Petar Đokić

Đokić: Energetski sektor najvažnija razvojna smjernica

BIJELJINA - Preduzeće "Elektro-Bijeljina" i domaći konzorcijum "Telegrup" potpisali su danas u Bijeljini ugovor o rekonstrukciji elektromreže u regiji vrijedan 22,5 miliona KM.

Petar Đokić: Cijenimo ulogu NATO-a, ali nećemo u članstvo

Ako dođe do blokade rada institucija, na gubitku će biti svi građani BiH, kaže Petar Đokić, lider Socijalističke partije.

Đokić: FK Tekstilac je nosilac društvenog života

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je večeras da je jubilej Fudbalskog kluba FK Tekstilac iz Dervente izuzetno važan za Srpsku i njen društveni život, kao i da je veoma značajno što postoje klubovi koji obilježavaju 100 godina uspješnog rada.

Đokić: Pobjednici izbora da formiraju vlast na nivou BiH

ROGATICA - Predsjednik SP Petar Đokić rekao je danas da pitanje formiranja vlasti na nivou BiH treba ozbiljno, odgovorno i politički profesionalno završiti na jedini mogući način, a to je da oni koji su pobjednici izbora formiraju vlast i da nastave da rade.

Đokić: Sajam u Donjem Žabaru korak više ka napretku

DONJI ŽABAR- Ministar energetike i rudarstva Petar Đokić izjavio je danas da je Sajam privrede i poljoprivrede u Donjem Žabaru korak više ka napretku opštine na tim poljima.

Đokić: SDA da preispita svoj stav o formiranju Savjeta ministara

MILIĆI - Lider Socijalističke partije Petar Đokić smatra da SDA treba da preispita svoj stav u vezi sa formiranjem Savjeta ministara BiH i doprinose njegovom ubrzanom formiranju da bi na taj način i Parlamentarna skupština BiH bila stavljena u funkciju.

Đokić: BiH nije u interesu novi spor sa Hrvatskom

​BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je danas Srni da je srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik postupio odogovorno kada je pokrenuo inicijativu za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa, ocijenivši da BiH nije potreban spor sa Hrvatskom i da bi to još više zakomplikovao odnose kada je riječ o otvorenim pitanjima koje od ranije imaju ove dvije zemlje.

Đokić: Puštanje u rad postrojenja hidrocentrale "Miljacka" već u novembru

ISTOČNI STARI GRAD - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je danas Srni u Istočnom Starom Gradu da će već u novembru biti puštena u rad postrojenja mini-hidrocentrale "Miljacka", investicije vrijedne oko sedam miliona KM.

Đokić izabran za najministra jugoistočne Evrope

SARAJEVO - Ministru energetike i rudarstva Republike Srpske Petru Đokiću večeras je na ceremoniji 40. izbora najmenadžera i ličnosti godine u Sarajevu uručeno priznanje najministar, u organizaciji Direkcije za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija.

Đokić: Usvojen koalicioni sporazum, slijedi ujedinjenje sa SPS-om

BANJALUKA - Glavni odbor Socijalističke partije (SP) usvojio je koalicioni sporazum koji će biti potpisan naredne sedmice sa koalicionim partnerima u Republici Srpskoj, te odlučio da se programski i organizaciono ujedini sa Socijalističkom partijom Srbije, rekao je predsjednik SP Petar Đokić.

Najčitanije