Pelene

Izum ove mame promijenio je živote roditelja širom svijeta

Valeri Hanter Gordon nije bila nikakva slavna naučnica, književnica ili političarka. Ipak, njen izum promijenio je živote miliona žena… i njihovih beba.

Kad pelena svrbi

Pelenski osip je čest oblik upale kože koji se manifestuje kao svijetle crvene tačkice u pelenskom području.

Ograničiti marže na medicinska pomagala

​BANJALUKA – Odbor za predstavke, prijedloge i društveni nadzor postigao je jutros dogovor kako riješiti problem nastao nakon afere 'Pelene' u vezi s lošim kvalitetom medicinskih pomagala.

Od aprila veća prava za korisnike pelena

BANJALUKA - Osiguranici Fonda zdravstvenog osiguranja (FZO) Republike Srpske koji koriste pelene za djecu i odrasle od aprila mjeseca će umjesto 60 imati pravo na 80 pelena mjesečno.

Za problem s pelenama naći najbolje rješenje

BANJALUKA - Trenutno tražimo način za rješavanje problema s nabavkom pelena, kazala je danas Ljiljana Ivančić, pomoćnik ministra zdravlja i socijalne zaštite RS u resoru primarne zdravstvene zaštite, komentarišući situaciju u vezi s nabavkom pelena za odrasle i teško bolesnu djecu, koja je aktuelna posljednjih dana.

Stefanović: Nemoguće pregovarati dok zaustavljaju mleko i pelene

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je "Kosovo najteže pitanje koje Srbija danas ima pred sobom", ali da je nemoguće pregovarati dok se u ovoj pokrajini zaustavlja srpska roba.

Zaštitite kožu vaše bebe

Dodir dvije kože od prvog trenutka za majke i bebe predstavlja jezik ljubavi koji ih veže zajedno. Međutim, bebina koža mora biti savršeno zaštićena kako bi potpuno uživala u ovim momentima ljubavi.

U dječijim pelenama krijumčario mobilne telefone

SARAJEVO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje u Carinskom referatu Pošta carinjenja Sarajevo otkrili su i zaplijenili 25 mobilnih telefona sakrivenih u dječijim pelenama.

Najčitanije