Partner

Da li je nepronalaženje seksualnog partnera invaliditet

Ako ne možete da nađete dečka ili djevojku, prema novim mjerilima Svjetske zdravstvene organizacije, imate invaliditet. I neplodnost se smatra invaliditetom, što je u skladu s novim Barmiovim smjernicama.

Partner bolnicama u BiH uručio 15 termalnih kamera

Partner MKF je 22. aprila 2020. godine donirao termalnu kameru za brzu dijagnostiku temperature pacijenata Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla, nastojeći doprinijeti da u ovim teškim vremenima zdravstvenom osoblju omogući brže otkrivanje simptoma virusa korone.

I mali znakovi pažnje otkrivaju partneru da vam je ipak stalo

Male stvari mogu dovesti do veliki promjena u odnosima. Vjerovatno ćete se iznenaditi kada otkrijete koliko to može popraviti vašu vezu, rekla je stručnjak za odnose Andrea Syrtash, koja je i autor knjige "He's Just Not Your Type (And That's a Good Thing)".

Partner MKF nabavio uređaje koji spašavaju živote

Partner MKF Tuzla je 10. januara u svojih pet kancelarija u Tuzli, Banjaluci, Bijeljini, Lukavcu i Živinicama postavio automatske vanjske defibrilatore (AVD), jednostavne uređaje za oživljavanje, kojima može rukovati bilo ko i tako spasiti nečiji život.

Seks nakon 40: Ove stvari se mijenjaju u vašoj intimi

Slažemo se s onom da su četrdesete nove tridesete, ali ipak se s godinama tijelo žene mijenja - a time i seksualni život.

Riješite kratki test i saznajte da li je vaš partner za vas

Vrlo je važno da ste uz tu osobu najbolji vi, da iz vas ne izvlači vaše mračne strane, da se međusobno podržavate u odlukama, ali i da imate vlastite interese koje radite odvojeno, za sebe

Njemačkoj ekonomiji leđa okrenuo najveći trgovinski partner

BERLIN - Njemački statističari će u četvrtak objaviti da li je najveća evropska ekonomija nakon pada BDP-a od 0,1 "zaronila" u recesiju, a analitičari širom svijeta iščekuju taj momenat.

Ovo je znak da vas partner vara

Šaputanje u telefon, skrivanje poruka i "muljanje" neki su od očiglednih znakova za uzbunu u vezi, zbog kojih opravdano možete da posumnjate da vas partner vara.

Najteže je biti u vezi sa ovim horoskopskim znakovima

Nije lako biti u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i svi parovi imaju svoje dobre i loše dane.Ali, biti u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i rijetki ih mogu trpjeti na duge staze:

Ako partner odbija seks, ovo su mogući razlozi

Svima je dobro poznato mišljenje da suprug ne želi s vama da vodi ljubav jer mu više niste privlačni.

Najčitanije