Penzija

Posljednji meč Novice Veličkovića za Partizan

Legendarni kapiten Partizana Novica Veličković, na večerašnjem meču protiv Efesa u Štark areni, odigraće svoju posljednju utakmicu u karijeri.

Mrtvu majku krio u podrumu kako bi dizao njenu penziju

BEČ - Austrijanac (66) iz pokrajine Tirol, krio je svoju majku (89) koja je premunula sredinom godine u podrumu, kako bi nastavio da uzima njenu penziju.

Koliku penziju će primati Angela Merkel

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel primaće penziju od oko 15.000 evra, pokazuje obračun njemačkog udruženja poreskih obveznika.

Fond PIO: Zdravstvene ustanove najveći dužnici

Najveća dugovanja po osnovu doprinosa prema Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske imaju zdravstvene ustanove, rečeno je u ovom fondu.

Penzioneri u RS traže vanredno povećanje penzija

TESLIĆ - Upravni odbor Udruženja penzionera RS danas je na sjednici u Tesliću usvojio zaključak da bude zatraženo vanredno povećanje penzija usljed nedavnih poskupljenja koja opterećuju budžet penzionera.

Novica Veličković odlazi u penziju

Novica Veličković, kapiten Partizana, odlazi u penziju, saopštio je klub iz Humske 1.

Višković: Prijedlog izmjena zakona o PIO treba da ide u proceduru

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da Nacrt zakona o izmjeni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji je predložio poslanik Perica Bundalo, treba da ide u proceduru da se u narednom periodu ne bi dešavali slučajevi u kojima su neke porodice ili građani oštećeni.

Počela isplata penzija u FBiH

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) jutros je počela isplata februarskih penzija za 427.570 penzionera.

Lepir ide u penziju, otvara advokatsku kancelariju

BANJALUKA - Želimir Lepir, glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva (OJT) Banjaluka, koji je na toj funkciji od početka 2012. godine, 1. decembra odlazi u penziju, a procedura za izbor njegovog nasljednika očekuje se uskoro.

Počinje isplata penzija u Srpskoj

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas počinje isplata penzija za jun za 268.616 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Srpske, najavljeno je iz Fonda.

Najčitanije