Patike

Nike dobio spor protiv proizvođača "sataninih patika"

NJUJORK - Kompanija Nike dobila je spor protiv umjetničkog kolektiva MSCF koji je proizveo "Satanske patike".

Nike će podnijeti tužbu zbog "satanskih patika"

Nike će podnijeti tužbu protiv bruklinskog umjetničkog kolektiva MSCHF zbog kontroverznih "satanskih patika" koje u đonovima sadrže kap ljudske krvi.

Jokić predstavio novi brend - stigle su "džokerke"

Nikola Jokić, reprezentativac Srbije, u novu sezonu NBA lige će ući sa specijalizovanim patikama.

Adidas dizajnirao patike u čast slavne Jugoplastike

Na prelazu između osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka splitska Jugoplastika vladala je evropskom košarkom. U njenu čast, njemački gigant "Adidas" proizveo je retro i ograničenu seriju patika i opreme.

Ekološke patike, invencija Italijanke i Korejanca

Par u životu i na poslu – Đulijana Borzilo, Italijanka iz Napulja, brend menadžer i Dong Seon Li, Korejanac, kreativni direktor i stilista za cipele, osmislili su "Id.eight" – liniju održivih, vegan i ekoloških patika napravljenih od ostataka voća i recikliranog materijala koje su čak, i prijatelji pčela.

Novi rekord za Džordanove patike

Čuvene patike Majkla Džordana prodate su za rekordnu sumu.

Džordanove patike prodate za 615.000 dolara

Patike legendarnog košarkaša Majkla Džordana, koje je nosio na ezgibicionom meču u u Italiji 1985. godine kada je zakucao loptu tako snažno da se razbila staklena tabla koša, prodate se su za 615.000 dolara, objavila je aukcijska kuća "Christie''s".

Džordanove patike postavljaju novi rekord

Jedanaest pari Najkovih patika, koje je nosio legendarni NBA košarkaš Majkl Džordan, od danas se nalazi na aukciji kuće "Christie's".

Treba li patike prati u veš-mašini?

Najlakši i najbrži način pranja patika jeste ubacivanje u veš mašina - zaboravimo na njih nekih sat vremena, a izađu kao nove.

Oduzeto 2.570 sportskih patika u vrijednosti od 200.000 KM

BRČKO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH oduzeli su na područiju Brčko Distrikta veću količinu sportskih patika u vrijednosti od oko 200.000 KM.

Najčitanije