Partner

Najteže je biti u vezi sa ovim horoskopskim znakovima

Nije lako biti u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i svi parovi imaju svoje dobre i loše dane.Ali, biti u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i rijetki ih mogu trpjeti na duge staze:

Ako partner odbija seks, ovo su mogući razlozi

Svima je dobro poznato mišljenje da suprug ne želi s vama da vodi ljubav jer mu više niste privlačni.

Zašto partneri varaju u vezama?

Istraživanje objavljeno u "The Journal of Sex Research" otkrilo je kako je glavni razlog prevare vrlo logičan, ali i tužan.

Ako vam se bivši ovako ponaša, onda vas još želi

Raskid nije nikada lak, ni za stranu koja ostavlja, a posebno nije lak za ostavljene.

Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere

Dejting aplikacije su uglavnom mjesta gdje pojedinci ulažu napore u modernoj potrazi za „srodnom dušom,“ te iz fotelje svajpuju lijevo i desno, i druge korisnike obično ojcenjuju samo na osnovu fotografija.

Četiri jasna znaka da vas partner ne poštuje

Da bi veza funkcionisala kako treba, potrebno je da oba partnera u nju ulože svoj maksimum. Veoma je teško, da veza funkcioniše, ako jedan partner daje cijelog sebe, a drugi gotovo da nije prisutan. Neravnoteža u emotivnom odnosu je ključna tačka pucanja i zato je važno da širom otvorite oči i primijetite jasne znakove, koji pokazuju da je vašem partneru stalo manje nego vama.

Partner MKF osvojio 3. mjesto na odbojkaškom turniru za djecu na onkologiji

U organizaciji odbojkaške "Akademije MIKASA" Tuzla, "DMF Office" Tuzla i društveno najodgovornijih firmi sa područja TK, žene, radnice Partner MKF, i ove godine su odazvale i učestvovale na humanitarnom turniru u odbojci.

Znakovi da trebate promijeniti partnera

Ne vjerujete u budućnost svog ljubavnog odnosa i smatrate da vas partner ne cijeni dovoljno? Ako se prepoznajete u ovim tačkama, onda biste ga svakako trebali zamijeniti boljim muškarcem.

Partner donira i edukuje gračaničke srednjoškolce

Donacija računarske opreme je postala redovna praksa u Partner MKF. Ovaj put Fondacija je bila u posjeti JU "Mješovita srednja škola" Gračanica. Nastavljajući tradicionalnu saradnju sa lokalnim zajednicama, školi su donirani serveri, koji će se koristiti za dodatne vježbe učenika, koji imaju naprednije informatičko znanje i žele nova teorijska i praktična znanja vezana za instalacije servera i informatičkih sistema.

Šta otkriva položaj spavanja partnera?

Položaj u kojem spavate partner i vi, može da bude pokazatelj vašeg odnosa – tvrde stručnjaci za neverbalnu komunikaciju. Oni iznose nekoliko zanimljivosti na tu temu!

Najčitanije