Parking

Prihod od naplate parkiranja u Banjaluci 4,35 miliona KM

BANJALUKA - Prihod u gradskoj kasi Banjaluke od naplate parkiranja u 2019. godini iznosio je 4.351.717 KM, što je na nivou prihoda koji su ostvareni godinu ranije.

Promovisan "Pametni parking" u Banjaluci

BANJALUKA - Tri studenta Univerziteta u Banjaluci promovisala su danas autorsku aplikaciju "Pametni parking", koja je puštena u funkciju u javnoj garaži "Borik".

Vidio da se nema gdje parkirati pa izbušio svima gume i odvezao se

ZAGREB - Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Parkinzi u Banjaluci zaradili četiri miliona KM

BANJALUKA - Od početka godine do decembra od naplate parkinga grad je zaradio 3.935.521 KM, potvrdili su za "Nezavisne" u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Parking mjesto od milion dolara

Parking mjesto koje se nalazi kod petog, najvišeg solitera "Centar" u Hongkongu koštalo je novog vlasnika nevjerovatnih 970 hiljada dolara.

Skuplji parking u centru Banjaluke?

BANJALUKA - Tehnički prijedlog za povećanje cijene parkinga u centru grada je spreman, ali konačna odluka je na gradonačelniku, koaliciji i odbornicima, oni odlučuju da li će i kada će ovaj prijedlog ići na dnevni red, kazao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najgore parkiranje ikada: Krš, lom i dvoje povrijeđenih

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nezgode koja se prije nekoliko dana desila u kanadskom Vankuveru.

Koliko košta parking u Beču?

Ukoliko planirate odlazak kolima u Beč trebalo bi da znate da će od 1. januara 2020. godine cijena karte za parkiranje poskupjeti za pet centi.

Majci blizanaca ukrala kolica sa parkinga

Nesvakidašnji slučaj krađe dogodio se u petak u Novom Sadu kada je nepoznata žena ukrala majci blizanaca kolica sa parkinga.

Nova parking postolja za bicikle

BIJELJINA - Ispred zgrade Gradske uprave Bijeljina danas su postavljena dva parking-postolja za bicikle, što je jedna od aktivnosti predviđenih u okviru Evropske sedmice mobilnosti.

Najčitanije