Penzije

Pripadnicima MUP-a RS ubuduće veće penzije

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas po hitnom postupku Prijedlog zakona o dopuni Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima koji će uticati na poboljšanje materijalnog položaja policijskih službenika koji odu u penziju.

Počela isplata penzija uvećanih za dva odsto

BIJELJINA - Korisnicima Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata julskih penzija koje su povećane za dva odsto.

U FBiH počela isplata penzija za maj

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) danas je počela isplata penzija za maj, saopšteno je iz Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Višković: Vanredno povećanje julske penzije od oko dva odsto

TESLIĆ - Premijer Republike Srpske Radovan Višković najavio je vanredno povećanje penzija za jul od oko dva odsto, ističući da Vlada u sadašnjem i prošlom mandatu vodi maksimalnu brigu o penzionerima.

Počinje isplata aprilske penzije uvećane za 12,50 KM

SARAJEVO - Upravni odbor Federalnog zavoda za MIO/PIO donio je odluku o usklađivanju penzija kojom će sve penzije, s izuzetkom najviših i penzija ostvarenih u ovoj godini, povećati za 3,5 odsto s primjenom od 1. januara.

Počela isplata penzija u Srpskoj

BIJELJINA - Za 262.404 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata penzija za mart, najavljeno je iz Fonda.

Cvijanović: Srpska će raditi na daljem povećanju penzija

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas u Banjaluci da su republičke institucije opredijeljene da i u narednom periodu rade na povećanju penzija i poboljšanju materijalnog i životnog standarda najstarije populacije u Srpskoj.

Počela isplata penzija za februar

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela isplata penzija za februara, saopšteno je iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Srpske.

Sutra isplata penzija za februar

SARAJEVO - U Federaciji BiH /FBiH/ sutra počinje isplata penzija za februar, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda za MIO/PIO.

Hitlerovi vojnici u Belgiji i Britaniji još dobijaju penzije

BRISEL - U Belgiji i Velikoj Britaniji, ali i još nekim zemljama, pripadnici Hitlerovih SS jedinica ili njihove porodice, primaju njemačke penzije.

Najčitanije