Petar Đokić

Đokić: Privatizacija ERS-a nije u programu Vlade

BANJALUKA - Privatizacija "Elektroprivrede Republike Srpske" (ERS) nije u programu Vlade Republike Srpske, niti postoji namjera za privatizaciju bilo kog njenog dijela, izjavio je Srni ministar energetike i rudarstva Petar Đokić.

Đokić: Srpska nema namjeru da odustane od projekta "Gornji horizonti"

BANJALUKA - Republika Srpska nema namjeru da odustane od izgradnje sistema hidroelektrana "Gornji horizonti" Dabar, Nevesinje i Bileća u koji je do sada uložila 147 miliona KM, poručio je ministar energetike i rudarstva Petar Đokić.

Đokić: Srpska - trajna kategorija

BANJALUKA - Predsjednik SP-a Petar Đokić čestitao je građanima prvih 30 godina postojanja Republike Srpska koja svoj dan dočekuje kao institucionalno, ekonomski i politički etablirana - trajna kategorija.

Đokić: Republika Srpska nastaviće da se odgovorno odnosi prema rudnim bogatstvima

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić istakao je da će Republika Srpska nastaviti da se domaćinski i odgovorno odnosi prema svojim rudnim bogatstvima, kao i da se svjetski trendovi u rudarstvu u današnje vrijeme mijenjaju i da oni neće zaobići ni Srpsku.

Đokić: Na proljeće počinje gradnja gasovoda

BRČKO - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je danas u Brčkom da je plan Republike Srpske da već na proljeće iduće godine počne izgradnja gasovoda, od Novog Sela u Bijeljini, te da bi išao definisanom trasom auto-puta i kroz teritoriju distrikta do Novog Grada.

Petar Đokić reizabran za predsjednika Socijalističke partije

LAKTAŠI - Socijalistička partija je pokazala snagu da se bori za najbolje ciljeve, a nastavljamo dalje graditi i raditi za Republiku Srpsku koja je danas stabilna i poštovana.

Đokić: Ima zainteresovanih za geološka istraživanja u Srpskoj

PRIJEDOR - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić ima saznanja, kako je rekao, da ima zainteresovanih za geološka istraživanja, posebno u istočnom dijelu Republike Srpske, gdje su, prema ranijim istraživanjima, markirana ležišta, potencijalni geološki znakovi da postoje određene metalične sirovine.

Đokić: Tubin mora odgovarati kao i svako drugi

PRIJEDOR - Petar Đokić, lider Socijalističke partije (SP), smatra da se Milan Tubin, kadar te stranke i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, treba podvrgnuti odgovornosti, nakon što je sinoć, upravljajući pijan BMW-om, udario tinejdžerku na pješačkom prelazu u Prijedoru.

Đokić: U Srpskoj neće biti poskupljenja struje za domaćinstva

MRKONJIĆ GRAD - U Republici Srpskoj neće biti poskuljenja struje za domaćinstva, izjavio je danas ministar energetike i rudarstva Srpske Srpske Petar Đokić.

Đokić: Visoki predstavnik davno prevaziđen

BANJALUKA - Djelovanje međunarodne zajednice kroz visokog predstavnika u BiH odavno je prevaziđena kategorija koja samo podstiče nesporazume, izjavio je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

Najčitanije