Pežo

U vožnji se zapalio pežo 307, brzom reakcijom vatrogasaca požar ugašen

PRIJEDOR - Prijedorski vatrogasci gasili su požar koji je tokom vožnje zahvatio prednji dio Peugeota 307, za čijim je volanom bio Siniša G. iz Prijedora.

Banjalučki "kaskader" završio u britanskim medijima

Svi domaći mediji su objavili snimak vozača koji je proteklog vikenda “sletio” pežom niz stepenice na banjalučkoj Tržnici, a ovaj neobični događaj sa ulica najvećeg grada Srpske stigao je i do Velike Britanije.

Pohod 800 Francuza na Tjentište

FOČA - Na Tjentište će sutra stići oko 800 mladih Francuza sa 250 automobila pežo 205, u tradicionanoj "Vožnji Evropom" /"Jurop rejd"/, najavljeno je iz Turističke organizacije opštine Foča.

Zapalio se pežo, banjalučki vatrogasci ugasili požar

BANJALUKA - Pod još nerazjašnjenim okolnostima, pežo 407 zapalio se jutros na banjalučkom tranzitu, a na mjesto događaja izlazili su i vatrogasci iz Lazareva, koji su požar ugasili.

Zvezda "vozi" Pežo

Košarkaški klub Crvena zvezda bogatijia je za još jednog sponzora, potvrđeno je na sajtu kluba.

Skočila prodaja Pežo Sitroena uprkos problemima u Kini

PARIZ - Globalna prodaja francuske automobilske kompanije Pežo Sitroen (PSA) blago je porasla u prvom polugođu 2017, zahvaljujući obnavljanju proizvodnje u Iranu, čime su kompenzovani problemi u Kini gdje je prodaja pala za gotovo 50 odsto.

Evropska komisija dozvolila Pežou da preuzme Opel

BRISEL - Evropska komisija odobrila je danas francuskoj automobilskoj kompaniji Pežo PSA preuzimanje njemačkog Opela, čime će, kako ocjenjuje agencija AFP, biti formirana druga najveća automobilska kompanija u Evropi poslije Folksvagena.

Najčitanije