Parovi

Zašto parovi tepaju jedno drugom kao da su bebe

Zamislite da šetate parkom i čujete sredovječni par kako jedno drugom tepaju i oslovljavaju se sa "šećerko" i "lutkice". Na prvi pogled vam to može djelovati degutantno i nenormalno, ali, kako pokazuju istraživanja, dvije trećine parova to čini.

Ovi poznati parovi su se stavili tačku na ljubav u 2021. godini

Ova godina značila je kraj ljubavi za neke slavne strane parove, koje smo navikli da gledamo zajedno. Neki od njih su godinama bili u vezi, ali su odlučili jedno drugom da kažu zbogom i nastave svako svojim putem.

Slavni parovi koji su se razišli u 2021. godini

Ova godina značila je kraj ljubavi za neke slavne strane parove, koje smo navikli da gledamo zajedno. Neki od njih su godinama bili u vezi, ali su odlučili jedno drugom da kažu zbogom i nastave svako svojim putem.

Izvučeni parovi baraža za Svjetsko prvenstvo

CIRIH - U švajcarskom Cirihu održan je žrijeb parova baraža za odlazak na fudbalsko Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Opština Ljubinje će pomoći parove sa sterilitetom

LJUBINJE- Opština Ljubinje će napraviti pravilnik i donijeti odgovarajuće odluke uz pomoć Udruženja “Bebe”, kako bi olakšali sve procedure i pronašli najbolji model za pomoć parovima sa problemom steriliteta sa područja ove lokalne zajednice.

Raspisan konkurs za subvenciju kamatne stope za kredite za mlade

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je konkurs za izbor korisnika subvencije kamatne stope koje plasiraju komercijalne banke u Republici Srpskoj, a po kreditnim linijama Investiciono-razvojne banke, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Ključevi od stana vratili mladi bračni par kući iz tuđine

DOBOJ - Trinaest mladih bračnih parova odlučilo je da umjesto kao podstanari svoj zajednički život započnu i potomke podižu u stanovima čiju kupovinu će im sufinansirati Gradska uprava Doboj, a ključeve stambenih jedinica uručila im je predsjednica RS Željka Cvijanović.

Starosna granica nije prepreka za iznos od 4.000 KM

DOBOJ - Odluka dobojskih gradskih vlasti da sa po 4.000 KM finansiraju jedan postupak vantjelesne oplodnje bračnim parovima koji nisu u mogućnosti da se na drugi način ostvare kao roditelji trebalo bi da podstakne buduće mame i tate da ne odustaju od borbe i da se zapute u neku od ustanova u zemlji ili inostranstvu.

Stručnjaci otkrili pet koraka do boljeg seksa

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod čaršafima. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za "Huffington Post" pet pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan i uzbudljiv.

Navike parova koji su u sretnom braku

Za dobar brak potrebno je dvoje jednako posvećenih ljudi koji ulažu svoje vrijeme i energiju kako bi njihov brak uspio.

Ključeve dobilo 10 mladih bračnih parova u Doboju

DOBOJ - Deset mladih bračnih parova koji su se prijavili na drugi javni poziv za sufinansiranje kupovine stotinu nekretnina dobilo je ključeve stanova koje će uz pomoć grada Doboja otplaćivati narednih dvadeset godina, i to po modelu dva, odnosno 30 odsto plaćaju parovi, a sedamdeset Gradska uprava iz budžeta.

Niža kamata za kredite mladim bračnim parovima u RS

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas Srni da je Vlada Srpske izmijenila kriterijume za plasman kredita Investiciono-razvojne banke (IRB) Srpske, čime je mladim bračnim parovima, porodicama sa djecom sa smetnjama u razvoju i privredi omogućeno zaduživanje za rješavanje stambenog pitanja i ulaganje u novu tehnologiju po veoma povoljnim uslovima.

Na ovaj dan u decembru rastaje se najviše parova

Tamni i hladni mjeseci poznati su po tome da nam raspoloženje nije baš na zavidnoj visini. To očito djeluje i na veze, jer rezultati različitih Facebook-statistika pokazali su da postoji jedan datum u decembru kad se većina parova rastane.

Jutarnji seks podstiče bliskost

Većina parova praktikuje seks između 23 sata naveče i 1 sat ujutro. Međutim, jutarnji seks daće više blagodeti vašem tijelu i duši. Pozitivna stvar je i što jutarnji seks podstiče intimnost i emocionalnu bliskost na početku dana, a osim toga popravlja raspoloženje zbog povećanog nivoa serotonina, hormona sreće.

Smučili mu se ljubavni parovi koji dolaze na njegovu njivu

Kada parovi žele da se prepuste strastima često za to nalaze i čudnovata mjesta.

Najčitanije