Pentagon

"Našli smo ostatke letjelica koje nisu sa Zemlje"

Pentagon ima tajnu jedinicu za istraživanje NLO, a uskoro će morati i da objavi ono što su u svom istraživanju otkrili.

Pentagon zabranio isticanje zastava Konfederacije

VAŠINGTON - Pentagon je, poslije višenedjeljne rasprave, odlučio danas da zabrani isticanje zastave južnjačke Konfederacije u Građanskom ratu u SAD (1861-1865) u vojnim objektima, ali se u dopisu o novoj politici izričito ne pominju riječ zabrana niti ta određena zastava.

Bivši šef Pentagona: Vanzemaljci postoje

Ono što smatramo NLO-ima možda su tajne tehnologije država sukobljenih na zemlji, tako da je nemoguće tvrditi da su NLO-i bezopasni, rekao je Luis Elizondo, bivši šef tajne američke Vladine agencija zadužene za istraživanje NLO-a. Zato bi svi lideri trebalo da sarađuju kad je riječ o ovakvim pojavama kako bi se preduprijedili nesporazumi, smatra on.

Pentagon: Ko je bio zaražen koronom doživotno diskvalifikovan

​VAŠINGTON - Vojska SAD zabranjuje svima koji su imali virus koronu da se ubuduće zapošljavaju u američkim vojnim snagama.

Pentagon: Ne zna se odakle je potekao virus, nije djelo čovjeka

VAŠINGTON - Načelnik Združenog štaba američke vojske Mark Majli izjavio je danas da još nije poznato da li je novi korona virus potekao sa "vlažne pijace" u Kini, iz laboratorije ili odneku drugdje, ali je potvrdio stav SAD da nije djelo čovjeka, javlja Rojters.

U Pentagonu prijavljena nova 92 slučaja zaraze

VAŠINGTON - Broj zaraženih virusom korona među zaposlenima u Ministarstvu odbrane SAD i članovima njihovih porodica uvećan je za 92, saopšteno je iz Pentagona.

Pentagon zvanično objavio tri snimka na kojima je NLO?

Američki Pentagon objavio je tri video-snimka na kojima se vidi kako se američki vojni piloti susreću, čini se, s neidentifikovanim letećim objektima.

Iran lansirao prvi vojni satelit

DUBAI - Iran je saopštio da je danas uspješno lansirao prvi ivojni satelit, "Nur", koji će kružiti na 425 kilometara iznad zemlje, prenosi Rojters.

Pentagon: Broj zaraženih vojnika virusom korona 1.133

VAŠINGTON - Broj aktivnih američkih vojnika koji je obolio od COVID-19 tokom vikenda prešao je 1.000, saopštio je danas Pentagon.

Pentagon aktivirao specijalne protokole u borbi protiv virusa korona

VAŠINGTON - Pentagon je aktivirao specijalne protokole za borbu protiv virusa korona prema kojem, između ostalog, može da krije informacije u vezi sa zaraženim vojnicima.

Najčitanije