Pedofil

U Splitu uhapšen pedofil: Seksualno zlostavljao dvojicu dječaka

Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu trenutno istražuje 36-godišnjeg muškarca s jednog od ostrva srednje Dalmacije, a terete ga za četiri krivična djela – polni odnos bez pristanka, bludnu radnju, polnu zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina i omogućavanje trošenja droge.

Na GP Gradiška uhapšen pedofil, dugo se krio u Hrvatskoj

GRADIŠKA - Državljanin Hrvatske Jovica Prica (46) uhapšen je na graničnom prelazu u Gradišci na osnovu potrage zbog krivičnog djela polno nasilje nad djetetom.

Pet godina robije za obljubu djevojčice

BANJALUKA, PRIJEDOR - Vrhovni sud Republike Srpske potvrdio je presudu Okružnog suda u Prijedoru kojom je B.B. (30) iz Kozarske Dubice osuđen na pet godina za obljubu učenice osnovne škole.

Uhapšen pedofil iz Kragujevca

KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Odjeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odjeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su M.R. (1989) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo polno uznemiravanje.

Šokantni detalji iz optužnice: "Djevojčicu zaključavao pa je skidao"

POSUŠJE - Kada u njegovoj kući nikog ne bi bilo, šezdesetpetogodišnjak iz Posušja bi pozvao desetogodišnju komšinicu, te bi je odveo u svoju spavaću sobu, zaključavao vrata, a onda skidao i nju i sebe.

Muškarac iz Posušja optužen da je skidao i dodirivao djevojčicu

ŠIROKI BRIJEG, POSUŠJE - Opštinski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu i za još pola godine produžio pritvor šezdesetpetogodišnjaku iz Posušja, a koji je optužen da je, između ostalog, skidao desetogodišnju djevojčicu, te je dodirivao i upoznavao sa pornografijom.

Sveštenik uhapšen zbog pedofilije

SPLIT - Hrvatska policija uhapsila je na ostrvu Hvar sedamdestdvogodišnjeg sveštenika zbog sumnje da je počinio krivično djelo bludne radnje i polna zloupotreba djeteta mlađeg od 15 godina, javio je portal "Index".

Monstruozno: Silovao šestogodišnju djevojčicu i pravdao se da ga je zavela

BATON RUŽ - Karl Rodžers (67) iz Luizijane izjasnio se krivim za silovanje šestogodišnje djevojčice i osuđen je na dvadeset godina zatvora.

Razbijen lanac pedofila: Porodice zlostavljale svoju djecu

DABLIN - Irska policija razbila je do sada najokrutniji lanac pedofila i zlostavljača djece, među kojima su bili njihovi roditelji, te djedovi i babe.

U registar pedofila u RS biće upisani i osuđeni na osnovu ranijih zakona

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske usvojila je danas Prijedlog zakona o posebnom Registru lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanje djece.

Najčitanije