Petar Đokić

Đokić: Projekti u sektoru energetike donijeće korist opštini

KALINOVIK - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je večeras u Kalinoviku da je izgradnja Hidroelektrane Ulog značajan projekat i najveća investicija u ovoj lokalnoj zajednici, te da socijalisti doprinose njenoj realizaciji kako bi se ova opština razvijala.

Đokić: Potrebna liberalizacija granica između BiH i Srbije

VIŠEGRAD - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas u Višegradu da razvoj ove opštine nije moguć ukoliko se ne liberalizuje granica između BiH i Srbije na ovom području.

Đokić: Srpska prva definisala pitanje upotrebe električnih vozila

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da je Srpska donošenjem Zakona o električnoj energiji prva u BiH definisala pitanje upotrebe električnih vozila, sa ciljem smanjenja emisije štetnih gasova.

Đokić pozdravio sporazum iz Vašingtona

Pozdravljam sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa između Srbije i Prištine koji je sinoć potpisan u Vašingtonu, poručio je Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva, koji je i predsjednik Socijalističke partije.

Đokić: Apsolutna podrška srpskom članu Predsjedništva BiH

BANJALUKA - Socijalistička partija /SP/ će apsolutno podržati stav srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika po pitanju pokretanja vitalnog nacionalnog interesa u vezi sa najavljenim potpisivanjem memoranduma između Centralne izborne komisije BiH i američke agencije za izborne procese koja bi nadgledala lokalne izbore u BiH, izjavio je lider ove partije Petar Đokić.

Đokić: RS ima pravo da se brani svim političkim i pravnim sredstvima

BANJALUKA - Predsjednik SP-a Petar Đokić izjavio je da Republika Srpska ima pravo da se brani svim političkim i pravnim sredstvima ukoliko bude nastavljeno njeno ugnjetavanje.

Đokić: Visok nivo gubitaka u distributivnim preduzećima

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da pojedina distributivna preduzeća u okviru "Elektroprivrede Republike Srpske" imaju visok nivo gubitaka u prvih pola godine, ali da su razlozi za gubitke u poslovanju različiti.

Dodik: SNSD i SP ostaju u koaliciji

BANJALUKA – SNSD i SP ostaju u koaliciji jer njihova saradnja traje više od 20 godina, izjavili su danas nakon sastanka u Banjaluci Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i Petar Đokić, predsjednik SP-a.

Đokić: Obezbijeđen dodatni prihod od milion KM

Ministar energetike i rudarstva RS Petar Đokić istakao je da ove godine obavljen remont u Rudniku i termoelektrani (RiTe) Gacko, tri dana prije predviđenog roka, čime je obezbijeđen dodatni prihod od nešto više od milion KM.

Đokić: Spremni smo za izbore, očekujem odličan rezultat SP-a

BANJALUKA - Socijalistička partija (SP) spremno dočekuje izbore sa izbornim listama u 70 gradova i opština Republike Srpske, što SP čini jedinom partijom poslije SNSD-a sa tolikim brojem prijavljenih lista, konstatovano je na radnom sastanku Predsjedništva SP sa istaknutim članovima i funkcionerima SP.

Najčitanije