Petar Đokić

Đokić: Džaferović i Komšić da se izvine Lavrovu

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da su članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić napravili nečuven diplomatski skandal odbivši da se sastanu sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom i da bi zbog toga na narednoj sjednici Predsjedništva trebalo da se izvine Lavrovu i Ruskoj Federaciji.

Đokić: Rezultati na nivou prošlih, dosljedno ćemo sprovoditi rečeno

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas u Banjaluci da je ova partija na lokalnim izborima ostvarila rezultat koji je na nivou prošlih rezultata kada je riječ o broju odbornika u lokalnim parlamentima, odnosno da će imati 91 odbornika, 88 u Srpskoj i tri u Federaciji BiH (FBiH).

Petar Đokić pozitivan na koronu

BANJALUKA - Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva Republike Srpske, pozitivan je na virus korona, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Đokić: Projekti u sektoru energetike donijeće korist opštini

KALINOVIK - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je večeras u Kalinoviku da je izgradnja Hidroelektrane Ulog značajan projekat i najveća investicija u ovoj lokalnoj zajednici, te da socijalisti doprinose njenoj realizaciji kako bi se ova opština razvijala.

Đokić: Potrebna liberalizacija granica između BiH i Srbije

VIŠEGRAD - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas u Višegradu da razvoj ove opštine nije moguć ukoliko se ne liberalizuje granica između BiH i Srbije na ovom području.

Đokić: Srpska prva definisala pitanje upotrebe električnih vozila

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da je Srpska donošenjem Zakona o električnoj energiji prva u BiH definisala pitanje upotrebe električnih vozila, sa ciljem smanjenja emisije štetnih gasova.

Đokić pozdravio sporazum iz Vašingtona

Pozdravljam sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa između Srbije i Prištine koji je sinoć potpisan u Vašingtonu, poručio je Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva, koji je i predsjednik Socijalističke partije.

Đokić: Apsolutna podrška srpskom članu Predsjedništva BiH

BANJALUKA - Socijalistička partija /SP/ će apsolutno podržati stav srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika po pitanju pokretanja vitalnog nacionalnog interesa u vezi sa najavljenim potpisivanjem memoranduma između Centralne izborne komisije BiH i američke agencije za izborne procese koja bi nadgledala lokalne izbore u BiH, izjavio je lider ove partije Petar Đokić.

Đokić: RS ima pravo da se brani svim političkim i pravnim sredstvima

BANJALUKA - Predsjednik SP-a Petar Đokić izjavio je da Republika Srpska ima pravo da se brani svim političkim i pravnim sredstvima ukoliko bude nastavljeno njeno ugnjetavanje.

Đokić: Visok nivo gubitaka u distributivnim preduzećima

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da pojedina distributivna preduzeća u okviru "Elektroprivrede Republike Srpske" imaju visok nivo gubitaka u prvih pola godine, ali da su razlozi za gubitke u poslovanju različiti.

Najčitanije