Pavlović banka

Pavlović banka počela poslovanje pod imenom Naša banka

Pavlović banka Bijeljina saopštila je da od 7. novembra posluje pod novim imenom Naša banka.

"Pavgord" zaobilaznim putem do "Alumine"

BANJALUKA - Kompanija "Pavgord" iz Foče će kroz dokapitalizaciju Pavlović International banke iz Bijeljine pokušati da dođe do kvalifikacija koje bi im omogućile da od Vlade Republike Srpske otkupe potraživanja u Fabrici glinice "Birač" iz Zvornika, potvrdili su "Nezavisnim" zastupnici ove kompanije.

Galens i Pavgord novi investitori u Pavlović banci

​BIJELJINA - Pavlović International Banka Bijeljina uspješno je okončala XIX emisiju redovnih akcija javnom ponudom na Banjalučkoj berzi hartija od vrijednosti.

"Nezavisne" saznaju, Pavlović banka dobija nove vlasnike

BANJALUKA - Pavlović banka Bijeljina ponudila je putem banjalučke berze na prodaju sedam miliona akcija, a kako Nezavisne saznaju više investitora je zainteresovano za dokapitalizaciju banke. Zanimljivo, među njima nije kompanija "Batagon" koja nije iskoristila pravo preče kupovine, koje je imala kao postojeći akcionar.

Švajcarci preuzeli 22 odsto Pavlović banke

BIJELJINA – "Batagon International AG" iz Švajcarske postao je vlasnik više od 22 odsto bijeljinske Pavlović International Banke, što je početak sticanja kontrolnog paketa, potvrđeno je za portal Capital.

Slobodanu Pavloviću skinute sve mjere zabrane, može da napusti BiH

BIJELJINA - Vlasnik "Pavlović banke" Slobodan Pavlović konačno je slobodan čovjek, odnosno bez ikakvih zabrana može da napusti BiH, rekao je Srni njegov advokat Miodrag Stojanović.

Hrustić pao zbog krađe teške 180.000 KM: Mozak pljački u koži amatera

KAKANJ - Policija Zeničko-dobojskog kantona uhapsila je na području Kaknja mještanina Nevzudina Hrustića (45), osumnjičenog da je sa saučesnicima iz Pavlović banke u Han Pijesku prije skoro dvije godine ukrao kasu s oko 180.000 maraka.

Uhapšen osumnjičeni za krađu 180.000 KM iz 'Pavlović banke'

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici PU Istočno Sarajevo u saradnji sa policijom Zeničko-dobojskog kantona riješili su pljačku "Pavlović banke" iz 2015. godine, i uhapsili N.H. koji se sumnjiči za ovo krivično djelo.

Najčitanije