Pas

Pogledajte reakciju psa nakon što je uhvaćen u krađi hrane

Pokušaj krađe hrane sa radne površine u kuhinji postao je viralan. Vlasnica zlatnog retrivera Beck snimila je svog psa koji je odlučio dohvatiti posudu s hranom.

Pustila psa na egzibicionistu koji je iz žbunja iskakao pred žene

BERLIN - Jedna vlasnica dva psa iz njemačkog grada Ulm pustila je jednog od svojih ljubimaca na egzibicionistu koji je iskakao iz žbunja pred žene i skidao se pred njima.

Reakcija mačka kada mu pas uđe u kućicu je hit

Ova ženka francuskog buldoga imena Peppa jako je zavoljela mačka Georgea.

Pas i mačka heroji koji spasavaju druge ljubimce

Medi Panel i njen parner Tomas Mils (36) svoj dom dijeli s mačkom Veslijem i psom Spukom, a njihovi ljubimci sada već redovno daju krv i tako spašavaju druge ljubimce.

Pustio šest pasa sa povoca na ulici, njihova rekacija iznenadila prolaznike

Augusto Deoliveira postao je poznat nakon što je na internetu podijelio videe u kojima pokazuje kako se njegovi psi ponašaju kad je on u blizini. Između njega i njegovih ljubimaca postoji jedna posebna veza koja se može objasniti tek kada se čuje njegova priča.

Četiri razloga zašto pas gleda u vas

Psi često zure u svoje vlasnike. Ovaj govor tijela kod pasa je veoma specifičan, a istraživanje je pokazalo da postoje četiri osnovna razloga zašto to rade.

Ima najduže uši na svijetu i oborio je Ginisov rekord

Lu, trogodišnja ženka psa iz Sjedinjenih Američkih Država i njene uši rekordne dužine od skoro 34 centimetra predstavljene su u novoj Ginisovoj knjizi rekorda za 2022. godinu.

Pas prekinuo utakmicu Premijer lige BiH, "driblao" igrača

Prvi meč 10. kola nogometne Premijer lige BiH između Slobode i Posušja na početku susreta nakratko je prekinuo pas koji je utrčao na teren, a ta situacija izazvala je smijeh na tribinama, ali i među igračima koji su bili iznenađeni "neočekivanim gostom".

Pogledajte reakciju haskija nakon nedjelju dana u pansionu

Koliko god voleli naše ljubimce, ne možemo svuda da ih vodimo sa sobom. Pogotovo ne možemo da ih vodimo na odmor, ali onda pronalazimo alternative.

Pas svakog dana ukrade jastuke, iznese ih van i sunča se

Svakog jutra pas ukrade jastuke iz kuće i nosi ih van kako bi legao na njih i sunčao se. Ali jednog dana promijenio je rutinu.

Najčitanije