Patike

Oduzeli patike "Najk" i motor za čamac

SARAJEVO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH na putu Orašje-Srebrenik, gdje se nalazi tržnica Arizona, kao i na graničnim prelazima Rača, Orašje, Karakaj, te carinskoj ispostavi Doboj i Bijeljina, oduzeli su raznu robu vrijednu 119.000 KM.

Bež patike, modni favorit za proljećne dane

Nakon zime spremni smo za dozu vedrine i razigranosti koju donose proljećni dani - ne samo kada je o raspoloženju riječ, već i kada govorimo o našim ormarima. Upravo takvo modno proljeće najavile su modne kolekcije za sezonu proljeće - ljeto tekuće godine.

2 trika pomoću kojih ćete bijelim patikama vratiti stari sjaj

Počela je sezona lagane proljećne obuće, a na prvom mjestu su bijele platnene patike. Bijele patike su zaista idealne za proljeće i ljeto, međutim, imaju jednu manu.

Jelena Karleuša potpuno naga u patikama Kanje Vesta

Pjevačica Jelena Karleuša objavila je na stori priči svog Instagram naloga video na koje pozira potpuno naga i ponovo uspjela da privuče veliku pažnju.

Kako da se patike ne oštete prilikom pranja u mašini

Mnogi se ne usuđuju da svoje patike operu u veš mašini, jer se boje da će ih tako oštetiti.

Kolekcionar dao 1,47 miliona dolara za patike Majkla Džordana

Par potpisanih patika koje je nosila američka košarkaška zvijezda Majkl Džordan prodate su na aukciji za rekordnih 1,47 miliona dolara, javlja Bi-Bi-Si.

Zatečen tokom krađe patika pa uhapšen

MODRIČA - S.Đ. iz Doboja uhapšen je u Modriči jer je zatečen u krađi poslovnog prostora na području ovog grada, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Patike Kejt Midlton ukrale šou

Juče je Kejt Midlton svratila u londonski Prirodnjački muzej da bi saznala više o novom Projektu urbane prirode koji lokalnim građanima pomaže da se ponovo povežu s prirodom.

Patike Majkla Džordana prodate za 152.500 dolara

Patike Nike Air Jordan, koje je nosio legendarni američki košarkaš Majkl Džordan, prodate su za 152.500 dolara.

Nike dobio spor protiv proizvođača "sataninih patika"

NJUJORK - Kompanija Nike dobila je spor protiv umjetničkog kolektiva MSCF koji je proizveo "Satanske patike".

Nike će podnijeti tužbu zbog "satanskih patika"

Nike će podnijeti tužbu protiv bruklinskog umjetničkog kolektiva MSCHF zbog kontroverznih "satanskih patika" koje u đonovima sadrže kap ljudske krvi.

Jokić predstavio novi brend - stigle su "džokerke"

Nikola Jokić, reprezentativac Srbije, u novu sezonu NBA lige će ući sa specijalizovanim patikama.

Adidas dizajnirao patike u čast slavne Jugoplastike

Na prelazu između osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka splitska Jugoplastika vladala je evropskom košarkom. U njenu čast, njemački gigant "Adidas" proizveo je retro i ograničenu seriju patika i opreme.

Ekološke patike, invencija Italijanke i Korejanca

Par u životu i na poslu – Đulijana Borzilo, Italijanka iz Napulja, brend menadžer i Dong Seon Li, Korejanac, kreativni direktor i stilista za cipele, osmislili su "Id.eight" – liniju održivih, vegan i ekoloških patika napravljenih od ostataka voća i recikliranog materijala koje su čak, i prijatelji pčela.

Novi rekord za Džordanove patike

Čuvene patike Majkla Džordana prodate su za rekordnu sumu.

Najčitanije