Partneri

Dva načina da riješite sukob s partnerom

Svaka veza koja se zasnivas na međusobnom poštovanju može podnijeti i povremene sukobe.

"Lu­tri­ja RS" traži partnera pre­ko međuna­ro­dnog po­zi­va

BA­NJA­LU­KA - "Lu­tri­ja Re­pu­bli­ke Srpske" ra­spi­sa­la je međuna­ro­dni ja­vni po­ziv pre­ko ko­jeg traži par­tne­ra s ko­jim će for­mi­ra­ti za­je­dničko pre­du­zeće ko­je će se ba­vi­ti pri­ređiva­njem elek­tron­skih iga­ra na sreću.

Koliko bivših partnera je previše?

Odgovor na to pitanje ponudio je britanski portal za spajanje partnera "Seeking Arrangement" nakon što je anketirao 1.000 svojih članova. Sudeći prema odgovoru polovine ispitanica i 46 odsto muškaraca, idealan broj partnera je 10, ni manje ni više. S druge strane, 36 posto ispitanica i 42 procenta ispitanika, bilo bi najsrećnije da osoba njihovog života ima nešto manje ljubavnog iskustva.

Počeo sastanak koalicionih partnera na Mrakovici

PRIJEDOR - Sastanak koalicionih partnera iz Republike Srpske počeo je na Mrakovici.

Poslije sastanka koalicionih partnera ostalo nekoliko otvorenih tema

BANJALUKA - Na sastanku koalicionih partnera u Banjaluci danas je razgovarano o trenutnom stanju te budućim odnosima unutar koalicije na vlasti.

Da li ste spremni za život u dvoje?

Našli ste srodnu dušu sa kojom biste započeli život udvoje. Ipak, pitate se da li je pravo vrijeme za to. Projverite da li ste spremni za zajednički život...

Horoskop otkriva koliko ćete seksualnih partnera imati tokom života

Svako od nas ima taj jedan broj i ne možemo da lažemo sebe koji je. Nije riječ o godinama već o tome šta ste i koliko puta radili tih godina, a tiče se naravno seksa.

Postoje dva tipa varanja i ključno je napraviti razliku

Svi bismo voljeli da izbjegnemo da budemo prevareni, ali šta kad se to dogodi? Onda se suočavate sa teškom odlukom - da li da probate da prođete zajedno kroz to i nekako povratite poljuljano povjerenje ili da završite vezu i krenete dalje?

Potpuno različiti, privlače se "kao ludi"

Ako ste spremni da se ovog ljeta zaljubite “najjače” do sada, poslušajte savjete astrologa i saznajte sa kojim znakom će vam veza biti najvatrenija.

Nije "Volim te": Dvije riječi koje će spasti svaku vezu

Američki psiholog Vilijam Džejms istakao je da je jedan od najčešćih dubinskih razloga prekida veze upravo činjenica da se jedna ili obje osobe ne osjećaju cijenjeno. Stoga kaže kako su dvije male reči koje mogu da spasu većinu veza - "Hvala ti".

Najčitanije