Penzije

U FBiH počela isplata penzija za maj

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) danas je počela isplata penzija za maj, saopšteno je iz Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Višković: Vanredno povećanje julske penzije od oko dva odsto

TESLIĆ - Premijer Republike Srpske Radovan Višković najavio je vanredno povećanje penzija za jul od oko dva odsto, ističući da Vlada u sadašnjem i prošlom mandatu vodi maksimalnu brigu o penzionerima.

Počinje isplata aprilske penzije uvećane za 12,50 KM

SARAJEVO - Upravni odbor Federalnog zavoda za MIO/PIO donio je odluku o usklađivanju penzija kojom će sve penzije, s izuzetkom najviših i penzija ostvarenih u ovoj godini, povećati za 3,5 odsto s primjenom od 1. januara.

Počela isplata penzija u Srpskoj

BIJELJINA - Za 262.404 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata penzija za mart, najavljeno je iz Fonda.

Cvijanović: Srpska će raditi na daljem povećanju penzija

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas u Banjaluci da su republičke institucije opredijeljene da i u narednom periodu rade na povećanju penzija i poboljšanju materijalnog i životnog standarda najstarije populacije u Srpskoj.

Počela isplata penzija za februar

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela isplata penzija za februara, saopšteno je iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Srpske.

Sutra isplata penzija za februar

SARAJEVO - U Federaciji BiH /FBiH/ sutra počinje isplata penzija za februar, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda za MIO/PIO.

Hitlerovi vojnici u Belgiji i Britaniji još dobijaju penzije

BRISEL - U Belgiji i Velikoj Britaniji, ali i još nekim zemljama, pripadnici Hitlerovih SS jedinica ili njihove porodice, primaju njemačke penzije.

U Fondu PIO RS dnevno više od 100 zahtjeva za penziju

BANJALUKA - Za ostvarivanje prava na penziju i ponovno određivanje penzije u RS Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje RS dnevno (radni dani) zaprimi oko 103 zahtjeva i bilježi trend rasta iz godine u godinu.

Počela isplata januarske penzije, uvećane za 2,17 odsto

BIJELJINA - U Republici Srpskoj jutros je počela isplata januarske penzije uvećane za 2,17 odsto, nakon redovnog usklađivanja sa porastom troškova života i prosječnom platom.

Najčitanije