Petar Đokić

Đokiću uručeno priznanje na svjetskom kongresu preduzetnika

SKOPLJE - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je Srni da je priznanje koje mu je dodijeljeno na Svjetskom kongresu preduzetnika u Skoplju veoma značajno za Srpsku jer su primjećeni napori Vlade na kreiranju ambijenta za razvoj preduzetništva.

Đokić sa Dačićem o saradnji Srpske i Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke Partije Petar Đokić, sastao se danas u Beogradu sa predsjednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem.

Đokić: Srpska planira razvoj energetskog sektora kroz nove investicije

BEOGRAD - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je večeras u Beogradu da Srpska planira razvoj energetskog sektora kroz nove velike investicije koje znatnim dijelom treba da se odvijaju u sektoru obnovljivih izvora energije.

Srbija do kraja godine završava dio "Turskog toka", Srpska sljedeća

BEOGRAD - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je danas da ima informacije da Srbija treba već do kraja godine da završi najveći dio gasne mreže na izgradnji gasovoda "Turski tok", te da je Republika Srpska sljedeća na redu.

Đokić se sastao sa Putinom na forumu u Moskvi

MOSKVA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić sastao se danas u Moskvi sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom na Međunarodnom forumu "Ruska energetska sedmica 2019".

Đokić putuje u Moskvu, sastaće se sa Putinom

BANJALUKA - Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva Republike Srpske, će u periodu od 2. do 5. oktobra učestvovati na Međunarodnom forumu "Ruska energetska sedmica 2019", koji se održava u Moskvi.

Đokić: Opozicija uznemirava građane pričama o poskupljenju struje

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da su sve opozicione priče o navodnom poskupljenju struje za domaćinstva u Srpskoj obična manipulacija usmjerena prema stanovništvu i pokušaj uznemiravanja građana temama koje su osjetljive.

Đokić na sastanku Platforme za regione uglja u tranziciji

VARŠAVA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić, prisustvovao je u Varšavi sastanku Platforme za regione uglja u tranziciji, u organizaciji sekretarijata Energetske zajednice, Svjetske banke i Evropske komisije.

Đokić na najvećem sajmu vjetroenergije u Njemačkoj

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić posjetio je danas najveći sajam vjetroenergije, koji se održava u njemačkom gradu Husum na sjeveru Njamačke, gdje se nalaze najveći parkovi vjetroelektrana u Njamačkoj.

Đokić: Džaferović i Komšić doveli BiH pred vrata ozbiljne krize

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je danas Srni da su bošnjački i hrvatski članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić, uz veliku podršku SDA, neodgovornim ponašanjem doveli BiH pred vrata velike i ozbiljne krize.

Najčitanije