Partner

Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere

Dejting aplikacije su uglavnom mjesta gdje pojedinci ulažu napore u modernoj potrazi za „srodnom dušom,“ te iz fotelje svajpuju lijevo i desno, i druge korisnike obično ojcenjuju samo na osnovu fotografija.

Četiri jasna znaka da vas partner ne poštuje

Da bi veza funkcionisala kako treba, potrebno je da oba partnera u nju ulože svoj maksimum. Veoma je teško, da veza funkcioniše, ako jedan partner daje cijelog sebe, a drugi gotovo da nije prisutan. Neravnoteža u emotivnom odnosu je ključna tačka pucanja i zato je važno da širom otvorite oči i primijetite jasne znakove, koji pokazuju da je vašem partneru stalo manje nego vama.

Partner MKF osvojio 3. mjesto na odbojkaškom turniru za djecu na onkologiji

U organizaciji odbojkaške "Akademije MIKASA" Tuzla, "DMF Office" Tuzla i društveno najodgovornijih firmi sa područja TK, žene, radnice Partner MKF, i ove godine su odazvale i učestvovale na humanitarnom turniru u odbojci.

Znakovi da trebate promijeniti partnera

Ne vjerujete u budućnost svog ljubavnog odnosa i smatrate da vas partner ne cijeni dovoljno? Ako se prepoznajete u ovim tačkama, onda biste ga svakako trebali zamijeniti boljim muškarcem.

Partner donira i edukuje gračaničke srednjoškolce

Donacija računarske opreme je postala redovna praksa u Partner MKF. Ovaj put Fondacija je bila u posjeti JU "Mješovita srednja škola" Gračanica. Nastavljajući tradicionalnu saradnju sa lokalnim zajednicama, školi su donirani serveri, koji će se koristiti za dodatne vježbe učenika, koji imaju naprednije informatičko znanje i žele nova teorijska i praktična znanja vezana za instalacije servera i informatičkih sistema.

Šta otkriva položaj spavanja partnera?

Položaj u kojem spavate partner i vi, može da bude pokazatelj vašeg odnosa – tvrde stručnjaci za neverbalnu komunikaciju. Oni iznose nekoliko zanimljivosti na tu temu!

Kako i kada trebate reći novom partneru da patite od depresije

Ako patite od depresije razgovor o ovom problemu ponekad može biti iscjeljujući. Međutim, to nije uvijek tako lako, pogotovo ako je osoba neko s kim ste se tek upoznali i stupili u vezu.

Ove teme biste trebali izbjegavati nakon seksa

Ako neposredno nakon seksualnog odnosa volite razgovarati sa svojim partnerom, moramo vas upozoriti da ste na poprilično osjetljivom terenu.

Samostalne žene žele emotivnog partnera

Iako se većina muškaraca drži na distanci od uspješnih, samostalnih žena, nekima veza sa ovakvom ženom predstavlja pravi izazov. Snažne i ambiciozne žene tačno znaju šta žele od života, a i od ljubavi.

Partner kupio E-Golf

TUZLA – Partner mikrokreditna fondacija je kupila vozilo na električni pogon.

Najčitanije