Patrola

Oštećena oprema na četiri dječja igrališta

BANJALUKA - Putem aplikacije "Građanska patrola" tokom marta građani su najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti i oštećenja komunalne opreme na dječjim igralištima.

Slovenija pregovara, patrole s Italijom i Austrijom na hrvatskoj granici

LJUBLJANA - Slovenija vodi završne pregovore s Italijom, Austrijom i Mađarskom o sporazumu po kojem bi policajci iz tih država bili uključeni u granične patrole slovenačke policije na granici sa Hrvatskom, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleš Hojs.

Putem "Građanske patrole" najčešće prijavljivani rasvjeta i otpad

BANJALUKA - Građani su tokom novembra putem mobilne aplikacije "Građanska patrola" najčešće prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti i nepropisnom odlaganju otpada.

Banjalučani najviše prijavljivali divlje deponije i oštećenje igrališta

BANJALUKA - Putem aplikacije "Građanska patrola", u posljednjih desetak dana, građani Banjaluke su najviše prijavljivali nepropisno odlaganje otpada, kao i oštećenja rekvizita na dječijim i sportskim igralištima, sopšteno je iz Gradske uprave.

Vojna vozila i policijske patrole između Podgorice i Nikšića

PODGORICA - Na izlazu iz Podgorice ka Nikšiću od jutros je primijećen veliki broj vojnih vozila.

Blizu 5.000 korisnika "Građanske patrole"

BANUJALUKA - Mobilnu aplikaciju "Građanska patrola", namijenjenu za prijavu komunalnih problema u Banjaluci, od njenog pokretanja u aprilu prošle godine do danas preuzelo je 4.880 sugrađana, podaci su softverske kompanije DVC solutions, koja je Gradu donirala ovu aplikaciju, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Aplikacija Građanska patrola pomogla u rješavanju 1.400 problema

BANJALUKA - Više od 1.400 prijava građana, uglavnom onih koje se odnose na komunalne probleme, uspješno je riješeno prošle godine u Banjaluci zahvaljujući mobilnoj aplikaciji "Građanska patrola", podaci su gradske Kancelariji za građane.

Aplikacija E-patrola građanima i administraciji "olakšava život"

TREBINJE - Građani Trebinja za manje komunalne probleme više ne moraju da idu u nadležne gradske službe, već nepropisno parkiranje, polomljeni gradski mobilijar, nepropisno odlaganje smeća i slično mogu prijaviti posredstvom internet aplikacije E-patrola, koja je već punih osam mjeseci aktivna na službenoj stranici grada Trebinja, ali i na nekim gradskim portalima.

"Građanska patrola" daje dobre rezultate: Dnevno 27 prijava

BANJALUKA - Putem aplikacije "Građanska patrola" za mjesec dana, od kada je aktivirana, bilo je 816 prijava građana, a najviše ih se odnosilo na komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu, potvrdili su u Gradskoj upravi.

"Građanska patrola" počela s radom

"Građanska patrola", informatička aplikacija putem koje građani Banjaluke mogu da prijave komunalne probleme, danas je puštena u funkciju.

Najčitanije