Pau Gasol

Gasol: Jedan od mojih najvećih snova osvajanje Evrolige

Jedan od mojih najvećih snova je osvajanje Evrolige, izjavio je legendarni španski košarkaš Pau Gasol na zvaničnom predstavljanju u Barseloni.

Pau Gasol, poslije 20 godina u NBA, opet u Barseloni

Čuveni španski košarkaš, 40-godišnji Pau Gasol, vratio se u Barselonu poslije dvije decenije u NBA ligi, objavljeno je na sajtu Katalonaca.

Gasol kćerki dao ime po Kobijevoj Đijani

Španski košarkaš Pau Gasol i njegova supruga Ketrin Mekdonel dobili su kćerku koju su nazvali Elizabet Đana i tako još jednom pokazao koliko mu je značio tragično preminuli košarkaš Kobi Brajant.

Gasol: Želim da igram još jednu sezonu - Lejkersi ili Barsa

BARSELONA - Legendarni španski košarkaš Pau Gasol izjavio je da želi da odigra još jednu klupsku sezonu i da predstavlja Španiju na Olimpijskim igrama, koje su odložene za sljedeću godinu zbog korona virusa.

Gasol: Povratak u Barselonu je atraktivna ideja

Legendarni španski košarkaš Pau Gasol izjavio je da razmišlja da se vrati u Barselonu i da igračku karijeru završi u klubu u kom je ponikao.

Gasol i dalje u NBA ligi, potpisao za Portland

Legendarni španski košarkaš Pau Gasol u 39. godini karijeru nastavlja u NBA ligi, u ekipi Portlanda.

Pau Gasol definitivno propušta Mundobasket u Kini

Najbolji španski košarkaš Pau Gasol neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Kini zbog povrede, potvrdio je selektor reprezentacije Španije Serđo Skariolo.

Pau Gasol najbolji strijelac svih vremena

Legendarnom španskom košarkašu, Pau Gasolu (37), bilo je potrebno devet minuta prvog poluvremena utakmice 5. kola Grupe C da postigne 14 poena i pretekne još jednog nezaboravnog košarkaša, Tonija Parkera (35), na listi najboljih strijelaca u istoriji evropskih prvenstava.

Novicki i Gasol dobili nasljednika: Finski 'ubica' dječijeg lica zapalio Evrobasket

Lauri Markanen (20) mladi, ali još mladolikiji centar Finske te novi igrač Čikago Bulsa, oduševljava na prvenstvu Evrope, na kojem ga upoređuju sa Dirkom Novickim i Pau Gasolom. Ali u njegovim godinama ni ta dvojica velikana nisu igrala ovako dobro.

Najčitanije