Pentagon

Pentagon: Ko je bio zaražen koronom doživotno diskvalifikovan

​VAŠINGTON - Vojska SAD zabranjuje svima koji su imali virus koronu da se ubuduće zapošljavaju u američkim vojnim snagama.

Pentagon: Ne zna se odakle je potekao virus, nije djelo čovjeka

VAŠINGTON - Načelnik Združenog štaba američke vojske Mark Majli izjavio je danas da još nije poznato da li je novi korona virus potekao sa "vlažne pijace" u Kini, iz laboratorije ili odneku drugdje, ali je potvrdio stav SAD da nije djelo čovjeka, javlja Rojters.

U Pentagonu prijavljena nova 92 slučaja zaraze

VAŠINGTON - Broj zaraženih virusom korona među zaposlenima u Ministarstvu odbrane SAD i članovima njihovih porodica uvećan je za 92, saopšteno je iz Pentagona.

Pentagon zvanično objavio tri snimka na kojima je NLO?

Američki Pentagon objavio je tri video-snimka na kojima se vidi kako se američki vojni piloti susreću, čini se, s neidentifikovanim letećim objektima.

Iran lansirao prvi vojni satelit

DUBAI - Iran je saopštio da je danas uspješno lansirao prvi ivojni satelit, "Nur", koji će kružiti na 425 kilometara iznad zemlje, prenosi Rojters.

Pentagon: Broj zaraženih vojnika virusom korona 1.133

VAŠINGTON - Broj aktivnih američkih vojnika koji je obolio od COVID-19 tokom vikenda prešao je 1.000, saopštio je danas Pentagon.

Pentagon aktivirao specijalne protokole u borbi protiv virusa korona

VAŠINGTON - Pentagon je aktivirao specijalne protokole za borbu protiv virusa korona prema kojem, između ostalog, može da krije informacije u vezi sa zaraženim vojnicima.

Pentagon pruža smještaj u slučaju karantina

VAŠINGTON - Pentagon je odobrio zahtjev Ministarstva zdravlja za pomoć u obezbjeđenju objekata za smještaj 1.000 ljudi koji će možda morati da budu stavljeni u karantin po dolasku iz inostranstva zbog koronavirusa.

Rohani potpisao: Pentagon na listi terorističkih organizacija

TEHERAN - Iranski predsjednik Hanas Rohani potpisao je amandman zakona kojim je i Pentagon stavljen na listu terorističkih organizacija, javila je danas agencija Tansim.

Šef Pentagona otpustio sekretara za mornaricu

VAŠINGTON - Američki sekretar za odbranu Mark Esper zatražio je ostavku sekretara za mornaricu Ričarda Spensera, pozivajući se na njegovo vođenje slučaja pripadnika elitne jedinice "mornaričke foke", optuženog za ratne zločine u Iraku.

Najčitanije