Penzije

"Vlada RS će razmatrati mogućnosti za novo povećanje penzija"

BANJALUKA - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović rekao je danas da će Vlada Srpske u skladu sa mogućnostima i prilivom sredstava razmatrati da li će biti u mogućnosti da izvrši i sljedeće vanredno usklađivanje penzija u Republici Srpskoj.

Počela isplata penzija za septembar

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) danas je počela isplata penzija za septembar, saopšteno je iz Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Počela isplata penzija

BANJALUKA - Isplata redovnog mjesečnog primanja korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za avgust 2019. godine počela je danas, saopšteno je iz Fonda PIO.

Pripadnicima MUP-a RS ubuduće veće penzije

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas po hitnom postupku Prijedlog zakona o dopuni Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima koji će uticati na poboljšanje materijalnog položaja policijskih službenika koji odu u penziju.

Počela isplata penzija uvećanih za dva odsto

BIJELJINA - Korisnicima Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata julskih penzija koje su povećane za dva odsto.

U FBiH počela isplata penzija za maj

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) danas je počela isplata penzija za maj, saopšteno je iz Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Višković: Vanredno povećanje julske penzije od oko dva odsto

TESLIĆ - Premijer Republike Srpske Radovan Višković najavio je vanredno povećanje penzija za jul od oko dva odsto, ističući da Vlada u sadašnjem i prošlom mandatu vodi maksimalnu brigu o penzionerima.

Počinje isplata aprilske penzije uvećane za 12,50 KM

SARAJEVO - Upravni odbor Federalnog zavoda za MIO/PIO donio je odluku o usklađivanju penzija kojom će sve penzije, s izuzetkom najviših i penzija ostvarenih u ovoj godini, povećati za 3,5 odsto s primjenom od 1. januara.

Počela isplata penzija u Srpskoj

BIJELJINA - Za 262.404 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata penzija za mart, najavljeno je iz Fonda.

Cvijanović: Srpska će raditi na daljem povećanju penzija

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas u Banjaluci da su republičke institucije opredijeljene da i u narednom periodu rade na povećanju penzija i poboljšanju materijalnog i životnog standarda najstarije populacije u Srpskoj.

Najčitanije