Park

Prolaznici zatekli mrtvu djevojku u parku

BEOGRAD - Djevojka stara 25 godina pronađena je mrtva pored klupe u parku između Tiršove i Pasterove ulice u Beogradu.

Otvoren uređeni gradski park

MODRIČA - Gradski park u Modriči otvoren je danas nakon uređenja koje su sa 55.500 KM finansirali kabinet predsjednika Republike Srpske, Vlada Srpske i ova opština.

Loto milionerka traži dečka i "masno" plaća za izlaske s njom

Najmlađa britanska loto milionerka Džejn Park (Jane) spremna je da plati 60 hiljada funti (oko 135 hiljada maraka) godišnje muškarcu da izlazi s njom.

Nove sadnice u trebinjskom parku

TREBINJE - U gradskom parku u Trebinju počela je sadnja novih sadnica drveća i žbunova, čime će ova oaza zelenila dobiti još ljepši izgled, na oduševljene brojnih Trebinjaca i gostiju grada.

Za razvoj turizma u Blidinju 12,5 miliona evra

SARAJEVO - U Sarajevu će sutra biti obilježen uspješan završetak aktivnosti u oblasti turizma u Parku prirode Blidinje sprovedenih u okviru "Prolokal programa" EU koji podržava ekonomski razvoj u BiH vrijednosti 12,5 miliona evra.

Trg Krajine jedino mjesto za skejterske trikove

BANJALUKA - Nedovoljan broj aktivnih skejtera, nedostatak adekvatnog prostora za izvođenje trikova i nezainteresovanost mladih, najveći su problemi skejt-scene u gradu.

Završen festival "Run&More Park": Jevtićeva i Kipruto za "desetku"

Srpska atletičarka Olivera Jevtić i Kenijac Stenli Kipruto pobjednici su trke "Vitalia banjalučka desetka" koja je danas održana u gradu na Vrbasu u sklopu festivala sporta, zabave i muzike "Run&More Park".

Počeo festival "Run&More Park"u Banjaluci

Kup trkom na 1,2 kilometar na trim stazi u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci je otvoren festival, sporta, zabave i muzike "Run&More Park".

Ovog vikenda se u Banjaluci održava "Run&More Park"

Banjaluka će u subotu i nedjelju biti u znaku sporta, muzike i zabave jer se ovog vikenda u gradu na Vrbasu održava festival "Run&More Park" u okviru kojeg će biti održana trka na 10 kilometara, "Vitalia banjalučka desetka".

Bivša predsjednica Južne Koreje osuđena na 25 godina

SEUL - Južnokorejski Visoki sud produžio je zatvorsku kaznu bivšoj predsjednici Park Geun Hje (66) na 25 godina i novčanu kaznu od 17,8 miliona dolara zbog korupcije i zloupotrebe službenog položaja.

Najčitanije