Pas

Pas izujedao trogodišnju djevojčicu po licu

Na Starom Tamišu, u Pančevu, pas je izujedao trogodišnju djevojčicu koja je sa teškim povredama lica prevezena u Institut za majku i dijete u Beogradu gdje su joj sanirane povrede, kazali su danas iz MUP-a Pančevo za Tanjug.

Pas spasio dječaka od utapanja

Mlada porodica ima dobar razlog da bude vječno zahvalna njihovom ljubimcu Maksu,koji je njihovog trogodišnjeg sina spasio od utapanja u rijeci.

Spasili psa iz mora 220 kilometara od obale

Posada naftne platforme u Tajlandskom zalivu, pronašla je psa koji je plivao u moru udaljen 220 kilometara od obale i vratila ga na kopno.

Pas nasmrt izgrizao dječaka, vlasnica pobjegla

Sejdi Toterdel (28) uhapšena je nakon što je njen buldog ubio devetogodišnjeg dječaka u jednom parku u gradu Plimutu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pas Kaktus istrčao 160 kilometara preko Sahare

Pas s nadimkom Kaktus trčao je više od 160 kilometara i tako postao junak jedne od najtežih trka na svijetu. Naime, taj četvoronožni takmičar pridružio se "Maraton des Sablesu" tokom etape preko pustinje Sahare u Maroku.

Sarajevska policija uhapsila čovjeka osumnjičenog za silovanje psa

SARAJEVO - Policijski službenici Prve PU Stari Grad u Sarajevu u subotu su uhapsili muškarca G.S. (1982. godište) zbog sumnje da je počinio krivično djelo mučenje i ubijanje životinja.

Preplašenog psa spasili iz ledene Bosne

Spasioci Federalne uprave civilne zaštite pokazali su veliku humanost spasivši psa iz ledene Bosne kod Zenice.

Pas ujeo dječaka u školskom dvorištu

NIŠ - Četrnaestogodišnjeg učenika Osnovne škole "Čegar" u Nišu u srijedu je na velikom odmoru ujeo pas iz komšiluka koji se odvezao i preskočio ogradu i uletio u školsko dvorište.

Pas lakše povrijedio petoro ljudi

ZAGREB - Petoro ljudi lakše je povrijeđeno u napadu psa u zagrebačkom naselju Ksaver, rečeno je u policiji.

Ovi doktori su spasili bebu koju je za glavu ugrizla doga: Sada je dobro, uskoro ide kući

Odličnom reakcijom doktora beba od samo mjesec dana, koju je za glavu ugrizla doga i nanijela joj teške povrede, spasena je i ljekari se nadaju da bi mogla uskoro da bude otpuštena iz bolnice.

Najčitanije