Petar Đokić

Sastanak delegacija SNDS-a i SP-a u Banjaluci

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i SP-a, koje će predvoditi lideri partija Milorad Dodik i Petar Đokić, biće održan danas u Banjaluci.

Đokić osuđuje istup poslanika PDP-a i SDS-a

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas da najoštrije osuđuje istup poslanika PDP-a i SDS-a u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, koji su svojim činom i glasanjem nanijeli udarac interesima Republike Srpske.

Đokić: Samit energetike izuzetan poduhvat

TREBINJE - Ministar energetike i rudarstva RS Petar Đokić ocijenio je da je Samit energetike Trebinje izuzetno dobar poduhvat iz više razloga, najprije zbog toga što se govorilo o važnim temama koje su od velikog značaja za razvoj privrede i energetike, ali je, kako kaže, i dobro prihvaćen i dobro organizovan.

Đokić: Odluka Ustavnog suda ugrožava ustavnu poziciju Srpske

BANJALUKA – Petar Đokić, predsjednik Socijalističke partije (SP), rekoa je da odluka Ustavnog suda BiH o poljoprivrednom zemljištu ugrožava ustavnu poziciju Republike Srpske unutar BiH.

Dorić: Đokić je pokazao pravo lice

BANJALUKA - "Umjesto da se povuče i da ostavke na sve funkcije, ministar rudarstva i energetike i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić nastavlja da narušava ugled Socijalističke partije", izjavila je poslanik Nezavisnog kluba SP Andrea Dorić.

Đokić potpisao sporazum s kompanijama iz Slovenije i Austrije

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić danas je, u ime Vlade Srpske, potpisao sporazum o saradnji s predstavnicima kompanija "Interenergo" iz Slovenije i "KI-Kelag internešnel" iz Austrije kojim je data mogućnost ulaganja u projekte u sektoru energetike.

Vulić: Đokić za nekoliko dana odlazi sa pozicije ministra

BANJALUKA - Član Nezavisnog kluba poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Savo Vulić izjavio je Srni da ima informaciju da će predsjednik SP-a Petar Đokić u narednih nekoliko dana biti razriješen sa pozicije ministra energetike i rudarstva Srpske.

Galić: Podrška Đokiću i odlukama Glavnog odbora SP-a

BANJALUKA - Poslanik Socijalističke partije u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Jakov Galić izjavio je da podržava predsjednika partije Petra Đokića i odluke Glavnog odbora ove stranke.

SP traži istragu protiv isključenih, oni ne odustaju od smjene Đokića

BANJALUKA - Iako je Socijalistička partija donijela odluku da se "pobunjeni" narodni poslanici, koji su zatražili smjenu predsjednika Petra Đokića, isključe iz stranke, smijenjeni poručuju da ove odluke ne prihvataju, te da će istrajati na svojim zahtjevima.

Čubrilović: U Skupštinu nije stigao zahtjev za smjenu Đokića

BIJELJINA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da u Skupštinu nije stigao zahtjev poslanika Socijalističke partije za smjenu ministra iz ove stranke Petra Đokića.

Najčitanije