Patike

Ekološke patike, invencija Italijanke i Korejanca

Par u životu i na poslu – Đulijana Borzilo, Italijanka iz Napulja, brend menadžer i Dong Seon Li, Korejanac, kreativni direktor i stilista za cipele, osmislili su "Id.eight" – liniju održivih, vegan i ekoloških patika napravljenih od ostataka voća i recikliranog materijala koje su čak, i prijatelji pčela.

Novi rekord za Džordanove patike

Čuvene patike Majkla Džordana prodate su za rekordnu sumu.

Džordanove patike prodate za 615.000 dolara

Patike legendarnog košarkaša Majkla Džordana, koje je nosio na ezgibicionom meču u u Italiji 1985. godine kada je zakucao loptu tako snažno da se razbila staklena tabla koša, prodate se su za 615.000 dolara, objavila je aukcijska kuća "Christie''s".

Džordanove patike postavljaju novi rekord

Jedanaest pari Najkovih patika, koje je nosio legendarni NBA košarkaš Majkl Džordan, od danas se nalazi na aukciji kuće "Christie's".

Treba li patike prati u veš-mašini?

Najlakši i najbrži način pranja patika jeste ubacivanje u veš mašina - zaboravimo na njih nekih sat vremena, a izađu kao nove.

Oduzeto 2.570 sportskih patika u vrijednosti od 200.000 KM

BRČKO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH oduzeli su na područiju Brčko Distrikta veću količinu sportskih patika u vrijednosti od oko 200.000 KM.

Kako dobro očistiti obuću bez skupih preparata

U većini slučajeva, za čišćenje obuće dovoljna vam je čista stara četkica za zube, malo alkoholnog sirćeta pomiješanog s vodom, ili malo sode bikarbone te - malo strpljenja da ih ne oštetite.

Sedam trikova kojima ćete očuvati bjelinu patika

​Patike već dugo nisu samo sportska obuća, a mnogima su najdraži bijeli modeli. Međutim, ponekad nam se čini da održavanje bijelih patika bijelima spada u kategoriju "nemoguća misija".

Kombinezon voli patike

Kombinezon je jedan od onih odjevnih komada koji može izgledati top, ali i flop ako se pogriješi s izborom modela.

"Nike" patike iz 1972. prodate za 437.000 dolara

Rijedak par kopački "Nike" koje je dizajnirao jedan od osnivača kompanije prodat je na aukciji u Njujorku za rekordnih 437.500 dolara.

Najčitanije