Petar Đokić

Đokić čestitao Dačiću na ostvarenom rezultatu na izborima

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić čestitao je Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) na rezultatu ostvarenom na nedavnim izborima i izrazio zadovoljstvo što je ova partija druga po snazi u Srbiji.

Đokić: Ulaganja u 36 malih hidroelektrana 352 miliona KM

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da Srpska želi da korišćenje prirodnih resursa bude isključivo u funkciji njenog razvoja, navodeći da je do sada izgrađeno 29 malih hidroelektrana, u toku je izgradnja još sedam, a ukupna vrijednosti svih 36 objekata je 352 miliona KM.

Podstaći privredne aktivnosti u svim oblastima

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je danas da je poslije situacije sa pandemijom virusa korona potrebno intenzivirati privredni život i pokušati podstaći privredne aktivnosti u svim oblastima širom Republike Srpske.

Đokić: Zakon o električnoj energiji interes Srpske

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je u Narodnoj skupštini da je usvajanje Prijedloga zakona o električnoj energiji interes Srpske, jer će ova oblast biti uređena u skladu sa evropskim normama.

Đokić: Puna podrška Socijalističkoj partiji Srbije

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da je Socijalistička partija dala punu podršku Socijalističkoj partiji Srbije i njenom lideru Ivici Dačiću na predstojećim izborima u Srbiji.

Đokić: Gasifikacija gradova važan projekat, to je budućnost RS

PALE - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je danas u Palama da je gasifikacija gradova važan projekat, te da je prelazak na ovaj energent budućnost Republike Srpske.

Đokić: Donošenje Rezolucije revizija istorije koja se nije smjela desiti

BANJALUKA - Petar Đokić, predsjednik SP-a, rekao je na današnjoj sjednici Narodne skupštine RS, da je donošenje Rezolucije ogromna greška te da se radi o revizije istorije koja se nije smjela desiti.

Đokić: Zabrinjava odluka o pomijeranju izbora

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da zabrinjava odluka Centralne izborne komisije (CIK) BiH o pomijeranju lokalnih izbora, koja je donesena bez konsultacija sa svim relevantnim stranama, te upozorio da se može otići u još veću politički krizu ako se ovako nastavi.

Savanović: Ne odustajemo od smjene ministra Đokića

BANJALUKA - Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srpske Milenko Savanović poručio je da ova partija i dalje čvrsto stoji iza zahtjeva za smjenu ministra rudarstva i energetike u Vladi Republike Srpske Petra Đokića. Savanović je istakao da i pored vanrednog stanja i izazova s kojima se suočava Republika Srpska, niko nije zaboravio "zasluge" Đokića kao ministra.

Sastanak delegacija SNDS-a i SP-a u Banjaluci

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i SP-a, koje će predvoditi lideri partija Milorad Dodik i Petar Đokić, biće održan danas u Banjaluci.

Najčitanije