Parking

"Pametni parking" uskoro na još tri lokacije u Banjaluci

BANJALUKA - Trenutno se radi na projektu "Pametni parking", njegova implementacija je pri kraju i uskoro očekujemo postavljanje uređaja na još tri lokacije na području grada Banjaluka, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Kia Sorento će sam parkirati na uskim parkinzima

Kia je objavila da će novi Sorento, koji u Evropu dolazi na jesen, biti opremljen novom funkcijom daljinskog parkiranja (RSPA – Remote Smart Parking Assist). Sistem sa upotrebom dugmeta na pametnom ključu vozačima olakšava pomijeranje vozila na uskim parking mjestima.

U funkciji parking za bicikle u centru Banjaluke

U centru Banjaluke stavljen je u funkciju novi parking za bicikle s nadstrešnicom.

Biciklisti dobili parking za svoje dvotočkaše

BANJALUKA - Novi parking za bicikle, sa nadstrešnicom, u centru grada, kod Muzeja savremene umjetnosti RS, stavljen je u funkciju.

Novi parking za bicikle u centru Banjaluke

Novi parking za bicikle sa nadstrešnicom biće ovih dana instaliran na lokaciji kod Muzeja savremene umjetnosti RS, u okviru planova za unapređenje biciklističke infrastrukture.

Nema parkiranja iza zgrade Muzeja savremene umjetnosti u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog rekonstrukcije zgrade Muzeja savremene umjetnosti RS, od danas parking mjesta iza zgrade muzeja u Vidovdanskoj ulici nisu u funkciji za javno korištenje, saopštila je Gradska uprava.

U toku testna faza primjene mobilne aplikacije "Parking Sarajevo"

Korisnici android telefona od 10. juna ove godine mogu preuzeti testnu mobilnu aplikaciju "Parking Sarajevo", koja omogućava brzo i efikasno plaćanje usluga parkinga u Kantonu Sarajevo.

Vidjeli otključane automobile i ukrali svih 97 na parkingu

OKLAND - Grupi lopova sa Novog Zelanda otključani automobili poređani na parkingu jedne rentakar agencije u gradu Oklandu djelovali su kao prilika za krađu iz snova.

Šta se može dogoditi ako vam automobil dugo parkiran

Ostavite li automobil dugo na parkingu i ne vozite li ga sedmicama, mogli biste imati velikih problema. Mnogi dijelovi vozila, naime, ne podnose dugo stajanje.

Ukraden golf sa parkinga u Tesliću

DOBOJ - Nepoznate osobe ukrale su vozilo golf dva sa parkinga u Tesliću, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije