Petar Đokić

Đokić: Nismo organizovali nikakav skup, prijava zbog zloupotrebe ličnih podataka

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da ova partije nije organizator nikakvog okupljanja ispred stranačkih prostorija u Banjaluci, te istakao da su pozivom na takvo okupljanje zloupotrijebljeni lični podaci članova stranke.

Đokić iz SP-a izbacio Selaka, Skoku i Savanovića

BANJALUKA - Organi Socijalističke partije donijeli su odluku da iz stranke isključe Maksima Skoku i Gorana Selaka, rekao je Petar Đokić, predsjednik ove stranke.

Izvršni odbor SP: Neosnovani zahtjevi za smjenu Đokića

BANJALUKA - Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije (SP) saopštio je večeras da ne podržava samoinicijativno djelovanje grupe narodnih poslanika ove partije i da odbacuje kao neosnovane njihove zahtjeve za smjenu lidera SP-a Petra Đokića.

Đokić: Srpska je vječna i to niko neće moći promijeniti

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić čestitao je građanima Republike Srpske 9. januar - Dan Republike, ističući da je Srpska vječna i da niko, ništa i nikada tu činjenicu neće moći promijeniti.

Đokić: Podržavamo skup "Za Republiku Srpsku"

BANJALUKA - Lider Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da ova stranka podržava djelovanje veterana zbog čega su pozvali građane da i oni večeras prisustvuju skupu "Za Republiku Srpsku" u banjalučkom parku "Mladen Stojanović" i daju doprinos udruženju koje pruža podršku institucijama Republike Srpske.

Đokić: Obezbijediti što bolje uslove u sektoru rudarstva

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić čestitao je Dan rudara - Svetu mučenicu Varvaru svim privrednim društvima iz oblasti rudarstva, ističući da je Ministarstvo spremno da svojim aktivnostima obezbijedi što bolje uslove za rad i pomogne da rezultati u ovom sektoru budu još bolji.

Đokić: Kineski partneri zainteresovani za izgradnju hidroelektrana u Srpskoj

PEKING - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je večeras da su kineski partneri zainteresovani za saradnju u oblasti energetike, konkretno za izgradnju hidroelektrana u Srpskoj, te da se očekuje i njihov pozitivan stav za izgradnju jedne cementare i fabrike cijevi posebne namjene.

Đokić: Najniža cijena rada da bude 525 KM

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Socijalistička partija predložiće Vladi Republike Srpske da najniža cijena rada u Srpskoj bude 525 KM, najavio je danas predsjednik ove partije Petar Đokić.

Đokić: Rafinerija nafte u proizvodnji od polovine sljedeće godine

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da očekuje da će se Rafinerija nafte u Brodu vratiti u proizvodnju sredinom iduće godine i da se trenutno radi na remontu postrojenja.

Đokić: Kraj političkih igara i konačno poštovanje volje građana

UGLJEVIK - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić ocijenio je danas da su odlazeći ministri u Savjetu ministara trebali prethodnih godina bolje raditi kao predstavnici srpskog naroda u institucijama BiH.

Najčitanije