Pelagićevo

Dodik: Saradnja za mir, stabilnost i dobre odnose među ljudima

PELAGIĆEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je koaliciji šest stranaka u Pelagićevu na okupljanju oko kandidata SNSD-a za načelnika Slavka Tešića i najavio da će ta saradnja dovesti do realizacije novih projekata za stabilnost i razvoj opštine.

Cvijanović: Puna podrška mladom Slavku Tešiću za načelnika

PELAGIĆEVO - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović pružila je danas u Pelagićevu punu podršku 27-godišnjem Slavku Tešiću koji je kandidat SNSD-a za načelnika ove opštine, ali i jedan od najmlađih kandidata za načelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Motociklista poginuo u sudaru s traktorom

Motociklista iz Brčkog čiji su inicijali A.R. (44) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u Pelagićevu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Pronađen zasad indijske konoplje

BIJELJINA - Pripadnici Policijske stanice Pelagićevo pronašli su na parceli u mjestu Donji Žabar 21 stabljiku koja izgledom asocira na indijsku konoplju.

Na parkingu zapaljeni autobus i automobil

PELAGIĆEVO - Policiji u Pelagićevu prijavljeno je noćas u 2.20 sati da je na parkingu u mjestu Lončari došlo do požara na autobusu i automobilu. Sumnja se da je požar na vozilima namjerno podmetnut.

Krao automobile sa parkinga i iz dvorišta

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Šamac, dostavili su Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju izvještaj protov lica E.B. zbog postojanja osnova sumnje za počinjena krivična djela "Krađa".

Nakon svađe oko puta kod lica pronađeno oružje

BIJELJINA - Kod lica u Pelagićevu čiji su inicijali R.P. policija je prilikom pretresanja kuće i pomoćnih objekata pronašla i privremeno oduzela automatsku pušku sa preklopnim kundakom i pripadajućim okvirom, ručnu ofanzivnu bombu, četiri okvira za puške i određeni broj municije različitog kalibra, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Sudar u Pelagićevu: Vatrogasci iz BMW-a izvukli zarobljenog vozača

PELAGIĆEVO - Tri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 9 sati dogodila na području opštine Pelagićevo.

Pašalić: Svinjogojstvo u RS u ekspanziji

PELAGIĆEVO - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić izjavio je danas u Pelagćevu da je svinjogojstvo u Srpskoj unazad nekoliko godina u ekspanziji i da Ministarstvo planra da ga i ove godine podrži sa 2,5 miliona KM.

Ubio ženu sa pet metaka pa sebi presudio

PELAGIĆEVO- Mješatane Pelagićeva šokirala je tragedija koja se desila juče kada je Nikola Pelagić (58), sa pet hitaca izrešetao suprugu Darinku (54) a zatim presudio sebi.

Najčitanije