PayPal

PayPal ima probleme s hakerima

Prethodnih nekoliko sedmica obilježeno je velikim PayPal problemima, a prvi je došao u obliku ranjivosti u okviru autentifikacije koja je napadačima omogućavala preuzimanje podataka žrtava, a nakon toga i njihovih računa.

Platni giganti UnionPay i PayPal udružuju snage

​UnionPay International (UPI) i PayPal najavili su u četvrtak globalno partnerstvo u kojem će obje kompanije raditi zajedno kako bi ubrzale rast svojih mreža.

PayPal prva strana kompanija sa licencom za plaćanja u Kini

​PayPal je postala prva strana kompanija koja je u Kini dobila licencu za internet plaćanje nakon kupovine 70% udjela u Guofubao Information Technology Co (GoPay).

PayPal patentirao tehnologiju za borbu protiv ransomware-a

Gigant za digitalne isplate PayPal je patentirao cybersecurity tehnologiju kako bi zaštitio korisnike od kripto ransomware-a, navodi se u dokumentu američkog Zavoda za patente (USPTO) koji je objavljen 16. aprila.

PayPal stiže na Gmail i YouTube

PayPal nastavlja svoju integraciju sa Google Pay-om, te korisnicima omogućava da obavljaju uplate i isplate bez napuštanja Google Pay platforme, što će na kraju sprečavati potencijalne bezbJednosne propuste, a u obliku otkrivanja povJerljivih informacija.

PayPal kupio švedski start-up za 2,2 milijarde dolara

Američka kompanija za obradu novčanih transakcija putem interneta PayPal postigla je sporazum o kupovini švedske tehnološke kompanije za obradu transakcija malih kompanija iZettle u sklopu širenja poslovanja u Evropi i Latinskoj Americi.

PayPal u Crnoj Gori čeka izmjenu zakona

PODGORICA - Skoro četiri godine nakon ulaska Crne Gore u PayPal sistem, crnogorski korisnici i dalje čekaju da im se omogući primanje novca putem jednog od najpoznatijih servisa za plaćanje preko interneta.

Razvod poslije 15 godina: Ebay otjerao Paypal

Razvod poslije 15 godina braka Ebaya i Paypala je glavna vijest u svjetskim medijima.

PayPal i Visa dogovorili izdavanje debitnih kartica u Evropi

LONDON - Pejpal (PayPal) postigao je sporazum sa Vizom (Visa) koji mu omogućava izdavanje debitnih kartica u Evropi čime ova kompanija poznata po uslugama onlajn plaćanja najavljuje ulazak u oblast tradicionalnog bankarstva.

Najčitanije