Parking

Ukraden golf sa parkinga u Tesliću

DOBOJ - Nepoznate osobe ukrale su vozilo golf dva sa parkinga u Tesliću, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U primjeni novi sistem za kontrolu parkiranja u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci se primjenjuje novi sistem za kontrolu parkiranja, koji će, između ostalog, omogućiti i elektronsko produžavanje pretplatničkih karata.

Bahati vozač blokirao hidrant, vatrogasci mu očitali lekciju

Video koji su objavili vatrogasci iz američkog grada Kamden za nekoliko dana podijeljen je nekoliko hiljada puta i izazvao je lavinu komentara.

Zbog nepropisnog parkiranja kažnjeno 113 vozača u Gradišci

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiške sankcionisali su 113 vozača zbog nepropisnog parkiranja motornih vozila, tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju na području grada.

Prihod od naplate parkiranja u Banjaluci 4,35 miliona KM

BANJALUKA - Prihod u gradskoj kasi Banjaluke od naplate parkiranja u 2019. godini iznosio je 4.351.717 KM, što je na nivou prihoda koji su ostvareni godinu ranije.

Promovisan "Pametni parking" u Banjaluci

BANJALUKA - Tri studenta Univerziteta u Banjaluci promovisala su danas autorsku aplikaciju "Pametni parking", koja je puštena u funkciju u javnoj garaži "Borik".

Vidio da se nema gdje parkirati pa izbušio svima gume i odvezao se

ZAGREB - Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Parkinzi u Banjaluci zaradili četiri miliona KM

BANJALUKA - Od početka godine do decembra od naplate parkinga grad je zaradio 3.935.521 KM, potvrdili su za "Nezavisne" u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Parking mjesto od milion dolara

Parking mjesto koje se nalazi kod petog, najvišeg solitera "Centar" u Hongkongu koštalo je novog vlasnika nevjerovatnih 970 hiljada dolara.

Skuplji parking u centru Banjaluke?

BANJALUKA - Tehnički prijedlog za povećanje cijene parkinga u centru grada je spreman, ali konačna odluka je na gradonačelniku, koaliciji i odbornicima, oni odlučuju da li će i kada će ovaj prijedlog ići na dnevni red, kazao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najčitanije