELIKA KLADUŠA - Iz gradskog parka u Velikoj Kladuši počelo je uklanjanje migrantskog naselja.

Saudijci grade jedan od najvećih centara zabave na svijetu

U blizini Rijada, glavnog grada Saudijske Arabije, postavljeni su temelji projekta "Kvidija", koji će biti jedan od najvećih centara zabave na svijetu.

Sjećanje na zločin u Velikom parku, porodice položile vijence

SARAJEVO - Porodice osam vojnika i rezervista JNA koji su ubijeni 22. aprila 1992. godine u Velikom parku u Sarajevu položile su danas vijenac na mjestu njihove likvidacije.

Najčitanije