Penzije

Počela isplata penzija u Srpskoj

BIJELJINA - Za 262.404 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata penzija za mart, najavljeno je iz Fonda.

Cvijanović: Srpska će raditi na daljem povećanju penzija

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas u Banjaluci da su republičke institucije opredijeljene da i u narednom periodu rade na povećanju penzija i poboljšanju materijalnog i životnog standarda najstarije populacije u Srpskoj.

Počela isplata penzija za februar

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela isplata penzija za februara, saopšteno je iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Srpske.

Sutra isplata penzija za februar

SARAJEVO - U Federaciji BiH /FBiH/ sutra počinje isplata penzija za februar, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda za MIO/PIO.

Hitlerovi vojnici u Belgiji i Britaniji još dobijaju penzije

BRISEL - U Belgiji i Velikoj Britaniji, ali i još nekim zemljama, pripadnici Hitlerovih SS jedinica ili njihove porodice, primaju njemačke penzije.

U Fondu PIO RS dnevno više od 100 zahtjeva za penziju

BANJALUKA - Za ostvarivanje prava na penziju i ponovno određivanje penzije u RS Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje RS dnevno (radni dani) zaprimi oko 103 zahtjeva i bilježi trend rasta iz godine u godinu.

Počela isplata januarske penzije, uvećane za 2,17 odsto

BIJELJINA - U Republici Srpskoj jutros je počela isplata januarske penzije uvećane za 2,17 odsto, nakon redovnog usklađivanja sa porastom troškova života i prosječnom platom.

Oko 2.000 penzionera prima 189 KM

DOBOJ - Radno mjesto u nekadašnjoj miliciji, armiji te republičkim ili državnim organima donijelo je najveću penziju za petnaestak Dobojlija, koji su sa svojih oko 1.200 KM mjesečno najbogatiji među ovom populacijom, dok oko 2.000 ovdašnjih penzionera prima najmanju penziju, koja iznosi 189 KM.

U FBiH počela isplata penzija za januar

​MOSTAR - Isplata penzija za mjesec januar počela je jutros, potvrđeno je Feni iz Federalnog zavoda MIO/PIO.

Isplata penzija u FBiH 5. febrauara

SARAJEVO - Isplata penzija za januar u Federaciji BiH počeće u utorak, 5. februara, saopšteno je iz federalnog Zavoda PIO/MIO.

Najčitanije