Pedofil

Jurić saslušan, nije otkrio identitet političara pedofila

BEOGRAD - Nakon razgovora sa Igorom Jurićem, više javno tužilaštvo saopštilo je da se nije došlo do saznanja ko je navodni političar pedofil.

Produžen pritvor osumnjičenom za obljubu djevojčice

BANJALUKA - Rješenjem Okružnog suda u Banjaluci, produžen je pritvor D.B. (24) iz Laktaša, osumnjičenom za obljubu trinaestogodišnje djevojčice, potvrđeno je za "Nezavisne novine".

Evropol: U vrijeme korona krize rastu kriminal i pedofilija

ZAGREB - Sudeći prema izvještaju Evropola, Evropskog policijskog biroa, zbog pandemije virusa korona, pojačane su kriminalne aktivnosti, koje ovu krizu iskorišćavaju za lični profit.

Jurić: Imam dokaze da je poznati političar zlostavljao decu

BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, izjavio je danas da posjeduje dokaze, ali za sud nedovoljne, o poznatom političaru koji je seksualno zlostavljao djecu.

Stilista iz Novog Sada uhapšen zbog pedofilije

NOVI SAD - Stilista Srđan Šveljo koji je juče u Novom Sadu uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao i zlostavljao maloljetnike, na svojim profilima na društvenih mreža objavljivao je "more" fotografija maloljetnih mladića.

Najmonstruoznijeg britanskog pedofila u zatvoru ubio silovatelj

LONDON - Britanska policija saopštila je da za ubistvo pedofila Ričarda Hakla sumnjiči zatvorenika Pola Ficdžeralda, piše "Sky News".

Skidao fotografije nagih djevojčica

BRČKO - Dvadesetdevotogodišnjeg A.C. iz Brčkog optuženog da je posjedovao audio-vizuelni materijal na kojem je prikazan pornografski sadržaj djece i maloljetnika, Apelacioni sud Distrikta osudio je na tri mjeseca zatvora.

U Splitu uhapšen pedofil: Seksualno zlostavljao dvojicu dječaka

Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu trenutno istražuje 36-godišnjeg muškarca s jednog od ostrva srednje Dalmacije, a terete ga za četiri krivična djela – polni odnos bez pristanka, bludnu radnju, polnu zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina i omogućavanje trošenja droge.

Na GP Gradiška uhapšen pedofil, dugo se krio u Hrvatskoj

GRADIŠKA - Državljanin Hrvatske Jovica Prica (46) uhapšen je na graničnom prelazu u Gradišci na osnovu potrage zbog krivičnog djela polno nasilje nad djetetom.

Pet godina robije za obljubu djevojčice

BANJALUKA, PRIJEDOR - Vrhovni sud Republike Srpske potvrdio je presudu Okružnog suda u Prijedoru kojom je B.B. (30) iz Kozarske Dubice osuđen na pet godina za obljubu učenice osnovne škole.

Najčitanije