Penzija

Fond PIO RS prvi put u istoriji penziju isplatio iz doprinosa

BANJALUKA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske prvi put u istoriji sredstva za isplatu penzija obezbjedio je iz doprinosa.

Počinje isplata penzija za decembar

BIJELJINA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas počinje redovnu isplatu penzija za decembar prošle godine.

Kraj karijere za Smart ForFour EQ

Električni mališan odlazi u istoriju.

Kolege i publika ispratili Bodu Ninkovića u penziju

Kolege glumci i publika sinoć su ispratili glumca Slobodana Bodu Ninkovića u penziju, nakon izvođenja predstave "Kad su cvetale tikve" reditelja Bobana Skerlića na Velikoj sceni "Olivera i Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorišta.

Suzana Mančić odlazi u penziju

Suzana Mančić (65), jedna od najljepših žena bivše Jugoslavije i najpopularnija loto djevojka nakon karijere duge nekoliko decenija i mnogobrojnih nagrada koje je osvojila u svijetu šoubiznisa donijela je odluku da ide u penziju.

Novčana podrška od 50 KM uz decembarsku penziju u FBiH

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH (FBiH) odlučila je da uz decembarsku penziju bude isplaćeno 50 KM kao podrška penzionerima u FBiH.

Rekordna penzija u Srpskoj 2.181 KM

BANJALUKA - Mnogi penzioneri u Republici Srpskoj zbog niskih primanja jedva sastavljaju kraj s krajem, posebno u doba pandemije i raznih poskupljenja, dok, s druge strane, samo njih 183 može da se pohvali penzijom od 1.500 do 2.181 KM.

Sebastijan Kurc: Od "vunderkinda" do najmlađeg političkog penzionera u istoriji

Austrija se zaljuljala s najavom Sebastijana Kurca da se povlači iz politike.

Fond PIO privremeno obustavio isplatu 22.628 penzija

BIJELJINA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske je do dostavljanja potvrde o životu izvršio privremeno obustavljanje 22.628 isplata za korisnike sa prebivalištem u inostranstvu i 1.718 obustava isplate po osnovu nedostavljanja potvrde o redovnom školovanju, saopšteno je iz Fonda.

Počinje isplata penzija u Republici Srpskoj

BIJELJINA - Za 271.954 penzionera Republike Srpske danas počinje isplata penzija za oktobar, saopšteno je iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske.

Najčitanije