Pauk

Treće "pauk" vozilo stiže u Banjaluku u septembru

"Pauk" služba grada Banjaluka bi već u septembru trebalo da bude bogatija za novo vozilo, nakon što je tender za treći "pauk" prošao, a potpisan je i ugovor s nabavljačem, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Nova pošast u Australiji poslije požara i poplava

KANBERA - Nakon ekstremnih požara i poplava s kojima se Australija suočila u posljednje vrijeme, stručnjaci upozoravaju građane da se čuvaju smrtonosnih "lijevak" paukova, zbog savršenih uslova koji su se stvorili za njihov razvoj.

Pauk podigao pa skoro uništio automobil

U pokušaju da skloni nepropisno parkirani Smart, riječki pauk ga je tokom odizanja gotovo cijelog oštetio.

Radojičić: Uskoro još jedno vozilo za pauk službu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da pauk služba u ovom gradu raspolaže sa dva vozila koja su prilično stara i da je zbog toga potrebno nabaviti još jedno za koje je raspisan javni poziv.

Da li ste ikada vidjeli kako se tarantula "presvlači"?

Mnoge životinje mijenjaju svoju kožu, a među njima su i pauci koji sa sebe skidaju svoj egzoskelet.

"Pauk" u Nišu uklanjao auto pa napravio haos

Nevjerovatan snimak koji proteklih dana kruži internetom šokirao je korisnike društvenih mreža, a kako i ne bi kada je na njemu automobil koji je takozvani "pauk" pokušao da podigne sa mjesta na kom nije dozvoljeno parkiranje, ali je u tome samo donekle uspio.

"Pauk" služba u Banjaluci dobija treće vozilo

BANJALUKA - "Pauk" služba uskoro bi trebalo da dobije novo vozilo, čijom nabavkom će ona imati bolje uslove za rad, potvrdili su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Vidjela pauka pa izazvala udes i totalno uništila auto

Policija u Njujorku objavila je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici fotografiju saobraćajne nezgode koju je "izazvao", vjerovali ili ne, pauk.

Ovako reaguje Rus kad mu pauk digne auto

Kad je auto jednom dignut, bijeg najčešće nije najpametnija opcija. Ovom Rusu to nije ni palo na pamet, on je svoju Kiju odlučio spustiti sam.

"Pauk" za godinu dana uklonio 775 nepropisno parkiranih vozila

BIJELJINA - Specijalno vozilo "pauk" u Bijeljini uklonilo je u prošloj godini 775 nepropisno parkiranih vozila, što predstavlja smanjenje u odnosu na prethodnu godinu kada je uklonjeno 1.169 vozila, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Najčitanije